Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nenechte se splést, oni nejsou tak hloupí, aby věřili, že to bude fungovat. Jim stačí, že takoví jsou jejich voliči.

0 0
možnosti

J48a15n 27H71l66e95d48í94k

16. 9. 2013 16:49

realita je mnohem horší, autor je slušný, distinguovaný elegán, který nechce lháře a lumpy urazit

0 0
možnosti

Je mi Vás líto, jste v podstatě obět mediální fikce. Sobotky se nezastávám, ale Vaše bezbřehá zaslepenost pravicí a nekonečný boj s levicí je velmi smutný. Příště už Váš blog číst nebudu (a máte pravdu - nikdo mě nenutí ho číst). Uvěřit tomu že nemůže být líp, než bylo s ODS a TOP09 to už chce pořádné klapky nejen na očích.

2 6
možnosti

J74a37n 94F26r71o36l62í67k

19. 9. 2013 17:12

To jsem tam nikde nečetl. Jen výčet slibů ČSSD. Jinak bych našim vládcům poradil, kde vzít 4 miliardy na valorizaci důchodů. Stačí nepůjčovat si od Švédů drahé hračky pro lampasáky. Docela se bez nich obejdeme a nakonec mají ve skladě 72 ks letadel, které si objednali tak je račte začít používat.;-€

0 0
možnosti

P75a50v30e33l 51G17ö22t21z49e

16. 9. 2013 14:51

Bohuzel je potreba vychazet z toho, ze lidem nevadi, ze se krade. lidam vadi, kdyz se krade a oni z toho nic nemaji. A z tohoto jednoducheho pravidla vychazi ceska levice. O nic jineho nejde.

6 0
možnosti

Mala korekce, z toho vychazi i pravice. Ja myslim, ze ta nakradla za poslednich 20 let o trosku vic, ale nemaji si vzajemne co vycitat.

0 4
možnosti

pravice, levice bezte se zahrabat

Nechci zbytecnou byrokracii a prerozdelovani. Ale taky nechci, aby bohatstvi prinaselo prilis velkou moc.

1 0
možnosti

Ale to ví přeci každý, že nejen socialisté lžou. Lžou všichni, protože ví, že volební systém je blbý a ani neumožní své sliby plnit. Musí se dělat koalice. Anglický volební systém na naše strany!!!

2 0
možnosti

Také by mě zajímalo, jak bude pan Sobotka v majetkovém přiznání zdůvodňovat nabytí svého luxusního bytu. Jsou to lidé, kteří se bijí v prsa jako pan Gross a skutečnost je poněkud temnější.

10 0
možnosti

A proto nikdy neprojde zakon o prokazani puvodu prijmu a majetku.

1 0
možnosti

Vždycky když čtu to jejich "Prosadíme dobře fungující stát" si říkám, co asi tak dělali těch OSM let, kdy měli veslo v ruce.

8 0
možnosti
Foto

ten slogan jsem fakt nepobral - je opravdu tak blbej nebo jsem jen nepochopil tu hloubku?

2 0
možnosti

ČSSD ve volební kampani lhala - s tím naprosto souhlasím, jenže naprosto to samé se dá říci o ODS. Pro mě je výsledek jasný - nevolitelná je pro mě ani jedna z těchto stran.

10 0
možnosti
Foto

článek pravicového voliče názorně ilustruje, že tito lidé, jejichž politická reprezentace totálně zdevastovala ekonomiku státu, nejen že nevědí koho volit, ale v podstatě ani nevědí, co dál. Člověk který chce něco změnit hledá způsoby, ten který nechce, hledá důvody. A pan Polanecký zde předvedl, že hledá důvody. Myslím, že to je důvod, proč je pravice na mnoho desítek let nevolitelná !

4 24
možnosti

Myslíte, že je pravice nevolitelná? Abyste nebyl nepříjemně překvapen. V této republice je dlouhodobě počet pravicových a levicových voličů zhruba 50 na 50. Nepočítám, že by se tento poměr měl nějak zásadně měnit. Naopak, když vidím, jak se tříští levice, tak bych se na Vaší straně obával prohry levicových barev.

7 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon