Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je pravdou, že Bohoušek Sobotka je tragickou představou budoucího premiéra. A Michal Hašek je Bohoušek v bleděmodrém.

Ani v sobě nemají trochu pokory, protože jim nedochází, že na vysokých preferencích  ČSSD má největší zásluhu naše současná vláda a ne jejich schopnosti.

8 1
možnosti
MN

prominte, zajimalo by mne, jestli jste se pokusil hledat pokoru take v soucasnych vladnich predstavitelich- kuprikladu u premiera Necase, nebo u ministra financi Kalouska, ci u pana Schwarzenberga ?  Protoze pokora neni jen pro jedny .. ta by mela platit pro vsechny, .. ale zda se, ze kdyz se sahlo do nejvyssich pater pak je pokora ta tam a svolava se bezpecnostni rada statu .. protoze nam jde o koryta ze? ...

6 5
možnosti
MN

pane Rudolfe jen pro vase upresneni - trest na zneuziti pravomoci uredni osoby  cita ne podminku, ale v zakladni forme trest od pul roku do tri let a zakazem cinnosti. ale jak si tak obcas ctu vase clanky tak vam na nejake te drobnosti vlastne nezalezi ... no a to, ze se to asi bez dalsiho zadluzovani nebude socialistum darit .. to si piste ze ne,  taky si pripocitejte co dostanou od soucasne koalice "venem" - ten dluh o kterem pisete dokazali zvysit na 1,7 bilionu, pri tom zvladli zavest platby ve zdravotnictvi - tedy lidem sebrali penize, zejmena starym lidem, protoze mladi k lekari chodi minimalne, snizili platy statnich zamestnancu - ktere dnes pri povodnich chvali jak makaji, snizili valorizaci duchodu na tri roky dopredu, odsouhlasili cirkevni restituce takze krome jeden a pul miliardy na platy az do roku 2029 se bude vyplacet cirkvi do r. 2044 rocne dalsi dve miliardy plus inflace - smlouvy koncipovany tak aby nebyly vypoveditelne,  dalsi desitky miliard si vlada pujcila prostrednictvim statnich dluhopisu - ty nebude splacet Kalousek ani Necasova vlada - ty budou splacet vlady po teto koalici, ekonomika je v maximalnim propadu - sest kvartalu za sebou sešup, bilance vyvozu automobilu ze Skoda MB  -50%, prebytek penez na prubeznem duchodovem fondu, ktery prebiral v r. 2006 pan Topolanek ve vysi asi triceti miliard - se v soucasnosti promenil v 50-ti miliardovy schodek ... atd.   Vazne si myslite ze jim je co zavidet? Asi bych to nezavidel ani komunistum... a je na lidech koho si zvoli stejne tak jak vy budete volit sve favority .. moji favorite to nebudou a myslim ze ani vetsiny naroda ne - ostatne uvidime!

9 6
možnosti
MN

a jeste bych si dovolil malickost .. to ze je Sobotka politikem z profese je pravda, ale dalsi pravdou je, ze zvladl vystudovat gymnasium, a dal vystudoval prava na brnenske fakulte bez problemu. jeho "opakem" je pan Marek Benda, ten je ryzi politik matfyz nedokoncil, filosofickou fakultu nedokoncil, az v r 2008 absolvoval plzenskou pravnickou fakultu - jeho diplomova prace byla podrobena kritice, ze pro jeji zvetseni pouzil vetsi radkovani a rigorozni zkousku praktikoval v podstate tim, ze diplomovou praci predlozil znovu .. ale o Bendovi to neni .. stejne tak jako soucasny Necasuv prus.r neni o Sobotkovi!

5 4
možnosti
Foto

K16a18r70e32l 60R70a39d27a

14. 6. 2013 21:58

To, že Bohouš a jeho parta je v oranžovém totéž co modří ptáci už víme. To není žádná novinka.  Tak co teď s tím ?  Modrý pták není Fénix, aby se z popela znovu zrodil čistý a neposkvrněný.

7 1
možnosti
JJ

V souvislosti s "trafikovou aférou" nelze nepřipomenout, že v roce 1998 po příchodu k moci zajistil Miloš Zeman trafiky ve státních úřadech a institucích několika stovkám svých příznivců. Podobně jako teď vyžaduje trafiku pro Livii Klausovou za to, že ho podpořila ve volbách. Neměl by jít taky do vazby?

6 0
možnosti
MN

jen je to nedolozitelne a byla aby to pravda v pripade, ze by Klausova nebyla naprosto vhodna a nebyla akcepotovana slovenskou stranou ..

0 4
možnosti
PD

Koukám, že kvůli Nečasově afeře, musí Ruda ject "přesčas", to je úderník, to je správný modrý svazák...jede na 140%

7 6
možnosti
Foto

Vy ty pojmy nějak dobře znáte, pane Dvořák ;-)

0 0
možnosti

O Rathovi se taky psalo denně 14 dnů a dnes?. Do voleb daleko a Bohouš, jestli příjde, může zažít ještě horší věci od socialistických lobistů. Ono kriminalizovát politické dohody to je ošidné. Jo jo, kdybychom věděli jaké kauzy na nás chystají :-)

2 0
možnosti
JL

Bohouš je nachystanej až před volby. Kauza? Mostecká uhelná - a bude to rachot.

3 0
možnosti
Foto

Já bych tak nespěchal. To, že objednávku rozvědce psala náhodou sokyně, není zas tak vážná překážka zdůvodnění, že je potřeba sledovat manželku premiéra. Kdo ví, proč se ve skutečnosti rozvádějí, jestli ji nenačapal, jak se mu doma hrabe ve vládních papírech, tak jak by jinak zjistil, komu ty údaje předává? Do voleb je sakra daleko, nevidím v parlamentu 120 kapříků, co by si odsouhlasili předčasné vypuštění rybníku. Kdo ví, kde bude o volbách Sobotka...

6 0
možnosti
Foto

M82a12r30t26i41n 57Š47i72k

14. 6. 2013 15:18

To je úplně čistá ukázka způsobu vašeho myšlení. Pro vás tatíček Klaus je ODS, ale protože je momentálně mimo politiku, tak Nečas je ODS. A Bohouš je samozřejmě podle vás ČSSD. Vy prostě jste vyznavač kultu osobnosti. Až totiž přijde Bohouš, nepřijde sám. Ani sám jako socan, ani sám jako jediný socan. Navíc to možná bude socan v koalici. S kým? To rozhodnou volby. Volby ještě neproběhly. Karty se rozdávají až po nich. Vy jste je už rozdal. Stejně jako jste odsoudil Ratha. Stejně, jako byste Nečasovi a jeho povedené partičce omlouval i mnohem horší a zjevné průšvihy, které právě v přímém přenosu sledujeme. Až přijde Bohouš, nestane se vůbec nic jiného, než jsme již v minulosti několikrát sledovali. Vymění se politická garnitura. Na jak dlouho, to se uvidí. Ale další střídání bude také. Jen vy a vám podobní, by tu rádi drželi určitou garnituru na věky věků a nikdy jinak. Ty důsledky takového absolutního fanatismu, vidíme kolem sebe právě teď. Určitá garnitura totiž zjistila poměrně rychle, že i kdyby se vy.......dělala fanatikům na hlavu, tak stejně hlasy dostanou. Proč? No protože proto. Proto si myslím, že vy a fanatici vašeho typu, mají pořádný podíl na současném stavu.

11 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

ZM

Rudolfova taktika: ODS má průšvih, proto hrrr na socdemáky !!

10 2
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon