Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Tonička

12. 9. 2010 23:15
V galaxii opravdu nejsme sami

 - umíte vědecky dokázat opak tohoto výroku ???:-)

0 0
možnosti
P

pimpulin

13. 9. 2010 8:47
Re: V galaxii opravdu nejsme sami

A proč by to měl někdo dělat? Copak Vy, tak sečtělá osoba neustále se vzdělávající na webu nevíte, že neexistenci něčeho prakticky nelze dokázat? To přece ví i malí žáčci. Zvláště pak, pokud nežíjí v Praze a je jim umožněno běhat venku i po setmění. Nebo jestli jste si myslela, že Vám na to někdo skočí a bude se tu snažit dokázat to, co dokázat nelze.... Osobo, nebuďte blázen!

0 0
možnosti
JB

baranka

6. 9. 2010 9:52
Šilená blbina

Když ten Váš trojůhelník přenesete do předpokládaného tvaru naší Galaxie s jedním vrcholem v místě našeho Slunce tak ty dva další ukáží na polohu několika tisíců hvězd .:-)

0 0
možnosti
T

tomasz.

9. 9. 2010 21:43
Re: Šilená blbina

vzdalenost +/- par stovek svetelnych let je zanedbatelne ;-);-D

0 0
možnosti
AS

A.Svoboda

5. 9. 2010 20:42
Relativní

Já těmhle konspiračním teoriím moc nevěřím;-D

0 0
možnosti
P

pici

4. 9. 2010 22:34
Nesmysly

Tonička dovede jenom říkat  "hošíci", studujte, najděte si sami atd. "Děvenko", to může říkat jenom přitroublá osoba. Skutečný badatel a ne "badatelka Tonička" uvádí všechny údaje, protože jenom prověřený údaj je ve vědě uznán za správný. To se naší "historičce" stižené hysterickými výpady ani jednou nepodařilo.

0 0
možnosti
FV

vg38

5. 9. 2010 1:15
Re: Nesmysly

Hošíku, ta ti neodpoví.;-D

0 0
možnosti
MZ

MZak

2. 9. 2010 14:37
Zeptam se...

Kdyz se divate na kruhy v obili, neni vam ponekud napadne jak tajemne jsou ? Neni Vam napadne s jakou promyslenou rafinovanosti jsou vytvareny ? A zaroven jak ta rafinovanost probouzi lidskou fantazii a je blizka lidskemu chapani ? Neni Vam napadne, ze ty kruhy jsou ve sve podstate vic lidske nez mimozemske? Ze vlastne jedine mimozemske je na nich pouze to, ze je nechapeme a nevime, kdo je vytvoril ? Neni to trosku malo na prohlaseni, ze to delaji mimozemstani ? Neni vam napadne, ze to, ze jsou tak nekonkretni je asi zamerem pro povzbuzeni lidske fantazie a "promo" tohoto dila ? Kdyz tedy odmitate, ze by mimozemska civilizace mela stejnou uroven vedeni (zalozenou na materialismu = jak rikate), proc predpokladate ze pouziva stejnou uroven emocni nebo stejnou hladinu vedomi ? Jednou vetou : Ty kruhy jsou delane v lidskem stylu tak proc by je proboha meli delat mimozemstani ?

0 0
možnosti
T

Tonička

2. 9. 2010 15:30
Re: Zeptam se...

Dívám se na ty kruhy v obilí a jejich rafinovanost probouzející lidské chápání a divím se, proč ještě všem nedocvaklo?! Vesmířané sice nehopkají v obilí a nezviditelňují se v médiích, tvorba proběhne v řádu několika sekund s velkou precizností pohledu shora. Máte křídla pánové, ne??? Tak jak je proboha můžete dělat Vy???

0 0
možnosti
AB

Arthur B.

1. 9. 2010 14:00
Moc mě mrzí,

že teď budu poněkud nezdvořilý, ale tahle otázka prostě musí ven.

Prosím Vás, těmito nesmysly jste byla posedlá již v době, kdy jste učila nebohá dítka na základní škole?

Děkuji

0 0
možnosti
T

Tonička

2. 9. 2010 14:12
Re: Moc mě mrzí,

Byl jste cenzorem myšlení ostatních za už v socialistické ČR - nebo patříte k Husákovým dětem a Vaše myšlení zbrzdila totalita? Předpokládáte snad, že jsme ojedinělou civilizací ve Vesmíru? Vysoce vyspělou a kulturní? Ani diskuzní příspěvky Vás neprobraly z iluze? Doufám aspoň, že neučíte naše nebohá dítka v postkomunistické společnosti, pane Arthure. Ani na ZŠ ani na VŠ. Moudrých a vzdělaných pedagogů neomezených totalitním myšlením se stále nedostává...:-)

0 0
možnosti
MS

Awathorn

31. 8. 2010 13:26
A,

že jsem tak smělý, orientaci toho trojúhelníku vůči Galaxii pan badatel z Ostravy zjistil jak? A tu fotku Galaxie mu poslali kamarádi z planety Krypton? A třetí osu pan badatel ignoruje? A proč je to v sekci věda? A léčí se pan badatel alespoň ambulatně? A vy? A co na to pan Čermák?

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

31. 8. 2010 13:29
Re: A,

pan Čermák jako vždy zbaběle mlčí

0 0
možnosti
TM

CortaCircuito

31. 8. 2010 10:09
Tonička mě ignoruje :(

A to sem se jen odvážil naznačit, že místo do galaktické mapy zakreslili ten svůj trojúhelník do artist impression obrázku...

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

31. 8. 2010 10:56
Re: Tonička mě ignoruje :(

paní učitelka hledá správný výraz kterým by vás pohaněla

0 0
možnosti
S1

SGR 1806-20

31. 8. 2010 8:57
Paní Toničko, musím vás zklamat

ctěný pan kolega z Ostravy se dopustil velké chyby (nechci-li ho podezírat ze záměrného klamání vědecké i laické veřejnosti). Jde o galaxii M100 (NGC 4321), která má dvě výrazná ramena, otáčející se z našeho pohledu opačně, než se nám jeví ramena naší Galaxie.

Trojúhelník je poměrně přesný, znamená ale něco docela jiného: dvě oblasti, jejichž spojnice probíhá poblíž středu disku, jsou místa, kde jsou v M100 k dostání nejlepší hamburgery. Třetí je štamgastské místo, které si oblíbil galaktický prezident Zafod Bíblbrox pro jeho proslulé megacloumáky. 

Co ovšem jak váš pan kolega tak vy sama zcela ignorujete (ale proč by s tím asi vesmířani dávali tu práci, he?) jsou dva body vlevo vně piktogramu. Jde o oblasti osídlené žravými blátotlačkami, kterým se poučený stopař zdaleka vyhne.

Význam ostatních bodů uvnitř galaxie je ještě mnohem důležitější, než uvedené sdělení, je ale natolik tajný, že kdyby zde došlo k jeho osvětení, museli by být všichni čtenáři tohoto blogu utraceni.

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

31. 8. 2010 9:39
Re: Paní Toničko, musím vás zklamat

uff to jsem si odechl, čím jsem byl blíže ke konci vašeho příspěvku tím jsem se více bál že to prozradíte, naštěstí jste zasvěcenec a víte že se to ani naznačovat nesmí ;-D

0 0
možnosti
MZ

MZak

31. 8. 2010 0:11
Je to mysleno vazne nebo je to ironie ?

Ptam se zcela seriozne, protoze mi to prijde, ze si delate legraci. Na druhou stranu, soude podle reakci v diskuzich, to asi myslite vazne.... Tak se chci zeptat jak to je ?

0 0
možnosti
PK

dolch

31. 8. 2010 0:25
Re: Je to mysleno vazne nebo je to ironie ?

Paní Tonička už asi spí, tak odpovím za ní - pátrejte, bádejte, hledejte odpověď, hošíku. A mějte na paměti, že prostým materiálním zkoumáním se pravdy nedoberete. Musíte otevřít oči a svoji mysl. (Tak doufám, že mě ráno pochválí :-))

0 0
možnosti