K vánočním tradicím patří neodmyslitelně i dobré pivo

Ačkoli je obvykle období vánočních svátků spojováno s konzumací tradičních potravin, zapomínat by se nemělo ani na naše typicky české nápoje. Mezi nimi zcela jistě – a to již po staletí - dominuje pivo, které je stále v mnoha domácnostech nedílnou součástí štědrovečerního hodování. Zapíjet smaženého kapra a bramborový salát dobrým pivem je navíc tou nejlepší volbou. Důvod je prostý: pivo napomáhá trávení a jeho konzumace má i další velmi příznivé účinky na lidský organismus.

Nicméně především jsou Vánoce obdobím, které je spojené s rodinnou pohodou, klidem a obdarováním našich blízkých. V dnešní extrémně materialistické době se ale bohužel tradiční pohoda Vánoc může posunout do podoby dostihů o co největší počet drahých dárků pod stromečkem. Nezáleží však na kvantitě, ale kvalitě a pak i na tom, zda je dárek opravdu od srdce. A ten náš je. I letos jsme totiž s láskou vařili náš Zubr Maxxim, jedinečné čtrnáctistupňové zimní pivo, které je mezi konzumenty jednoznačně nejoblíbenějším pivním speciálem.  Také proto jsme ho letos pro naše zákazníky navařili více než 1000 hektolitrů. Tuto naši vánoční specialitu  si mohou zájemci vychutnávat již od počátku prosince ve vybraných restauracích na Přerovsku, Zlínsku a Olomoucku. Mohou si jej ale také zakoupit v lahvích – třeba na štědrovečerní večeři.

Speciální piva uvařená pro mimořádné příležitosti, mohou být také jedinečným a praktickým vánočním dárkem. Přeji proto všem našim zákazníkům, příznivcům i všem čtenářům tohoto blogu, aby si nastávající svátky užili právě hlavně ve zmiňované pohodě, ideálně i s našimi pivy. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Pluháček | úterý 23.12.2014 9:25 | karma článku: 12,54 | přečteno: 471x