Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PW

P45e47t79r 34W56o40l54f

24. 6. 2013 13:36

"....Pro mě je však důležitý fakt, že po více než 20 letech má konečně policie a státní zastupitelstvo dostatek odvahy vyšetřovat, co se děje ve vrcholné politice. Že to umožnila právě Nečasova vláda, je trošku paradoxní. Myslím si, že se z toho rodí naděje, že ČR bude někdy opravdu normální stát, kde funguje justice. A že funkcionáři v politice pochopí, že všechno není dovolené. Ale je to dlouhá cesta, například vzhledem k reakci poslanců na eventuální žádost vydat pana expremiéra. Politici v Česku asi neznají rozdíl mezi prosazováním mocenských zájmů a korupcí, která je trestná...."

Hans-Jörg Schmidt, německý deník Die Welt

1 0
možnosti
PH

P87e24t44r 87H80á34l76a

24. 6. 2013 8:58

Zapomněl jste na jeden detail - porušení ústavy a poslaneckého slibu těmi "trafikanty". Podle ústavy, a také dle slibu, který složili, měli rozhodovat v zájmu státu, a oni otevřeně řekli, že podle jejich názoru je zájem státu nějaký, a pak odešli, aby se mohl prosadit opak => jednali v rozporu se svou ústavní povinností.

Zda je to trestný čin ponechme na soudu, ovšem jelikož je to nesmírně amorální a zákon by měl zohledňovat morálku...

3 0
možnosti
JH

J48a60n 16H95a64v27r17d23a

20. 6. 2013 23:44

Rudolfe, velký počet smazaných příspěvků autorem blogu hovoří za vše:Jste pouhopouhá pisálkovská ondatra. Nemáte přehled ano rozhled, o moudrosti ani nemluvě.

Rudolfe, takovými články škodíte konzervativnímu smýšlení. Prosím, nepište. Děkuji.

3 1
možnosti
MN

pripojuji se k vam - autor nema rad polemiku a kritiku. Nicmene na sve tendencni clanky ma pravo - je svoboda slova tak at si pinda jak chce- dela to tak spousta lidi! Taky se mu nelibim - ale ja jsem nad veci. Pro mne jsou na svete daleko dulezitejsi veci nezli jestli bude premierem Sobotka nebo Nemcova. I lidem to nevadi, pokud se budou mit dobre, nikdo se nebude obohacovat na jejich ukor a zeme pujde dopredu, tak at tam vladne kdokoli! A to ze policie pracuje -- no VYBORNE  fandim jim, oni nam je totiz zavidi v nejednom okolnim state...

1 1
možnosti
Foto

K26a17r89e10l 23R47a69d29a

20. 6. 2013 23:06

Máte pravdu v jedné věci, policie si může dojít pro kohokoli z politiků a je téměř jisté, že toho na něj najde dost, aby ho mohla poslat za mříže. Jen si myslím, že to není chyba policie. Vy to máte jednodušší. Když jde o modrého ptáka, je to policejní zvůle, u oranžových je to poctivá práce policie. No lituji Vás, teď musíte trpět, ale přesto dřete jako kůň a chrlíte jeden propagandistickohumoristický článek za druhým.

3 1
možnosti
Foto

Pane Polanecky, zcela s vasim clankem souhlasim. Jsem zdesen jak demokracie dostava na prdel a jak tomu spravedlivy lid tleska a zpiva si ppveste ho vejs at se houpa! Velmi podobny pohled ma mnoho lidi a osobnosti. Je s podivem ze media jedou na vlne policejniho statu. Doporucuji cl. na nev. psu od Vlka ml. asi vcera ci predevcirem.

0 4
možnosti
ZJ

Pane Polanecký, na Neviditelném Psu vám asi nejlepší rekci napsal pan Šejna, dovolím si ji citovat neb lépe se to popsat nedá:

"Když vyšla Kubiceho zpráva, byl to podle Polaneckého hrdinný pokud policejního plukovníka zabránit mafiánským praktikám socanů. Kubice byl udatný policista - hrdina

Když zavřeli Ratha, byla to podle Polaneckého skvělá práce policie a důkaz o korupčník praktikách socanů.

Pak obvinili Parkanoovou a nyní sebrali několik modráků a najednou je to zvůle policejních důstojníků a pokud policie nám vládnout.

Ano, je to drzost těch policajtů. Měli přece zavírat jen mafiány-socany a ne ty naše slušné pravicové politiky. Dohoda přece byla jasná. Na politickém školení ODS, kam Polanecký pravidelně dochází, to přece říkal soukmenovec školitel."

10 1
možnosti
Foto

Tady je to nějaký promazaný....modrá cenzura? ....to bych tipoval spíš někam doleva;-)

1 0
možnosti
OH

Že by tudy prošel Viktor čistič (é pardon, Rudolf čistič)?

Kde jsou ty časy, kdy bylo možno (pro registrované) zobrazit i smazané příspěvky. To si alespoň člověk mohl udělat představu co se zrovna maže a která strana kabátu je ta jediná správná.

0 0
možnosti
JP

Citace z článku: "Demokracie je slabá a stojí na vzájemném respektu." Ano, ale oboustraně! Až budou papaláši respektovat lidi, bude to i obráceně.

2 0
možnosti
VL

pane Polanský,

úvodem se přiznám,že jsem voličem ODS,i když dnes (a takových je nás asi většina) mohu říci,že jsem nejspíše byl voličem ODS.A nyní k tématu.Akciová společnost má v souladu s Obchodním Zákoníkem povinnost obsadit orgány společnosti(představenstvo,DR).Tyto orgány mají sloužit k tomu,aby si vlastník zajistil kontrolu nad chodem a.s.,zejména pak soulad fungování a.s. s platnou legislativou při maximální prosperitě společnosti,neboť to je ,jak jistě víte,smyslem podnikání.Za práci v orgánech společnosti může být vyplacena odměna a ze zisku případně i tantiéma jako motivace pro naplnění výše uvedeného.U společností jako ČEZ,ČEPRO,LČR,ČD atp.,kde obraty jsou v řádu desítek miliard, je kvalifikovaný dohled na práci výkonného vedení o to významnější.Jsem přesvědčen,že v tomto státě jsou odborníci na energetiku,lesní hospodářství,dopravu a firemní ekonomiku.A nést zodpovědnost za dočasné správcování

firem s takovou hodnotou je velmi zodpovědná činnost s vysokým rizikem postihu v případě pochybení (viz.OZ).Jsem rovněž přesvědčen,že opravdoví odborníci by za příslušnou odměnu(asi se shodnem na tom,že v tomto případě ne malou) vykonávali tuto činnost zodpovědněji a zejména fundovaněji než političtí trafikanti.

Záleží pochopitelně na tom co je prioritním smyslem fungování státních a polostátních firem z pohledu politických stran.Ale to je na jiné téma,i když  je to věc v této kauze asi zásadní.A nyní to podstatné.Já i vy pane Polanský jsme spolumajiteli předmětných firem,

stejně jako p.Nečas,Kuba,Benda a paní Nagyová.Pokud budou lidé z vedení jakékoliv strany včetně ODS majoritně vlastnit nějakou firmu,nechť si do orgánů této společnosti

dosadí za jakoukoliv odměnu kohokoliv,třeba klauna Ferdinanda.S odkazem na výše uvedené mně  političtí klauni v orgánech společností vlastněných státem vádí a považuji to za porušování základního modelu fungování a.s. z pohledu Obchodního Zákoníku. Zodpovědnost a mravnost komentovat nechci.

5 0
možnosti
KH

Rudolf se asi definitivně zbláznil... 8-o

3 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon