Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gaspard

12. 9. 2011 16:45
Tak mě jen tak napadlo,

když my musíme cikány nazývat jejich endo-etnonymem Rom a oni nás klidne můžou urážet cikánským gádžo, proč jim to neopláce cikánským dilino?

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

10. 9. 2011 13:43
Situace začíná nabírat na obrátkách

Viníci této situace jsou dva: stát, který není schopný situaci řešit a když ji řeší ještě ji spíš zhoršuje a pak samotní nesebekritický cikáni. Cikáni zkrátka nemají žádný autority, neznám jedinýho takovýho cikána... Žijou tady pěknou řádku let a nedokázali lautr nic. Za elitu lze považovat už prostý pracující - což je úchvatný výsledek. To etnikum postrádá pospolitost, vnitřní sílu, negeneruje prakticky žádné osobnosti a nejsou schopný si to přiznat - radši všechno svedou na zlý Čechy. Ty jejich agentury všecko jen omlouvají a asi si neuvědomují, že svým vystupováním pořádně přikládaj pod kotel...

0 0
možnosti
D

džajár

10. 9. 2011 13:20
...aby se měřilo stejným metrem

to u nás nelze, neboť máš-li peníze nebo jsi.li Cikán, jseš nevinen, nemáš-li peníze a jsi-li Necikán, jseš vinen ve všech bodech !!!!;-€

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

10. 9. 2011 0:49
Rudlo, Rudlo, Rudlo, Rudlo

Dneska jsem se setkal s Romskou rodinkou. Mámou s desetiletým klukem a holkou - chovali se ke mě tísíckrát slušněji než většina Čechů za posledních půl roku. Jak k tomu ten kluk příjde, když mu někteří primitivové a rasisti díky těm tvejm proticikánskejm pamfletum budou odmalička dělat zle? Nestydíš se? Jestli nepřestaneš s psaním těhle proticikánských pamfletů, tak speciálně o tobě a ostatních karmohoničích napíšu článek, kterej se Ti  opravdu nebude líbit. (Materiálů už mám D.O.S.T.:)

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

10. 9. 2011 1:32
Re: Rudlo, Rudlo, Rudlo, Rudlo

A ja jsem behem dne musel jet 4x skrz Prahu (pro naplaveniny přes centrum) a jel jsem tramvají a metrem. Potkal jsem snad tisice lidi - Nemcu, Ukrajincu, Rusu, Spanelu, Japoncu, Vietnamcu, Cinanu, nejakeho Inda, cernochy, zlute, bile a zadny z nich me nechtel okrast, prepadnout nebo napadnout. Cim to asi bylo? Jedina skupinka, ktera delala bordel bylo asi 6 cikanskych teenageru, kteri vynikali vulgaritou, hlukem a obtezovanim ostatnich lidi. Cim to asi bylo?

3 0
možnosti
FB

paltt

9. 9. 2011 22:40
Nejsem pro to pouze zrušit ROMEA.CZ

Ale jsem pro to, pohnat představitele této "neziskove" organizace před normální nezaujatý soud. Chci pro ně skutečně pouze dobré, protože pokud nebudou odsouzeni za svinstva, která způsobili, pokud nebudou odsouzeni za svoje parazitní chování a de facto žití na úkor většiny, pokud nebudou vůbec odsouzeni. Dav je rozcupuje, a nikdo se nebude moci divit. :-/

4 0
možnosti
M

maxas

10. 9. 2011 5:40
Re: Nejsem pro to pouze zrušit ROMEA.CZ

Je bohužel smutná pravda, že řešení (tedy nějaké účinné) znemožňuje charta lidských práv a svobod, tedy vlastně nejvyšší "výdobytek" euroatlantické civilizace. Po dobu její platnosti se bude romské etnikum nadále pomalu propadat ke kriminalitě privitimismu a méněcennosti. Dost možná se tento problém vyřeší spontánně po dalším vyhrocení, obnovení starodávného institutu - Pogromu,  není nic nereálného, poslední o kterém vím se odehrál v jižním Španělsku asi před dvěma roky. Skupina nepřispůsobivých rodin byla vypráskána (holemi) z obce bez možnosti návratu. Nejvíce postiženou mioritou jsou a hlavně budou bezproblémoví romové. Je těžké být spořádaným romem, když 90% soukmenovců je problémových. No čas ukáže.!!

0 0
možnosti
TP

assco

9. 9. 2011 20:46
Nejsem JH nevadí to?

Začnu tím, že pokračování příběhu Šluknova napadením ženy výrostky je hodně špatná zpráva pro všechny slušné lidi. Píši záměrně slušné lidi protože s tím nemá rasa nic společného. Pro Romy je to špatná zpráva protože budou samozřejmě víc pod tlakem radikálů. Pro Romy je to špatná zpráva protože přes deklarace o touze po slušnosti se nepodařilo Romům si "to uhlídat". Špatná zpráva pro Romy protože mezi nimi jsou zjevně lidé kteří současné situace využijí. A konečně špatná zpráva pro Romy protože je neoddiskutovatelné, že skutek je obzvlášť zbabělý. Je to špatná zpráva pro neromy protože samozřejmě radikálové si libují. Je li mezi neromy skupina pro kterou čím hůře tím lépe je to hůře pro nás všechny. Je to špatně pro neromy protože zase přibude demonstrantů a není divu. Matku máme všichni. Je to špatná zpráva pro neromy protože zase přibude půtek po hospodách a media si smlsnou. Je to špatné pro všechny protože určitě část mladých Romů se dívala na záběry z Londýna a líbilo se jim to.

2 0
možnosti
P

pěnice

9. 9. 2011 20:49
Re: Nejsem JH nevadí to?

Mám dotaz. Kdo to je nerom ? Rv

2 0
možnosti
ČJSN

čí jsou sudety? Naše!

9. 9. 2011 15:29
on nám to všem

jeden bloger ,(jh) píšící jedině tu správnou pravdu vysvětlí.

0 0
možnosti
VK

vava

9. 9. 2011 14:47
Jeden chytrý (opravdu) ekonom řekl,

že lide jsou dělají většinou to, za co jsou placení. Romove jsou placení našími nejlepšími za to, že se rozmnožují a flákají. Když vidím v televizi záběry z kojeneckých ústavů a dětských domovů tak při stejném poměru etnik by tady mělo být asi 8 milionů romů a zbytek etnických čechů. Ti romové, kteří dělají největší bordel jsou mladší dvaceti let. Už to nejde svádět na komunisty a minulý režim.

3 0
možnosti
K

Krasavicee

9. 9. 2011 14:22
Zrušme Romeu a za ušetřených 17 milionů zaplaťme

ze státní kasy do každého gheta ROMSKÉHO VAJDU!!!!

4 0
možnosti
X

xychteen

9. 9. 2011 14:28
Re: Zrušme Romeu a za ušetřených 17 milionů zaplaťme

To vůbec není blbej nápad. Akorát by potřeboval pořádný komando na převzetí moci.

0 0
možnosti
V

villík

9. 9. 2011 14:21
Stav na Šluknovsku mě už připomíná...

...známou situaci ve filmu Anton Špelec. Vzpomínáte ?

"Až řeknu "tři", tak se to tu začne mazat"... "Tř.....  "

2 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon