Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

gyulla

11. 3. 2011 23:40
Dobre vam tak !

To je super, ze nekdo aspon napsal skutecnost, jak to v CR je. Pan Polanecky je presne typ cloveka, ktery vidi v Romech jen neprizpusobive obcany. Je to typek, co nikdy nenapise o normalnich ceskych Romech. Neni to poprve, co poukazuje Chanov, zlodeje, vytahuje pochybne statistiky a podobne. Byl jste vazeny pane podivat se jak to ve skutecnosti vypada v soucasne dobe v Chanove ? A kdy se od vas dockam na vasem bloggu clanku, kde poukazujete na uplne normalni Romy ? Myslite, ze "normalni" Romove v CR neziji ? Proc akorat pisete o tech druhych ? To jsou pro vas "normalni" Romove tak nezajimavy ? Asi se vam to nehodi do kramu ,ze ? Aby taky ano, to by jste potom nemel o cem psat a musel by jste asi vymyslet jiny zpusob, jak si lecit svuj komplex. Asi vam mily pane z Romu uz opravdu preskocilo ! Bezte se lecit !

0 0
možnosti

misaviki

8. 3. 2011 16:00
To je jasné!

No to je jasné, pánko si udělal statistiku, kolik romů studuje na VŠ a bydlí ve svém, platí hypotéky :-) a ze závěrů sestavil tuto zprávu. Jak k tomu takový rom přijde, že nebydlí v satelitu a nemá tituly? To je rasismus!

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

8. 3. 2011 15:27
je to tak

R^

0 0
možnosti

darny

8. 3. 2011 15:14
No konečně.....

Tak dnes karma.

0 0
možnosti

kybl

5. 3. 2011 13:59
Polanecky odvadi pozornost

Polanecky temito clanky pouze odvadi pozornost od prusvihu pravice.To je vsechno.Je to totalni manipulator.

0 0
možnosti

kdo toho více nakecá

4. 3. 2011 22:42
ode mne karma

a uznání, pěkně napsané, ale myslím si, že by komisař z EU měl čelit žalobě našeho státu za nactiutrhačství, lži a pomluvy, naše vláda by nás měla bránit proti takovým nařčením, nota bene jasně na první pohled lživým, já osobně znám dost Cikánů obého pohlaví, se kterými se potkávám, zdravím, bavím o dětech, o psech, o práci, protože totiž oni se o děti starají, ba i pracují, jejich děti chodí do školky a líbí se jim tam, dokonce v parku, kam chodím se psem, policajti nahánějí důchodkyně s čoklíky bez vodítek, ale Cikány, kteří tam postávají s tripem, nevidí, nevšímačka.

0 0
možnosti

Jst1951

4. 3. 2011 20:03
Krásně napsáno

nelze než souhlasit, ale četl fo i ten Švéd? Kdo mu ty nesmysli nakukal? John ? Schwarzenberg? Víze co? Složíme se panu Blombergovi na ubytování v Chánově a nebo ještě lépe v Novém Bydžově;-)

0 0
možnosti

kdo toho více nakecá

4. 3. 2011 22:44
Re: Krásně napsáno

spíše ho povoďme po celé republice, i mezi Cikány, kteří bydlí s námi a jejichž děti chodí do školy nebo do školky s našimi dětmi, u nás takoví jsou

0 0
možnosti

elisabett2

4. 3. 2011 17:06
Souhlasím

Myslím, že netřeba slov k tomuto článku. Snad jen: Výstižné!R^

0 0
možnosti

pěnice

4. 3. 2011 16:32
No jestli se budeme řídit tím,

co napíše ve zprávě kdejaký blb za tři dny,pak dopadneme špatně.Snad my víme jak kdo žije,pracuje a jak se chová.

0 0
možnosti

hanah7

4. 3. 2011 16:24
0 0
možnosti

Brutvann

4. 3. 2011 21:40
Re: A takhle k té diskriminaci dochází

Je to strašné !!!!   Nikdy v historii  jeden národ neudělal pro druhý tolik jako Češi pro Cigány v  České republice:    živí , a zabezpečují po materiální stránce  celé početné rodiny, poskytují zdravotní péči od narození do smrti,  čeští učitelé se je snaží něco naučit  atd atd. Prostě  český národ  vkládá  do zabezpečení  cigánského  etnika obrovské prostředky a úsilí. .  Co z toho má ?  Jen trable, kriminální útoky a nevděk.  Dlouho to tak nepůjde, vážení !:-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon