V galaxii nejsme sami!

Velevážení páni astronomové totálně zklamali, neboť si dosud neporadili s rozluštěním 2 obrazců v obilí s planetami a astronomickým poselstvím, jež jim zaslal kolega z Ostravy, rozhodli se asi zůstat u popírání existence mimozemských civilizací a "hopkání v obilí". ČT je jistě opět touží zviditelnit!

 

Kolega z Ostravy, jež rád anglické piktogramy navštěvuje, požádal "Grygarovy hošíky" o pomoc s rozluštěním obrazce s Galaxií - z roku 1994 a opět 26/7 2010 u East Fiedlu, jak bylo uvedeno v článku "Velevážení páni astronomové". Odpovědi se však nedočkal ani v diskuzi k článku, více tedy naše pány astronomy nehodlá obtěžovat neřešitelným úkolem a posílá své rozluštění:

Trojúhelník spojující 3 hvězdy na piktogramu přenesl do obrázku Mléčné dráhy tak, aby jeden vrchol byl přesně v místě, kde se nachází Slunce. Ostatní 2 vrcholy trojúhelníka ukazují přibližnou polohu dalších 2 hvězd, kolem kterých mohou obíhat planety s podmínkami pro život. Dalekohledem je neuvidíme, neboť jsou v rovině Mléčné dráhy a brání nám v rozhledu spousta hvězd, které leží před nimi.

                 Zamíří-li SETI tímto směrem své dalekohledy, dozvíme se víc???

 

 PS: 

"Obrazce v obilí jsou především testem inteligence - jak se bude lidstvo tvářit a chovat - když budou přicházet informace o existenci Vesmířanů na dalších planetách v naší Galaxii. Nejsme-li schopni ani rozluštit obrázkové písmo - piktogramy - pak s námi kontakt ještě dlouho navázat nemohou..." vzkazuje čtenářům a hlavně "diskutérům" kolega z Ostravy.

Autor: Tonička Plíšková | pondělí 30.8.2010 8:30 | karma článku: 16,54 | přečteno: 3842x