Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Odhalení: Prezident Zeman je agentem CIA

Prezidentovi  Zemanovi se jeho nedávnými výroky sjednotit část českého národa a připomenout spoustě lidí, že je potřeba nepolevovat v nenávisti k rozpínavosti Ruska a mít oprávněné obavy z ambicí Číny posílit svou pozici globální velmoci.

Upřímně řečeno, tohle jsou témata, která normálně lidi moc neberou. Rusové a Ukrajinci jsou nám celkem ukradení, tedy pokud nějací Ukrajinci zrovna neukradou něco nám osobně.

A lezení do zadku Čínanům? Kdo z nás denně nenakupuje kvanta čínského zboží a ještě jsme rádi, jak jsme levně pořídili? Těmito věcmi se prostě běžně nezabýváme, jelikož máme jiné starosti. Takže je moc potřeba, aby nám je někdo čas od času připomenul. A to se právě daří našemu panu prezidentovi.

Prezident Zeman je totiž tajným agentem CIA a součástí jeho mise je podporovat nedůvěru obyvatel ČR ve všechno, co pochází z východu.

Dělá to podle přísně tajného manuálu CIA, který je agenty CIA s touto bohulibou misí hojně používaný a funguje bezvadně už několik desetiletí. Já tento manuál náhodou znám a tak chtěl bych se s vámi podělit o to, jak funguje.

S jednou tajnou agentkou CIA jsme se totiž kdysi setkával skoro denně asi po 7 let.  V civilu to jinak byla naše učitelka ruštiny na základní škole. Tato soudružka učitelka - jak je tohle oslovnení daleko od pravdy a jak jí křivdí - měla velmi specifický způsob vyučování ruštiny. Dávala nám děsně moc úkolů. V hodinách na nás většinou hulákala – pohříchu česky – že sjem ignoranti. Sem tam bila hloupější spolužáky pravítkem po ruce (dodnes se smíchem vzpomínáme na příhodu, jak o Petra J. zlomila 50. centimetrový příložník). Nutila nás šprtat se nazpaměť různé texty vychvalující Rusko a komunismus. Bože, jak my jsme ruštinu, Rusy a všechnu východní propagandu nenáviděli!

Na základní škole jme měli z hodin ruštiny a obzvlášť z paní učitelky opravdu strach. Teprve po létech se ukázalo, že tato dáma byla tajnou agnetkou CIA a že byla na naši školu nasazena, aby pomohla vybudouvat v naší generaci opravdovou nedůvěru v komunismus a nenávist k Rusům. Musím přiznat, že se jí mise opravdu podařila. Dodnes, když se s potkím s bývalými spolužáky, není z jejích bývalých žáků nikdo, kdy by měl pro Rusy vlídné slovo nebo dokonce si něco z ruštiny pamatoval.

Tohle se podařilo právě díky manuálu CIA, který v současnosti používá i prezident Zeman. Princip je ďábelsky jednoduchý a prověřený léty pozorování lidské psychologie. Je totiž všeobecnou vlastností lidské povahy dělat přesně opak toho, co vám kdo vykládá. Jde o stejný princip jako když budete vštěpovat vašemu 16. letému dítěti, že alkohol je metla, a co se obvykle nestane? Hned na příští akci s kamarády se tentýž nebo tatáž namaže, jak zákon káže.

Stejně tak, pokud budete lidem pořád dokola poslouchat, jak jsou ve světě pošlapávána lidská práva, přestanou se to prostě zajímat a nebo si dokonce budou myslet, že si někdo menší komunistickou represi docela zaslouží.

Naproti tomu,  když chcete na tahle témata opravdu upozornit a donutit lidi, aby se nad těmito věcmi zamysleli, je třea udělat přesně to, co manuál CIA radí i panu Zemanovi. Udělějte z politickách vězňů pár pomatených pankáčů, udělejte z čínského komunistického prezidenta vzor demokratického státníka a vida – njedou jsou všichni na nohou a o těchhle tématech se zase diskutuje.

Tak díky, CIA, děláte to dobře!

Jiri Meznik

Autor: Jan Novák | úterý 18.11.2014 13:54 | karma článku: 20,14 | přečteno: 1016x
  • Další články autora

Jan Novák

Petr Polák: Pojďte na Rusáky, umlátíme je čepicema!

Obdobné výkřiky, byť jinými slovy, čtu a slýchám v poslední době stále častěji. Jsem z nich upřímně řečeno zděšen. Proč? Zejména ze dvou důvodů:

20.2.2015 v 22:08 | Karma: 38,30 | Přečteno: 1907x | Diskuse| Politika

Jan Novák

Islám v České Republice nech ... nechme mluvit!

Toto je můj první blogerský pokus, tak se předem omlouvám za tok myšlenek, který nemusí být přehledný a dostatečně srozumitelný. K napsání tohoto blogu mne inspirovala současná debata o islámu resp. její obsah. Chci podotknout, že jsem liberálka, uznávám maximální svobody lidí, včetně svobody slova a svobody vyznání. Ačkoliv hluboce nesouhlasím s ideologiemi typu komunismu nebo nacismu, nesouhlasím ani se zákazy jejich propagace a věřím, že demokracie má nástroje, jak se vypořádat s extrémním myšlením bez zakazování jakýchkoliv myšlenek a slov. Těmi jsou například výchova, vzdělání, humanismus, kulturnost či růst bohatství a snižování počtu lidí pod hranicí chudoby.

30.1.2015 v 21:38 | Karma: 22,49 | Přečteno: 1144x | Diskuse| Ostatní

Jan Novák

Proti proudu

Nespěchej člověče. Zastav se, obejdi obloukem do tmy rozzářené obchody přetékající lákadly. Udělej si čas na sebe. A na druhé – chceš-li. Jen tak buď. O nic neusiluj. Dýchej, vnímej okolí, sebe, své blízké. Naslouchej. Utiš svou mysl. Jde to ještě ? A stojíš o to ? Asi jak kdo.

10.12.2014 v 21:31 | Karma: 22,72 | Přečteno: 420x | Diskuse| Ostatní

Jan Novák

Já "Bůh

Obraz 1. Zrcadlo Bůh si minulou neděli šel po práci umýt ruce. Ponořil je do vesmírného vakua a špína mu z nich sama odlétala do vzduchoprázdna. Houževnatější zbytky odrhl pískem hvězd. Na čisté ruce si mázl trochu noční mlhoviny, narovnal se a pohlédl před sebe. Spatřil svůj obraz v zrcadlové ploše nekonečna a řekl si, že to co vidí jest dobré.

8.12.2014 v 18:11 | Karma: 16,08 | Přečteno: 505x | Diskuse| Ostatní

Jan Novák

Těhotná, mýty opředená

Těhotná jsem už byla. Dokonce 2x. A povím vám, že spousta toho, co jsem o těhotenství slyšela, četla nebo viděla, nebyla pravda!

3.12.2014 v 19:05 | Karma: 18,94 | Přečteno: 1027x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Poslanci mají jednat o změně zákoníku práce, o minimální a zaručené mzdě

2. května 2024  5:42

Poslanci by měli na mimořádné schůzi začít projednávat úpravu zvyšování minimální mzdy. Novela...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1857x
První pokus

Seznam rubrik