Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OL

O34t26o 33L13e18v

3. 3. 2014 15:15

Přehrajte si toto video s M.Bendou a musíte dát Babišovi za pravdu,Benta to sám říká k čemu je to žvanění ve žvanírně.

http://www.youtube.com/watch?v=UdvcwCwVpwE;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VD

Souhlasím s Vámi, věcně máte pravdu. Ale tak nějak se mi nechce věřit, že byste měl tentýž názor, kdyby toto prosazoval místopředseda vlády v letech 2006-2009 nebo 2010-2013.

1 0
možnosti
MP

Jako ministr financí by neměl do zdravotnictví dávat ani o korunu víc než je určeno v rozpočtu. To, že najednou hejtmani zjistili, že jim v zdravotnictví budou chybět peníze po zrušení poplatků, je vrchol jejich hlouposti. Měl by bojovat za rovné podmínky pro zemědělce, kteří "umírají". Stejné dotace jako mají Němci! Jako ministr financí by mohl ušetřit stamiliony třeba na zbytečných sociálních výdajích, na ziskovkách, nebo ziskovky platit výhradně podle efektivity. Do roka by byly stomilionové úspory, ne-li větší. Zrušit se dá velmi mnoho zbytečných úřadů. Dokáže-li prosadit tyto věci, budu ho chválit do nebe.

1 0
možnosti
ZK

Z93d44e35n31a 48K78o89č55í

26. 2. 2014 19:21

Rudlo, udělal jste zase jednou nestravitelný modrostračí guláš.

V poslanecké sněmovně se má diskutovat zejména nad zákony. Úvahy nad nesmrtelností chrousta a zbytečná slovní onanie patří spíš na sněmy ODS než tam, kde jde o čas a kvalitu přijímaných zákonů.

Má li se ve sněmovně diskutovat půl dne nad  vystoupením komunisty Grebeníčka, který přímo u řečnického pultíku prohlásil naprosto nehoráznou věc, že se Palach nezapálil na protest proti komunistické straně, nebo poslouchat  oduševnělé výplody Marty Semelové a podobných velikánů jiných politických stran, kteří nedokáží říct nic podstatného k věci a pouze mlátí prázdnou slámu, je vhodné podobná individua omezit alespoň časovým limitem onoho mlácení, protože i poslanci by měli vykázat alespoň nějakou produktivitu práce a ne jen hloupě žvanit, žvanit, žvanit a žvanit ........ a pak si zajít do dotovaného bufetu.:-P!!

4 4
možnosti
MP

Projevy by měly být časově omezené, třeba deset minut. Předseda neomezeně. Ale máme demokracii, takže právo vystoupit by měl každý. Jeden poslanec by měl mít mx. tři příspěvky. Při záměrném blokování by měl předseda rozpustit sněmovnu a tento den by neměli poslanci proplacený.

2 0
možnosti
JS

drahoušci, pokud chcete něco diskutovat, musíte v tom oboru být znalý a na diskuzi připravený. Na to je prostor ve výborech, tam se nic neomezuje, i když při kvalitách našich poslanců to taky musí být maglajs.

To, co se děje na sněmovně neovlivňuje nijak výsledek, je to šaškec pro voliče, pro media, pro sebeukojení poslanců, taková prostá onanie. Nevím, proč bychom to měli platit. Konec konců- ty příspěvky nejsou připravené, diskutují se dojmy a osobní názory....

To není omezení demokracie, to je omezení onanie poslanců. To můžou dělat doma a za své.

4 3
možnosti
MP

At žije česká firma, pardon, republika Agrofert.[>-];-D

2 5
možnosti
MK

Už jste si zkusil mluvit 10 minut? Já ano a vím, že je to 2 - 2,5 A4 hustě popsané.

Tam, kde by se názory měly střetnout a kde se fakticky navržené zákony dotvářejí, jsou výbory s diskusí neomezenou. Ale ruku na srdce: porovnejte jen techn. připomínky když jsou kamery televize a když nejsou. To, že se mnozí před kamerami předvádějí je zcela zřejmé. Předsedům klubů bych nechal delší čas, ale omezený počtem k jednomu zákonu. Zamezit nesmyslným obstrukcím je na místě, cožpak je normální zcela od věci předčítat v parlamentu nějakou knihu?

Kritika míří na všechny, na levici i pravici; za  peníze daň. poplatníků, a ne malé, mají pracovat a ne dělat estrádu.

6 1
možnosti

To bude p. Babiš koukat, co o něm všechno nevíte, co všechno má v úmyslu

udělat. Vy víte víc než on sám !

2 3
možnosti
MH

Pokud někoho skutečně zajímá jak by mohla vypadat organizace jednání ve sněmovně, najde příklad v tomto blogu Ivana Přikryla.

http://prikryl.blog.idnes.cz/c/398336/Navrhy-ANO-omezuji-demokracii-A-co-praxe-v-USA.html

1 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon