Nová strana T O P 09

   Po tom, co musel Kalousek opustit KDU-ČSL za to, že chtěl po volbách v r. 2006 jako předseda KDU-ČSL jít do koalice s ČSSD a spoléhal na podporu komunistů, protože od roku 1984 se pohybuje v politice a nehodlá se zříci jakéhoko-li postu a vědom si toho, že by ho asi v žádné jiné straně nechtěli, tak se rohodl založit novou stranu. Ale je natolik inteligentí, že si uvědomoval, že by zase on jako předseda strany nebyl opět volitelný, tak nastrčil na místo předsedy TOP 09 K.Schwanzerberga, který imponoval mladé generaci a ještě po uvedení klipu Mádla a Issové -  Přemluv bábu, přemluv dědka, získala TOP 09 dostatek hlasů, zejména od prvovoličů a mladších voličů, aby se dostala do PS a potažmo do vlády. 

    Je to strana asociální, nejhorší, která tady kdy vznikla a i když je početně menší než ODS, tak většina hyenistických návrhů z dílen ministrů Drábka a Hegera prochází, protože je všeobecně známo, že právě Kalousek je ten, co ve vládě velí a dělá se všechno podle něj. Žádná vláda od roku 1990 nezažila tolik demonstrací za tak krátkou dobu působení a tak masivních, jako tahle, žádná vláda od roku 1990 neměla tak mizivou podporu občanů (a tu podporu má jen od těch, kteří díky jí profitují na statních předražených a netransparentních zakázkách), protože nemá podporu u více jak 85% občanů. Zásadně tato strana, která je součastí vlády proti korupci odmítá zavedení majetkových přiznáních a zrušení anonymních akcií, nesouhlasí se zrušením stropů pojištění pro bohaté, které zavedl v Topolánkově vládě právě Kalousek, se zavedením progresivní daně, kterou má většina států světa apod.

    Všechny asociální návrhy a zákony, jako je zvyšování DPH (což podlomí růst ekonomiky), zvyšování poplatků ve zdravotnictví, zavedení nucených prací, snižování platů učitelů, hasičů, policajtů a dalších profesí a v neposlední řadě teď omezení výše valorizace důchodů a nefunkční projekt vyplácení dávek (který se prodraží v řádech stovek milionů), ty pocházejí právě od ministrů TOP 09. To, že mizejí miliardy do černých děr, kmotrům a spřáteleným podnikatelům, že odpouští MF daně v řádech milionů a pokuty v řádech miliard je takové tajemství, které už se ani neskrývá a také se ani žádné korupční kauzy neřeší a netrestají, jak se stalo  u nás národním zvykem už 20 let. Čím méně člověk ukradne, nebo zkorumpuje, tím má vyšší trest, jakmile se jedná o miliony a miliardy, tak je to díky politikům a justiční mafii smeteno ze stolu. Až tak daleko jsme se za 22 let budování nové " demokratické a právní " společnosti dostali. TOP 09 se stala synonymem pro všechno to, co je špatné pro většinu obyvatel a dobré pro horní vrstvu milionářů a miliardářů, kteří řídí tuhle vládu a najdou se tací, kteří se diví odborům, občanským iniciativám a platformám, ale i obyčejně naštvaným občanům, že chtějí, aby tahle vláda podala demisi a přejí si předčasné volby. To, že nejhorší vláda v historii naší země ještě může být u moci a vymýšlet další asociální a hyenistické návrhy a zákony, můžeme poděkovat paní vicepremiérce Peak( která si přece nenechá ujít 129 000 měsíčně za nic nedělání) a jejím 8 statečným zrádcům, kteří podpořili další učinkování téhle vlády pro boj s korupci. Hlavně že hlasy pánů Petráně a Chaloupky z VV, které stíhá policie za korupci ( v právním státě by už mandát poslance neměli a ani ti uprchlíci z VV včetně Peak), měli stejnou hodnotu jako těch čistých.

     Takže vy, kteří jste umožnili to, aby se TOP 09 stala vládní stranou a přemlouvali bábu a dědka, nestěžujte si, až vám ty vámi přemluvení dají méně z důchodů, nebo až budete platit všechno dráž díky zvýšené DPH. Je to hlavně vaše dielo.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miloslav Pokštefl | neděle 6.5.2012 15:55 | karma článku: 26,93 | přečteno: 4916x
  • Další články autora

Miloslav Pokštefl

Tak hluboko jsme klesli.

6.5.2015 v 11:16 | Karma: 37,69

Miloslav Pokštefl

Trochu pravdy by neškodilo.

25.4.2015 v 14:55 | Karma: 31,14

Miloslav Pokštefl

Invaze vojsk USA do Evropy.

10.3.2015 v 9:49 | Karma: 37,26