Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Kontrolní otázka:

   Víte, kdo je největší asociál všech dob od vzniku Československa? No přece multimilionář a podnikatel Jaromír Drábek z TOP 09. t.č. ministr práce a sociálních věcí prokorupční vlády rozpočtové neodpovědnosti.

    Jeho vystoupení před kamerami jako třeba v pořadu Máte slovo, nebo na Primě v Debatě, nebo v OVM Na Nově jasně ukazují, že tento člověk postrádá jakékoliv sociální cítění a to ani s těmi nejpotřebnějšími, jako jsou tělesně postižení, dlouhodobě nemocní, s lidmi, které se starají o děti postižené duševně, či tělesně. Ani s těmi, kteří vychovávají svá vnoučata, která přišla o rodiče, ani ty děti, které jsou odkázáni na výchovu v Klokánku a podobných zařízeních. Jeho nezodpovědné škrty v sociální oblasti bohužel nevedou k úsporám, ze kterých by se hradilo něco jiného, protože se škrtá všude a ani státní dluh se neumořuje, naopak si ministr financí stále více půjčuje a zvedá zadluženost ČR.                                       Je na místě otázka: Kam jdou všechny ty vybrané miliardy z daní a DPH, co zbydou po odečtení mandatorních výdajů?                                                                                                                                            Jeho zadávání  Jeho zadávání různých zakázek v sociální oblasti, které jsou cílené k osobám jemu blízkým a známým, jsou více než štědré. Je to člověk bez jakýkoliv skrupulí a svědomí, který je si vědom toho, že kmotři a podnikatelé, kteří řídí vládu zpoza rohu mají stále nedostatek financí. On a ministr financí nepřistoupí k razantnějšímu zdanění bohatých, protože jednak k nim patří a za druhé by jim to ani kmotři a sponzoři nedovolili, takže se v získávání miliard, které po odklonění těmto subjektům chybí ve státní kase, zaměřují na skupiny lidí, kteří se nemohou razantněji bránit a to jsou důchodci, tělesně postižení, sociálně slabí a ti nejpotřebnější.  Jeho zavedení nucených prací je nedůstojné a pokořující. Místo, aby se vláda snažila vytvářet nová pracovní místa, jak sliboval premiér Nečas před volbami ( dokonce se oháněl číslem 170 000), tak trestá ty, co přišli o práci díky neschopným zaměstnavatelům( určitě voličů téhle neschopné vlády) 2x. Tím, že nemají čím platit nájem a všechno, co je nutné k tomu, aby je další hyeny tentokrát z řad exekutorů nevystěhovaly pod most, ještě potupnými a nedůstojnými nucenými pracemi.

   Ona vůbec politika ministrů TOP 09 vykazuje ve všech rezortech asociálnost, pohrdání občany, kteří jsou nemajetní a tím pro ně závadová lůza, která si nechce do nekonečna utahovat opasky, aby jiní si je mohli pořád povolovat. Moc dobře ví, že nejmenší strana vládní koalice VV jsou jen pes, který štěká, ale nekouše. To, že hrozí kvůli asociálnímu chování zejména TOP 09 odejitím z vlády, je jen divadlo pro veřejnost, ve skutečnosti jim jde jen o ty vládní koryta, která vyměnily za volební sliby a program. A proto si TOP 09 klade podmínky a jak ODS, tak i VV pokorně poslouchají lídra TOP 09 a všechny ty asociální a hyenistické deformy TOP 09 nakonec schválí.  To, jak dlouho budou zkoušet trpělivost občanů tohoto 22 let budovaného absurdistánu, záleží opravdu jen na občanech, kam až to nechají zajít.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miloslav Pokštefl | neděle 15.1.2012 16:29 | karma článku: 28,44 | přečteno: 1717x
  • Další články autora

Miloslav Pokštefl

Téma psledních dní - uprchlíci.

EU přiravuje kvóty na počty uprchlíků, kteří se jim stali díky politice USA, které si světe div se, žádné kvöty nestanovily, protože žádné přijímat prý nebudou. Nechtějí uprchlíky z Mexika, natož z arabských zemích a muslimy.

7.6.2015 v 10:32 | Karma: 29,99 | Přečteno: 843x | Politika

Miloslav Pokštefl

Tak hluboko jsme klesli.

Za totalitní vlády KSČ se tvrdilo, že nejsme právní a demokratický stát. A on si snad někdo myslí, že jsme se jím už stali? TAK TO ANI NÁHODOU.

6.5.2015 v 11:16 | Karma: 37,69 | Přečteno: 1704x | Politika

Miloslav Pokštefl

Trochu pravdy by neškodilo.

Úvodem bych napsat toto: Každý server má jinak politicky orientované diskutující. Mladá fronta Dnes, kterou vlastní soudruh Babiš -Bureš, je nástupkyní Madé fronty, kterou vydával ÜV SSM a snad proto se vyprofilovala mezi pravicové a proamerické noviny, stejně jako i další masmedia jako by se styděla, že v minulém režimu psala a vysílala to, co jim bylo poručeno, jako by to dneska nebylo jiné.

25.4.2015 v 14:55 | Karma: 31,14 | Přečteno: 1084x | Diskuse| Politika

Miloslav Pokštefl

Česká republika - vzorový absurdistán

To, co se v poslední době stalo s ČR, nemá v historii obdoby.

27.3.2015 v 10:50 | Karma: 33,66 | Přečteno: 1435x | Politika

Miloslav Pokštefl

Invaze vojsk USA do Evropy.

Nevzdělaní a zblblí jedinci propagandou v médiích a ČT si stále pletou anexi a demokratické a svobodné referendum asi proto, že neví co to je, protože u nás nebylo ani k rozdělení ČSSR, ani ke vstupu do NATO (na rozdíl od jiných právních a demokratikcých států), ba ani k megatunelu - církevních restitucích.

10.3.2015 v 9:49 | Karma: 37,26 | Přečteno: 1344x | Politika
  • Nejčtenější

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Vrtulník íránského prezidenta havaroval v mlze, záchranáři po něm pátrají

19. května 2024,  aktualizováno  22:16

Aktualizujeme Na severozápadě Íránu pokračuje rozsáhlá záchranná operace poté, co zde zmizel vrtulník s íránským...

Srovnání průzkumů: Lidovcům umřeli voliči, Konečná v eurovolbách sráží ANO

19. května 2024  19:34

Volební modely českých agentur, srovnané redakcí iDNES.cz za celý rok, mají jasno. Hnutí ANO si od...

V Česku mizí vesnické obchody. Změní trend chytré prodejny bez prodavaček?

27. května 2024

Premium Za poslední čtyři roky zmizelo téměř čtyři sta vesnických obchodů. Jejich aktuální počet je 11 701,...

Radši Okamura než Fiala, říká Konečná a hájí, proč schovala KSČM do koalice

27. května 2024

„Když se mě zeptáte, jestli Fiala, nebo Babiš, tak prostě Babiš,“ uvedla v rozhovoru pro iDNES.cz...

Nejen Batman zklamal, Bulhaři znovu volí. Hledají mesiáše, tvrdí analytici

27. května 2024

Premium Bulhaři chodí k volbám každou chvíli a pořád žádný výsledek. Na začátku června se v Bulharsku budou...

Hoši, děkujem! Jsme nesmírně hrdí! Pavel a další politici gratulují hokejistům

26. května 2024  23:51

K vítězství českého týmu na mistrovství světa v hokeji gratulují na sociálních sítích také čeští...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 121
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1777x
Člověk, který se zajímá o vše, co se kolem děje. Nepovoluji pod článkem diskusi, protože nemám nick, kterým bych mohl odpovídat na případné příspěvky a také pro to, že nejsou všichni diskutující slušní a inteligentní lidé, kteří diskutují k obsahu článku a raději se vyžívají v urážkách a vulgarismech. Týká se to většinou těch mladších diskutérů. Těm slušným se omlouvám za nepovolenou diskusi.

Seznam rubrik