Sezóna kruhů v obilí 2009 v ČR zahájena!

Pozorování zajímavostí na místech výskytu agrosymbolů 2008 dosud neskončilo - méďa v Hluku i vrtule u Králík byly vidět v novém porostu s první jinovatkou či sněhovou pokrývkou. Kruhy v řepě u Jaroměře jsou nyní zobrazeny v nové plodině. Na místě velkého obrazce nad plumlovskou přehradou je porost řepky vysoký a vyzrálý, okolní porost je nízký, dosud zelený a kvetoucí. Záhad přibývá a nová sezóna je zde!

Anglie, ČR, celá Evropa i celý svět jsou odpradávna zdobeny obrazci v písku, hlíně, na skalách i v zemědělských plodinách - proč důvod stále nechápeme??? Podívejme se na svět shora - očima pilotů, kosmonautů, satelitů. Hledejme na satelitních mapách i fotomapách a nalezneme zajímavé obrazce i v ČR. V pohledu shora se zrcadlí v naprosté dokonalosti tvarů.

Zkuste však hledat obrazec v lánu obilí nebo dokonce kukuřice! Neznáte-li přesné místo, nenajdete nic. Až kombajny objeví utajená místečka mnohých nádherných tvarů, jež nebyly včas nalezeny...

Nevidíme je na rovině, nevidíme je v dolíku - jen pohled zdola na svah nebo zhora z výšiny odhalí tvar kouzelného výtvoru. I pak však mudrujeme: co to je, kdo to zde udělal, nedělá si z nás někdo legraci??? Dělá si legraci, proč by ne! Již 30 let je výskyt agrosymbolů zkoumán a mapován - stále jim nerozumíme i se jich bojíme. Že bychom raději přemýšleli, uplatnili svou intuici a logiku? S vědeckým výzkumem, zdá se, počítat nemůžeme, odhalení je na laicích!

Agrosymbol má mnoho významových rovin - nese poselství svým tvarem, obrazem, umístěním, rozměry i zvuky, jež se v něm linou. Vstupme do těchto obrazců a nechejme se zvláštními vjemy okouzlit...

První nahlášené kruhy 27/6 u Vyškova ve směru na Kučerov se nepodařilo objevit.

Nalezeny však na Vyškovku jiné 22/7 2009 u Vážan nad Litavou - směrem ke Slavkovu u Brna.

 

Obrazec pod hradem Bezděz z 1/7 2009 však uvidíte  zde v plné kráse s článkem redaktora Pavla Zemana:

         http://tn.nova.cz/vase-zpravy/kruhy-v-obili-pod-hradem-bezdez.html

Nahlášené kruhy u Rýmařova - Harachov zatím nepotvrzeny.

Novinka nahlášena z Hluboké nad Vltavou - obrovský Vykřičník 13/7 2009

1/8 složitý obrazec Kolín - Červené Pečky, pokosen

3/8 složitý obrazec u Olomouce - směr Šternberk, obilný lán vlevo

Autor: Tonička Plíšková | neděle 5.7.2009 7:50 | karma článku: 15,26 | přečteno: 3764x