UFO na počest příchodu roku 2011!

Známý třepotavý let oranžového světýlka mezi záplavou jiskřících hvězdiček z rachejtlí a ohňostrojů pozorovali lidé po celé ČR a jistě i jinde, neboť konečně vyšli ven a zvedli zraky vzhůru k obloze, aby zhlédli jevy běžně nevídané - a mnohým se to vydařilo - v Praze na Proseku, v Rokycanech i Klatovech, v Chrudimi i Ostravě...

  "Veď dávno sú tu, len sa málo pozeráme hore", súdia bratia Slováci.

 "Neviděla jsem je poprvé," píše paní z Rokycan," létají stále ze stejného směru..."

"Ano, jsou tu mezi námi už dlouho, ale nedělají u toho takový rámus. Člověk se musí chovat tiše, pozorovat, a pak je odhalí...", sděluje Hana z Prahy.

"JE TU SPOUSTA CIVILIZACÍ, VĚTŠINOU MNOHEM VYSPĚLEJŠÍ NEŽ TVOJE - TY - CO SE NAZÝVÁŠ HOMOSAPIENS - STAŇ SE BOHEM A NEBUDEŠ HROZBOU VŠEMU KRÁSNÉMU..." dodává další.

Zajímavá diskuze na facebooku k videu natočenému s příchodem roku 2011 jižně od Chrudimi:

"Od 2.světové války asi lidé nepamatují takovou iniciaci bitvy, jako nyní. Zajímavostí byl přelet UFO, které na pozadí hluku letělo v malé výšce pod mraky zcela potichu a původní trojice světel se přiblížením od západu změnila na jednolité světlo červenavé barvy - pomalý let ve výšce asi 150 metrů - pak výrazná  akcelerace nahoru a zprudka zmizelo nad mraky..." uvedl autor videa.

Všechny starověké národy považovaly život ve vesmíru za skutečnost, setkávali se s bytostmi odjinud. Antičtí filozofové chápali vesmír jako nekonečné množství obydlených světů. Středověká inkvizice odsuzovala názory významných hvězdářů hlásajících totéž, v 17. století po upálení Giordano Bruna a sériích čarodějnických procesů byli svobodomyslní lidé definitivně umlčeni! A platí to snad dodneška???

Češi věří, že mimozemšťané existují:

http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/pruzkum-cesi-veri-ze-mimozemstane-existuji.html

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tonička Plíšková | neděle 2.1.2011 21:20 | karma článku: 18,41 | přečteno: 4124x