Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Beda

23. 11. 2007 9:38
Posránecký

Po přečtení článku p.posráneckého se chce blít

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

23. 11. 2007 9:04
h he heee,

a pak že grázl grázlovi voči nevyklobe;-D;-D

0 0
možnosti
IRM

djpsx

23. 11. 2007 7:58
Mám spíš pocit,

že v tom nemá prsty ani tak Zuzka, ale spíš Jirka....Zuzka Paroubkovic mi nepřijde jak protřelá obchodnice a managerka...podle těch souvislostí a fakt, která vycházejí najevo je docela dobře možné, že Jirka přes Nadaci Zuzky hnal černé peníze, nechal jí z toho nějaké drobné na provoz kanceláře a nákup 2 přepravek hraček...Vždyť už párkrát se nechalo v TV slyšet, že Zuzka v kanceláři vlastně ani nebývá, protože venčí pejska, nebo je na chatě...Nakonec její údajná charita mi nepřijde tak úplně aktivní a efektivní...v porovnání s nadací Terezy Maxové, nebo Kapkou naděje má Zuzanka prdlajs a je vulgární jak bezdomovec na nádraží...

0 0
možnosti

vlasta

23. 11. 2007 7:19
už to není co to bývalo

no teda Polanecký, musím vyslovit údiv. Ačkoliv jsem tu slátaninu přečetla třikrát, nenašla jsem tam ani jednou slovo "Paroubek". Nějak mi to nesedí. Jsi opravdu autorem?

Tak mi po přečtení některých Tvých blogů pořád leze na mozek známý totalitní vtip: "Husáku, Husáku, Husáku .... to jsem já, sluníčko, a i kdyby jsi se posral, večer budu na západě!. V Tvém případě by to mělo znít asi takto: Polanecký, Polanecký, Polanecký ...... i kdyby jsi se posral, tak příští volby vyhraje ČSSD. Ptáš se proč? No přece proto, že teď vládne ODS - štrasové přívěsky KDU ČSL a Zelené nepočítám.

0 0
možnosti

Franz

22. 11. 2007 22:07
Prosím

značce MARTIN--- to jste fakt tak naivní, že srovnáváte věřící Američany s českými pohany, u nichž platí zásada, kdo nekrade---okrádá rodinu? Doufám, že se ukáže, jak a kolik si semtam někdo ze známých "veličin" nakradl. Ale to už nebudete, bohužel, mít asi ani  volební právo.

0 0
možnosti

harry

23. 11. 2007 7:27
Re: Prosím

Proč všechny Čechy posuzujete podle sebe, případně (jak už jsem napsal o kousek níže) podle představitelů vaší oblíbené strany ?? 

0 0
možnosti

martin

22. 11. 2007 19:33
Máte pravdu, je to odporné!

Darovat sirotkům pět milionů je vrchol amorálnosti! Vlastně co to plácám - samozřejmě, že do dětských domovů se nedostala ani koruna a všechno to je jenom zástěrka pro hnusnou korupci! Paroubková si za to koupí nový auťák a nechá si udělat tu nejdražší plastiku, takže bude vypadat jako Helenka Vondráčková. Paroubek si zajde na liposukci a s novou manželkou odletí na půl roku na Boro-Boro. Je úžasné, že nejsme v naivní Americe, kde je charita vnímána s velkým respektem jako bohulibá činnost. Tady jsme chytřejší a víme svoje - svině to jsou! Zloději a banda podvodníků! Sponzorství dětských domovů je toho dalším důkazem! No - u tohodle vašeho příspěvku jsem se pobavil ještě více než u vašeho hlubokého psychologicko-filosofického rozboru společenského přínosu jednoho nově otevřeného obchodního střediska. :-)

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

23. 11. 2007 10:38
Re: Máte pravdu, je to odporné!

Jste skálopevně přesvědčen, že sponzorství sirotků je hlavní činností charity paní Paroubkové? Myslíte, že takováhle charita, kterou předvádí paní Paroubková by vzbudila v Americe respekt? To si děláte legraci. Neprůhledný sponzoring, neprůhledné účetnictví, kulový a mokrý hadr...(Y)

0 0
možnosti

Franz

22. 11. 2007 17:31
O kousek

zn.: HARRY  - jestli jste tak prostoduchý a věříte zlodějům v socdemo, tak ani kousek mozku vám nepracuje objektivně !!! Paroubek málem žebrá o vyšší plat,ale na svatbu odkudsi vyčaruje půl milionu, Gross se topí v milionech a lže kudy chodí, ale nebudu opakovat grippeny, kakao, lehké topné oleje, mýtné brány etc etc Měl byste se v klidu zamyslet a ne slepě vhazovat voličský lupen jen z dávné tradice a nebo z parasociálního myšlení.

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

22. 11. 2007 18:50
Re: O kousek

Když jsme u té objektivity - nevšiml jsem si, že by Paroubek žebral o vyšší plat (naopak, když mu vedení ČSSD nabídlo poplatek za funkci předsedy strany, tak to odmítl), nevím odkud mátu tu částku půl milionu ohledně svatby - já jsem četl o částce kolem 150 tisíc, kterou z větší části údajně platili rodiče nevěsty, atd.

Samozřejmě, že i v ČSSD (tak jako skoro v každé politické straně) se najdou lidé, kteří do politiky vstoupili především za účelem zbohatnutí, ale přece jen mám pocit, že je zde takových lidí méně než např. v ODS, a že současné vedení ČSSD je vůči takovým lidem podstatně tvrdší než vedení ODS.

0 0
možnosti

Harry

22. 11. 2007 17:07
Chápu, že příznivcům ODS

se zdá vždy podezřelé, když někdo něco daruje ostatním . Vysocí i méně vysocí představitelé této strany totiž věšinou spíše přemýšlejí, jak se co nejvíc obohatit na úkor ostatních, než jak pomoci potřebným ...

0 0
možnosti

Franz

22. 11. 2007 16:57
Jsem moc

rád, že zn.DUŠÍN odhalila 100 mil Kč v kešeni mladého Klause, já vím o 200 mil.Kč v peněžence p.Béma, dále 385 mil.Kč u p. Tlustého etc etc, Dušín ohromuje smyšlenkami, jelikož -anobrž mu došel dech s obhajobou mazaných, prolhaných a zlodějských bolševicích. Atraktivní jste Dušíne akorát tak vy, za deset let se bude ve škole učit jak policajt KUBICE měl ve všem pravdu !!!

0 0
možnosti

Harry

22. 11. 2007 17:11
Re: Jsem moc

To se bude učit nanejvýš na soukromé škole, jejímž ředitelem bude Václav Klaus mladší ... :-):-)

0 0
možnosti
MD

mira dusin

22. 11. 2007 16:03
Já jen

bych chtěl nesměle připomenout že syn našeho presidenta dostal od šéfa všemi čechy milovaného ČEZ 100-slovy:STO MILIONŮ! korun českých,ale to není proti Paroubkovi tak to není atraktivní,že?

0 0
možnosti

Glock

23. 11. 2007 7:46
Re: Já jen

Opakuj si dokola: "Jsem blbej, jsem blbej, jsem blbej, ...."

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon