Velmi krátce.

   Blogeři se vyjadřují ke všemu, zejména k politické situaci a k osobě prezidenta ČR a to jak levicoví, tak i pseudopravicoví. Proto i mě dovolte, abych se také krátce vyjádřil.

      Zabrousíme trochu do historie: Voliči si zvolili většinou ( jinak to ani nejde) levicové kraje, levicový senát a i levicového prezidenta, který byl prvně volen v přímé volbě občany ČR. To, že v předčasných volbách vyhraje opět levice, je jasné už i pseudopravici a jejím voličům. To, že se ani Schwarzenberg ani jeho voliči dosud nesmířili s prohrou v prezidentských volbách ( což nesvědčí o vysoké  inteligenci, zvláště to pomlouvání v zahraničí) je jejich věc a mají na to právo. To, že permanentně uráží prezidenta, hlavu státu, také svědčí o jejich vychování, ale opět na to mají právo.

      Takže vážení nadávající, urážející a jedovaté sliny plivající jak blogeři, tak i jednotlivci z veřejnosti (zejména mladí a pár herců) připomínám Vám jen jedno:

        Nemusí se vám to líbit, můžete urážet, nadávat a štít oheň a síru, ale jak už řekl Jára Cimrman:

                               TO JE TAK VŠECHNO, CO MUŽETE DĚLAT.  A NIC NEZMĚNÍTE.

        Tak si šetřete zdraví, nervy a uvědomte si, že opravdu nic nezměníte, ani kdybyste se rozkrájili na nudličky ( jak už říkal p.Sovák ve známém českém filmu Marečku podejte mi pero), protože vůle většiny občanů je svatá a je povinnost jí respektovat. Alespoň pro slušné , charakterní a čestné lidi.

 

 

  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miloslav Pokštefl | úterý 13.8.2013 13:11 | karma článku: 20,34 | přečteno: 692x
  • Další články autora

Miloslav Pokštefl

Tak hluboko jsme klesli.

6.5.2015 v 11:16 | Karma: 37,69

Miloslav Pokštefl

Trochu pravdy by neškodilo.

25.4.2015 v 14:55 | Karma: 31,14

Miloslav Pokštefl

Invaze vojsk USA do Evropy.

10.3.2015 v 9:49 | Karma: 37,26