Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

deatomizator-treti-generace

13. 7. 2008 19:08
:-)

ruda si chtel asi odpocinout od vysoky karmy ;-D

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

13. 7. 2008 20:49
Re: :-)

A vy si myslíte, že mně jde a priori o vysokou karmu? Pokud jste to nepochopil, píšu o čem chci bez ohledu na to, jak jsou mé články hodnoceny a přijímány.

0 0
možnosti
T

tromi

13. 7. 2008 17:57
psal to vážně Polanecký?

R^

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

13. 7. 2008 20:55
Re: psal to vážně Polanecký?

Pro vás platí totéž co pro přispěvatele níže. Víte o tom, že existují i v blogu různé záložky a tento článek je v rubrice "společnost revue"? Také nejste schopen se oprostit od ideologického náhledu? Pak je mi vás líto.

0 0
možnosti

lubossula

13. 7. 2008 15:42
na

několika akcích v uplynulých letech, které jsem pořádal, vystupovali též roztleskávačky z taneční školy Starlet. Ovšem pojem "roztleskávačky" v jejich podání je zcela o něčem jiném, než jak je známé ze sportovních utkání. Jde o sport, spojení aerobicu, gymnastiky, akrobacie. Vystoupení bylo vždy naprosto profesionální, fascinující a dynamické. Mezi účastnicemi byly i juniorské světové šampionky. Na Starletu si cením právě toho, že se věnuje mladým a dětem. Toho není nikdy dost. Každé dítě,které je v tuto dobu něčím smysluplným zaměstnáno prostě logicky nemůže fetovat, či kostkou rozbíjet výkladní skříň.

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

13. 7. 2008 20:47
Re: na

Pokud si dobře vzpomínám, tak něco podobného předvádí děcka z Chebu, myslím, že to tam vede pan Hána(?). Tam jde spíše o tanečně gymnastické vystoupení, se kterým se snad tamní děvčata stala evropskými šampionkami a jde skutečně oproti "roztleskávačkám" z Brna o taneční vystoupení. Pokud bych měl tyto dva soubory porovnat (viděl jsem oba), pak na vyšší úrovni jsou v Chebu. Ono jde totiž o to, že v kategorii, ve které vystupují brněnské "roztleskávačky" je poměrně malá konkurence, zatímco konkurence chebských je nesrovnateně lepší. A z vystoupení dospělých formací bych mohl doporučit mostecké uskupení (bohužel název si nepamatuji) s jejich mixem latiny. Určitě stojí za zhlédnutí.

0 0
možnosti
S

StanislavWiener

13. 7. 2008 15:32
No to jsou mi věci

Äutorovi díky za článek a tímto bych chtěl pozdravit všechny, kteří byli na Skryjích v letech 93,94,95, zejména Crazy Dancers a Quašu:-) Dále také tanečníky z Hodonína, Brna i Zlína a ostatní jedince. Zdraví mistr severních Čech z roku 1994 v kategorii "discodance formation" SW. Heč:-) Jéžiš, to byly časy:-)

PS: To jsem o Vás netušil, Rudolfe, že Vy takhle:-)

0 0
možnosti
P

P.Farsky

13. 7. 2008 15:03
Rudolfe, Paroubek v Brně nebyl?

Rudolfe a jak tancoval Paroubek ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon