K vánočním tradicím patří neodmyslitelně i dobré pivo
Nicméně především jsou Vánoce obdobím, které je spojené s rodinnou pohodou, klidem a obdarováním našich blízkých. V dnešní extrémně materialistické době se ale bohužel tradiční pohoda Vánoc může posunout do podoby dostihů o co největší počet drahých dárků pod stromečkem. Nezáleží však na kvantitě, ale kvalitě a pak i na tom, zda je dárek opravdu od srdce. A ten náš je. I letos jsme totiž s láskou vařili náš Zubr Maxxim, jedinečné čtrnáctistupňové zimní pivo, které je mezi konzumenty jednoznačně nejoblíbenějším pivním speciálem. Také proto jsme ho letos pro naše zákazníky navařili více než 1000 hektolitrů. Tuto naši vánoční specialitu si mohou zájemci vychutnávat již od počátku prosince ve vybraných restauracích na Přerovsku, Zlínsku a Olomoucku. Mohou si jej ale také zakoupit v lahvích – třeba na štědrovečerní večeři.
Speciální piva uvařená pro mimořádné příležitosti, mohou být také jedinečným a praktickým vánočním dárkem. Přeji proto všem našim zákazníkům, příznivcům i všem čtenářům tohoto blogu, aby si nastávající svátky užili právě hlavně ve zmiňované pohodě, ideálně i s našimi pivy.
Tomáš Pluháček
Horké a suché letní počasí může ovlivnit cenu piva
V čase, kdy je produkce zemědělských surovin negativně ovlivněna nepřízní počasí, se ve společnosti více než jindy diskutuje o vlivu počasí na ceny potravin a nápojů.
Tomáš Pluháček
O pivo v plechu je zájem
Již více než 80 let uplynulo od okamžiku, kdy světlo světa spatřilo první pivo v plechovce. I když v oblasti výroby piva i jeho konzumace držíme různá světová prvenství, v tomto vynálezu nás předběhl někdo jiný.
Tomáš Pluháček
Dvojité výročí aneb co se změnilo
Přerovský pivovar si v letošním roce připomíná dvě výročí. Jedno hodné oslav, tedy 145 let od položení základního kamene pivovaru, a druhé již o mnoho méně veselé.
Tomáš Pluháček
V zahraničí roste zájem o české pivo
Kdyby se trendy v oblasti českého piva týkaly všech českých výrobců potravin a nápojů, to by nám bylo hej – a také státnímu rozpočtu, do kterého pivovary v ČR přispívají nemalou částkou.
Tomáš Pluháček
Udržet hospody otevřené, obzvláště na venkově, je velký problém
V posledních letech jsme svědky toho, jak zejména z venkovských oblastí mizí hospody a restaurace, které dlouhé roky fungovaly. Jaké je možné řešení?
Další články autora |
Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici
Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...
Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů
Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...
Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let
Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...
To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce
Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...
Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP
V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...
Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka
Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....
Nevítají přistěhovalce, jsou xenofobní, řekl Biden o Japonsku a Indii
Americký prezident Joe Biden označil Japonsko a Indii za „xenofobní“ sttáy, které nevítají...
„Můžete nás grilovat.“ Koalice SPOLU zahájila kampaň u piva a klobás
„Ááá, náčelník přijíždí,“ zahlásil europoslanec ODS Alexandr Vondra. K poděbradské kolonádě, kterou...
Na Plzeňsku hořela hala sklárny, oheň zasáhl třetinu střechy
V Heřmanově Huti na severním Plzeňsku hořelo v areálu sklárny. Podle informací iDNES.cz od hasičů,...
- Počet článků 29
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 662x