Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ta cenzura a autocenzura tu už dávno znovu existuje.

Patří to k této současné demokracii a svobodě.

Každý režim má své hranice a svoji propagandu.

Paní Šabatová to chce pouze ještě vylepšit.;-D

0 0
možnosti
IA

S článkem nesouhlasím. Nelíbí se mi tyto intelektuálské postoje, ale současně ani nemohu solouhlasit s rasismem ve všech podobách, není dobré házet všechny do jednoho pytle. A moc se divím, že místo, aby se tyto věci řešily politicky, řeší se mravní stav společnosti. Mně to už nebaví poslouchat.

1 1
možnosti
JF(

Kdyby paní Šabatové Česko nestačilo, může navštívit i osady na Slovensku a Lunik 9 v Košicích, aby viděla, že jinde to není jiné. Balkán je další možností. Nejen ministrem, dokonce i ministerským předsedou, se může u nás stát kde kdo, jak prokázala nedávná zkušenost, ovšem když po noblesním panu Motejlovi může přijít „slepice", někde je asi chyba!

0 0
možnosti
LS

Blog je dobre napsany o tom zadna pochybnost . Dal jsem karmu . Take v diskusi se jak je  obvykle u techto temat 99% cechu shodne . Jen je tu jedna vec a totiz  na psani a mluveni byl cas driv . Ted uz je na obkecavani pozde . Time is up , stare zname z americkych filmu tu plati doslova a do pismene  .Ja se navic obavam ,ze uz je 5 minut po dvanacte .Prestat zvanit a zacit delat .....TVRDE ... Zpusoby jak jednat ma asi kazdy trochu jine . Ten muj tu ale radeji  prezentovat  nebudu . Zas  by mne to stalo dukaty .

0 0
možnosti
Foto

Svoboda slova by měla být absolutní.

7 0
možnosti
MC

Jenomže voliči socialistů nepotřebují absolutní svobodu. Oni potřebují hlavně vaše peníze.:-)

4 2
možnosti
MC

Nikoliv mně se chce něco říct, ale občané žiji si s vašeho. V tom je problém všech levicových vůdců, komentátorů, moderátorů i mediálního výsluní většiny našeho národa. Nejsou dobře hájeny pravicové myšlenky. Nebude svobodného státu a ubývá morálních lidí. Levice nemá bohužel již přirozeného nepřítele v "pravicových stranách". To dnes není bohužel již nemocí jenom v Česku.

3 0
možnosti

Chybí kultivace pravice!

Všichni "pravičáci" jsou odkojenci komunistů, a proto tíhnou tolik k sociálnímu konstruktivismu jako politici ODS a TOP 09! Chybí jim úcta k přirozeným vztahům a k občanské svobodě!

:-)

3 0
možnosti
Foto

Tito "pachatelé dobra" k dosažení svých cílů klidně používají i prostředky, které hraničí s totalitou. Kdyby Romové posílali děti do škol, dodržovali by základní hyg. návyky, nedělali nepořádek, ale i navzdory tomu by byli hrubě diskriminování na základě rasy, pak by to byl rasismus. Jenže většině lidí se nelíbí jejich chování... to je celé. S barvou pleti problém není. Zatím nikdo z těch aktivistů, co se pořád ohánějí rasismem, nedokázal říct jak je možné, že pro Vietnamce tady žádné podobné agentury nemáme.

13 1
možnosti
MC

Jen nestrašte, nebo dáte socialistům podnět na vytvoření nových pracovních míst pro své kumpány v boji proti diskriminaci.

3 0
možnosti
MR

Zde se ukazuje zvrácenost a tragičnost jednotného pohledu na lidskou populaci, jež už je dávno za svým zenitem a svým způsobem patří mezi zločinné projevy jež v minulosti v zájmu jakého si aktuálního dobra,  přinášely  desítky miliónů mrtvých. 18 století přineslo vznik lidské osobnosti a úsvit práv, 19 století toto rozvinulo a 20 století v rámci společenských plošných ideologii s tím experimentovalo, 21 století  odděluje zájem společnosti a zájem jedince a je věkem individualismu a snad pochopení že společnost není homogenní ani názorově, etnicky, nábožensky, třídně, ale je má svoji společenskou biodiverzitu kterou je potřeba rozvíjet a udržovat na místo celoplošné manipulace. Zde je potřeba připomenout skupinový jev tzv. populačního vyjednocení, kdy na základě rozvoje lidského poznání a vzdělání, někteří jedinci začnou chápat děje hlouběji a myslí si že chápou více než ostatní a jelikož je proces oddělení od  myšlenkové a identické závislosti nedovedl k plné samostatnosti, projektují se na společnost a začínají se ji "montovat" do života. To je velmi nebezpečný stav a fáze, neboť nechápou zatím že je to naopak mají se oddělit a být sami sebou a za sebe. Tento stav a tyto lidé vlastně vytvořili až démona humanismu a ideové společnosti. Bohužel zde zatím není silná skupina jež tuto fázi má za sebou a vnímá společnost jako ekosystém s bohatou biodiverzitou, jak etnickou, tak oblastní, tradiční atd. Chápe že je zde ,mnoho populací jež nemají identický a jednotný tah, a nijak je neoslovují naše hodnoty. Je to už o duševním a globálnějším vědomí. Je potřeba těmto lidem říci dost, že problém není ve společnosti ale v nich, že zde vytvářejí démona a rozklad společnosti a porušují základní zákon vývoje a to nedostatek a interakce. Společnost by se vůči těmto lidem měla vymezit a jejich chování by mělo být vyhodnoceno jako společensky velmi nebezpečné a rozkladné.

3 0
možnosti
MR

Jednotné lidstvo to je iluze a zvrácenost a primitivnost daná převažujícím sociálním a instinktivním vlivem naší živočišnosti. Tak jak padl komunismus, musí padnout humanismus a jít cestou populační odlišnosti a mnoha lidských identit. To je naše budoucnost.

3 1
možnosti
ZD

souhlasím..je to přesně tak....dokud se budou cikáni dotovat...tak to bude stejné...vždyť mohou odejít...nikdo je nedrží...ale také nikdo nechce...a pokud nebudou pod nějakým tresterm nechodit do školy ....finančním ...a být trestány ...za opakované trestné činy...třeba nedáním podpory...tak to nepůjde ...a současný náš vzor USA...3x a dosttam by 10x soudně tretaný venku nebyl....a ne že jsou nepřízpůsobivý...ti jsou přizpůsobivý až až....jak se jim povolý otěže...;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Volání po cenzúře vnímám jako výplod bezradnosti při neřešení problému diskriminace.

Ale toto není problém jen cikánů. To je skutečně problém tohoto státu, našich špatných zákonů, našich politků...

Každý zákon by měl umožňovat řešení padni komu padni a nikomu nenadržovat. Ale není tomu tak.

Cikáni jsou nebývale přizpůsobiví. To je jejich přednost. A protiromské nálady způsobuje u bílých závist této cikánské vlastnosti.

Nejotřesnější pro mne je, že na bídě cikánů se bílý přiživují! A naše zákony to podporují!

:-)

1 3
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon