Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Možná kdyby ODS dokázala dovládnout bez akrobacie alespoň jedno volební období tak by to měli ostatní těžší.

Ale to jsou kdyby a navíc velmi nepravděpodobné kdyby. To co následovalo čekal každý kdo má pět pohromadě ví, že Zeman je konzistentní a nemá důvod porušovat volební sliby. Osobně jsem byl jen překvapen Karolinou Peak, zbytek jsem očekával a nevadí mi. Osobně ještě čekám zda pravice (ODS, Kalouska za jeho pokus vládnout s komunisty a překábátěné lidovce za pravici nepovažuji) svou politickou sebevraždu vzpourou poslanců proti předčasným volbám.

Pak Vás nečeká nic jiného než Babiš, sklízící hlasy.

0 0
možnosti
AK

Že jste byl překvapen Karolínou? Ta ženská kde koho těžce zklamala svými intrikami již dříve a podrazem s LIDEM to pouze nechutně završila.

Antikorupční Karolína byla používána asi jako  "předplacená služba". Dnes je za vodou, ztučnělé konto hřeje a vše kolem se důkladně zametá.:-/

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/185250/karolina-peake-prodala-vilu-za-57-milionu-pry-janouskovi.html

0 0
možnosti
AK

Musím se jen trpně usmívat nad fanatickým, primitivně laděným článkem o jednom pravdivém hesle na billboardu v nějaké kampani jedné politické strany, kdy autor musí mermomocí  předkládat ilustrační foto (Ateo) pro srovnávání demokraticky voleného Zemana s bývalým sovětským despotou Brežněvem, oba ve stejném dresu.

Ač nevolič Zemana, musím na druhé straně přiznat, že mu ateo-uniforma poměrně sluší, dle mého víc než tomu Gruzínci a daleko víc, než rozcuchanému Polaneckému jeho tradiční, nezničitelné triko (z blogu neznám jiné), ve kterém autor snad i spí.:-)

Ale, abychom neodbočovali od zmíněného billboardu, nutno připomenout taky jeden "buranský" z nedávné minulosti, na kterém nám jistý, čistě rozohněný Péťa, jako Kluk z plakátu, primitivním způsobem sděluje, že hoci čosi nebude tolerovat.!ZDE foto:

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/original/Jun2013/1517455.jpg?d41d

2 0
možnosti
MK

Jen malá poznámka - Brežněv nebyl Gruzínec.

Jinak pravda - levici stačí jen k silnicím postavit Billboardy ODS z minulých voleb;-)

1 0
možnosti
AJ

Já se bavím, buranská a mocichtivá proti slušné a noblesní...;-D

1 1
možnosti
PK

P74e51t37r 30K56o40l77á65ř

12. 8. 2013 22:59

Teda Rudolfe, začínáš přitvrzovat, neboli čím více se rozpadá tvá oblíbená ODS a čím větší v ní zuří vražedný boj, tím více jsou tvoje články údernější.

Z vystoupení a plačtivých projevů čelných představitelů politicky mrtvé ODS jde slyšet vztek, frustrace a zuřivost ze ztráty vlivu a možnosti řídit celý vesmír. Tento blog a stav ODS je přímo úměrný.:-)

8 1
možnosti
DD

:-)Také si myslím, že autorovi se hroutí svět a proto začíná bojovat úderněji a úděrněji. I jsem se při čtení tohoto článku zasmál. ;-)

8 1
možnosti
Foto

K64a21r30e16l 17R18a79d48a

12. 8. 2013 21:30

Tak vše ja zase na svém místě. U minulého článku jsem si říkal, že nám obránce světové demokracie začíná ochabovat. Bylo by to škoda, Jenda z Budějic by to sám nezastal.;-D;-D

6 1
možnosti
ZH

No popsal jste situaci a výhledy. Chybí mi tam ale alespoň malé zamyšlení nad tím, proč si 55% národa toho důchodce zvolilo, nebo proč lidi radši strpěj téměř cokoliv, jen aby se zbavili Přesčasovi vlády. Kdo nahání voliče do nárůčí stran, jako jsou KSČM, SPOZ, Bártům a Babišům? Tahle modrooranžová koalice  na všech stupních je hlavním viníkem. Proč, když všichni vědí, co je Zeman zač, a co si přejí voliči, ODS nehlasovala okamžitě pro nové volby a nevzala mu vítr z plachet? Jasně, každej den u koryta se počítá, jelikož to může být koryto poslední.

5 2
možnosti

Hlásný,když tak ho volilo 55% voličů,velký rozdíl voliči a národ !!!

0 2
možnosti
MS

Pěkně dlouhá hloupost.No Zeman vám stejně nakope zadky.:-)[>-]

5 3
možnosti
Foto

O tom není pochyb.

0 0
možnosti
VV

Je příjemné slyšet, jak příznivci zlodějské ODS tady kvičí. Přímo rajská hudba.

Jo, jo, pravičáci. Krást už se asi nebude. Smůla, co?V

4 7
možnosti
Foto

Co ODS ukradla ať jsem v obraze?

1 1
možnosti
BM

Vedoucí úloha SPOZ se nám blíží.......;-( 

KARMAR^R^R^

4 2
možnosti
AM

Pane Polanecký otevřel jste mi oči, nechci patřit mezi burany. Poraďte prosím koho volit, spícího Karlíčka s loutkařem Kalouskem nebo neposkrněně čistou  knihovnici Mirku, toť hamletovská otázka ;-(

9 4
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon