Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Anup1

6. 1. 2011 15:32
MZak a podobní

0 0
možnosti

Anup1

6. 1. 2011 15:49
Re: MZak a podobní

Nejlepší odpověď na vaše otázky,co se vám stane,když nebudete(či budete) ,dodržovat boží(vesmírné) zákony,Vám vesmířané podali už s předstihem,přehledně,detailně i v souvislostech s tzv.oním světem v "novodobé Bibli",která doplňuje tu první.Proto ji nenávidí církve Do nekonečna vám budu opakovat,že je to kniha Ve Světle Pravdy -Poselství Grálu.Znovu opakuji, tam je také i vysvětleno,co je jemnohmotnost a co hrubohmotnost  a je na netu !

Pokud aspoň zčásti pochopíte,další vám bude postupně přicházet životem.:-) 

0 0
možnosti

genez.

6. 1. 2011 18:06
Re: MZak a podobní

Můžu se zeptat. Co je novodobá Bible?

0 0
možnosti

genez.

6. 1. 2011 18:38
Re: MZak a podobní

Pokud písmo Bible je historií, pak jakýkoliv překlad nový je v pořádku. Je tedy stavem evolučního rozumu člověka. Filosofie v novém myšlení v náboženství.

Není to stav poznání, jen kolotoč náboženský. Vesměs je šarlatánským brakem.

Pokud písmo Bible je stavem vyššího vesmíru, překlad je nebezpečný, musí být neustále nezměněn. Zde není filosofie a nepatří zde žádné nové myšlení.

Je-li stanovena podstata od prahmoty, je neměnnou podstatou jakékoliv nekonečné časové vzdálenosti. Podobenství, je stavem binárním, obraz+podstata

Číselné stavy tvoří systém, zase binární, číslo+podstata Stejně je stavem Bůh,Hospodin= podstata+člověk.

0 0
možnosti

genez.

6. 1. 2011 18:42
Re: MZak a podobní

Jemnohmotnost a hrubohmotnost, to patří do šarlatánství!

0 0
možnosti

genez.

6. 1. 2011 19:57
Re: MZak a podobní

Mimozemské civilizace existují!!!!

Člověk už dávno vládne.

Jejich nádherné mateřské kosmické lodě v podobě bumerangu na nich množství hieroglyfů, mezi nimiž se proplétá obrovský symbol hada od jednoho konce k druhému, jehož hlava je středem této kolosální kosmické lodě. Ve smaragdové záři prostoru, se vypíná jako obrovský bílý orel, jehož obrovská křídla jsou nehybně unášena prostorem.

0 0
možnosti

MZak

7. 1. 2011 0:24
Re: MZak a podobní

No nic, myslim, ze tuto diskuzi ukoncime.Stale se tu mota mimozemstane existuji! a mimozemstane neexistuji! a existuji a neexistuji!Pritom nikdo z nas nema zadny dukaz ani pro a ani proti.Nechci argumentovat nicim a ani nechci davat popud k dalsim diskuzim. Opravdu nemam cas na to,abych si mohl dovolit studovat Bibli do hloubky a argumentovat.Chci zit svuj zivot.Chci ho zit podle svych pravidel a neplacat se v hvezdnych zamcich a filozofickych uvahach bez odpovedi.Na to fakt nemam cas.Mame tu novy rok, pani Pliskove preji at se ji dari (to je uprimne, opravdu zadna ironie) a at pise dal bez ohledu co o tom lidi rikaji :) Urcite se prijdu podivat,ale s diskuzemi koncim.Muj nesouhlas neni osobni,jenom nazorova odlisnost a jiny pohled na svet...Patri to do rodiny internetu a bylo by tu tak trosku prazdno. :) Mala poznamecka nakonec:Kant ve sve knize o nabozensvi napsal (volny citat):"Viru nelze postavit ani zatratit rozumovymi argumenty" Me proste vadilo,ze je to v sekci veda,to je cele..

0 0
možnosti

genez.

7. 1. 2011 11:32
Re: MZak a podobní

Věda, věda, kdo staví vědu? Tady nejde o víru samu, ale o stav, na kterém věda leží.

Když tuto hodnotnou podstatu v lidské nadřazenosti, vzdělanosti zavrhnete, lidské tápání vás usmrtí, přímo řečeno. Doslova si kopete hrob a Vy Mzak, momentálně máte oprátku na krku, už jen zatáhnout. Nastavte se do cesty těmto věcem, nebo Vám to ublíží. Já Vám nestavím šarlatánské, či náboženské dogma.

Ale upozorňuji, že díky vašim lidským naukám ,,vědeckým“, jste na pokraji smrti. Budete umírat, probuďte se a co nejrychleji!!!

Já Vám napovím ještě jednou a naposled.

Izraelský rabín, Jicchak Kaduri

0 0
možnosti

genez.

7. 1. 2011 11:41
Re: MZak a podobní

Vědeckým fyzikům, neznáte podstatu ani stav lidského těla!

0 0
možnosti

Anup1

7. 1. 2011 13:44
Re: MZak a podobní

MZaku,

žijte svůj život ! Pokud jej žijete v duchu "Nečiň druhým,co nechceš,aby oni činili tobě",jste,(jako každý takový druhý člověk),dobrého srdce a tím splňujete automaticky zákony Desatera .V "Nezabiješ"je výjimka, a to,zabije-li někdo v sebeobraně,nebo v obraně jiných,v případech přepadení.Takže,té smrti,o které píše pan genez ( domnívám se, že mínil druhou smrt = i smrt duše),podle toho,co se dovídám,z té strach nikdo takový mít nemusí.(i o tom stojí v Bibli - Římanům: Kap.2;verše 6-15).

Jinak si myslím,a už jsem to někde psala,v Bibli jsou věci,kterých by si pozemská  věda všímat měla,a někteří vědci se jimi už zabývají.

Ona totiž pozemská věda opravdu plodí hodně vynálezů,které ničí životy a navíc,ohrožuje to už pomalu i planety vesmířanů.Měla by si v důsledku dát pozor na to "nezabiješ"...

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik