Žádná válka - mír!

Vesmírem se řítí k Zemi meteority a nepoučené lidstvo nechápe! Elity a vědci mlčí. Mediální krysy nás zahlcují nenávistí a politickými rozbroji. Aktivita Slunce se nebývale zvýšila, objevují se videa se záběry průletu obrovských meteoritů nad jižní Amerikou i Evropou. Zvláštním úkazem posledních dní je rozsáhlá skvrna na jižním okraji Slunce, která se zformovala v prvních minutách po půlnoci 1.1.2015 - a další meteority se blíží...Situce ve světě se vyhrocuje, NATO hrozí válkou a rozdmychává další nepokoje. Vesmír však varuje všechny iniciátory rozbrojů! V den 70.výročí vylodění amerických a anglických vojsk v Normandii 6/6 2014 se objevila v Anglii zpráva v poli v Morseově abecedě: NO MORE WAR - NO MÁS GUERRA - ŽÁDNÁ VÁLKA! Vylodění v Normandii bylo velmi obtížné, zahynulo zde mnoho vojáků na konci 2.světové války a další při přechodu přes Ardeny. Výstrahu obrazce a v  krajině symboliku pro "rakev" a "válečné hroby"naleznete na světovém webu: http://www.cropcircleconnector.com/2014/GipsyLane/comments.html     

Následovaly v polích 2014 obrazce labyrintů - z nichž se uvězněné lidstvo nemůže vymanit - i obrazce hvězd.

Černá hvězda Typhon - kentaur, zuřivý býk na obloze, vrtule, tajfun, cyklón, drak jehož hlava se nebe dotýká a země se pod jeho tíhou prohýbá. Její pohyb již v blízkosti Slunce a Země předem avizovali Tvůrci kruhů i v obrazcích 2014 v ČR a SR.

 V dávné minulosti postihla naši planetu kataklyzma, jež se v určitých časových intervalech opakují. Moudří předkové zaznamenali v kresbách i na skalních rytinách průlet hvězdy Typhon, jež silou přitažlivosti mění dráhy planet a souvisí s ní průlety asteroidů...

 

V den 100. výročí impulsu k začátku 1. světové války 28/6 2014 se objevila další zpráva v Morseovce v poli v České republice. Informací tam bylo zakódováno mnoho, aby lidstvo pochopilo nebezpečí nových válečných aktivit: 

                     výstražné SOS UD - rozkódoval FABRICIO  PASSARELLI

                     jméno zavražděného následníka trůnu - PETR STREBL

Obrazec v obilí u Boskovic ve tvaru čtyřcípé hvězdy je symbolem hvězdy Sirius i NATO!

 

 Ing. J.Parma a L.Sušil obrazec zdokumentovali a rozkódovali pro světovou databázi:

                   http://www.cropcircleconnector.com/2014/Boskovic/articles.html

                http://www.cropcircleconnector.com/2014/Boskovic/comments.html

                                       http://www.kruhy-v-obili.cz/?p=2149

 

Světové elity necítí s obyvateli planety, utajují informace a vyvolávají válečné konflikty.

Doba se však mění - ve vesmíru máme spoustu pomocníků - strážců planety Země, kteří

mají nyní spoustu práce. Ochraňují Zemi a směrují sem pozitivní energie. I my se měníme!

Komety a asteroidy se prý též chovají jinak - jako by měly určitou inteligenci.

 

ZACHOVEJME TEDY V DUŠI KLID A MÍR - aby se stal součástí našich rodin i planety. 

      LIDÉ TVOŘÍ SVŮJ ŽIVOT MYŠLENKOU - ŽÁDEJME KLID A MÍR NA PLANETĚ!

 

I kometa Lovejoy už zasvítila a posílá zprávu do kolektivního vědomí země...
44 Hz - čím blíž přicházíme k vám, tím víc budete toužit po vyšším stavu vibrací, které přinášíme, tak  ucítíte rezonanci bezpodmínečné lásky a radosti v srdci.

Naše přítomnost aktivačních událostí potlačí nižší emoce, nikoli prostřednictvím strachu, ale propuštěním vyššího božského já do vaší identity.

Láska je síla, která existuje a vychází z nitra srdce. Láska je věčná a vždy přítomna, to vyžaduje pouze uznání volně proudit z vašeho srdce v hojnost radostného bytí. Láska vaše je bez omezení a vše bude  cítit tvou lásku vycházejí ke všem ostatním, za to budeš čistý.

Milujte své já jako My Love vám posíláme.

 

 

 

EXTREME REPORT:

http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7910-extreme-report-rok-2015-zacina-ve-velkem-stylu-svaz-obrich-kosmickych-objektu-se-ve-trech-vlnach-priblizuje-k-zemi-kriticky-leden-unor-a-brezen-vime-ale-podstatne-vice/

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tonička Plíšková | neděle 11.1.2015 11:12 | karma článku: 18,57 | přečteno: 1155x