Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

genez.

12. 7. 2009 8:53
Pravda

Zde hovoří sama věda Bůh, Nic není skrytého, aby to jednou nebylo zjeveno a nic bylo utajeno, leč aby vše vyšlo najevo.

0 0
možnosti
G

genez.

12. 7. 2009 8:38
Pravda

Symbol Below milk Hill, zde máte postavený řád. Je to systém Hvězdného Království, k naší podstatě, ( obrodě).

Kroužek mimo linií je naše souhvězdí. Bod uvnitř je naše Země.

Zde je uvedena pozice naší Země k řádu vesmíru Hvězdnému.

0 0
možnosti
T

Tonička

11. 7. 2009 21:35
Eckhard Weber v knize Kruhy v obilí 2/posvátná geometrie

vychází z Bible a stvoření - totéž sděluje pan Genez - poselství piktogramů vychází z geometrie božího tvoření, čísel i starých písem, neboť vše je dokonalá jednota.

0 0
možnosti
G

genez.

11. 7. 2009 23:02
Re: Eckhard Weber v knize Kruhy v obilí 2/posvátná geometrie

Děkuji že přemýšlíte a hledáte.

Mé vědění není teoretické ani badatelské ale svědecké !

0 0
možnosti
L

LKysa

10. 7. 2009 12:37
Duchovní přerod se blíží!

Myslím, že je to jasné. Symbol vytvořila Matka Příroda, která se opila levným marťanským vínem a za pomoci Aštara Šerana se nám pokusila předat následující sdělení: V roce 2012 nastane duchovní přerod světa. Jediný koho se to nedotkne jsou zapšklí skeptici a odporní racionalisté.

Po rozluštění symbolu se mi ulevilo. Duchovní obroda se mě netýká. Raději zůstanu ve své tupé temné nevědomosti, stejně jako ostatní racionalistická verbež. Ale Vám paní Plíšková, Vám tu duchovní obrodu přeji. ;-D

0 0
možnosti
T

Tonička

10. 7. 2009 14:03
Re: Duchovní přerod se blíží!

Duchovní obroda se dotkla i Vás, pane Kyša! Nastal velký posun ve vědomí - už ani netvrdíte, že obrazec vyšlapali vaši skeptičtí hošíci - škoda, mohla jsem mít pěkný záběr na videu...

0 0
možnosti
G

genez.

8. 7. 2009 20:02
pravda

Waden Hill, zde je naše skrytá podstata k naší jednotce.

0 0
možnosti

Liborcermak

8. 7. 2009 20:42
Re: pravda

No já v tom fraktálu vidím květinu a symbol sedmičky. Sedm velkých okvětních lístků, sedm malých okvětních lístků, čtrnáct vnějších koleček a 28 vnitřních okvětních lístků. Možná, že jde o nějaký symbol oběhu Měsíce kolem Země.

0 0
možnosti
G

genez.

8. 7. 2009 17:38
pravda

Obrazec dvanáct vlaštovek,

Sdělení, vám lidem, připravujte se k odchodu.

Zakončujete Věk k řádu své Podstaty.

Vyvolení, domorodci a hosté.

Tak zní sdělení tohoto obrazce! Lituji.

0 0
možnosti

Liborcermak

8. 7. 2009 18:08
Re: pravda

V tomto obrazci na South Field u Alton Barnes jsem se byl osobně podívat. Byl to fantastický obrazec. Co jsem tam slyšel, tak vojáci prý údajně nějak předem věděli, že to tam vznikne. Nějaký člověk, který se v těch místech pohyboval, dostal údajně zprávu od vojáků v helikoptérách, ať rychle pole opustí, že sem sedne nějaké obrovská síla. Kruhy v obilí prý mají původ někde ve stratosféře, a vojáci jí zřejmě sledují, tak předem ví, kde to má vzniknout. Ovšem pokud pátráte po smyslu obrazci, tak si myslím, že zde si můžete vymyslet naprosto cokoliv. Ostatně jak jste přišel na toto sdělení, je pro mne stejnou záhadou jako celý fenomén. Proč by to například nemělo být upozornění na to, jak ptáci v důsledku globálního oteplování mění svá uzemí? Je to jen můj názor, stejně jako váš s tím odchodem. Reportáž z mojí návštěvy tohoto obrazce je na: http://cermak.libor.sweb.cz/anglie08/3DEN.htm

0 0
možnosti
MS

Awathorn

8. 7. 2009 7:43
Diskuse

Zatracený prodloužený víkend.To je samá příroda,rodina,cestování a kvůli tomu mi uteče taková krásná a poučná diskuse :-). Paní Tonička jako obvykle po vzoru svých mimozemských přátel šifruje své příspěvky tak aby je normální smrtelník nepochopil. Ovšem kolega genez. se jeví jako zdatná posila pro místní UFO Team. Perličkou byl i odkaz paní Anup1 na stránky odkrývající nám nový humanitní vědní obor - exopolitiku. I když jsem diskusi prošvihnul, pobavil jsem se. R^

0 0
možnosti
G

genez.

8. 7. 2009 16:54
Re: Diskuse

Děkuji za poklonu, ale asi jste toho prošvihnul více.

Jistě víte, že za tuto exopolitiku byl ukřižován váš pán.

Děkuji za ukřižování.

0 0
možnosti
T

Tonička

7. 7. 2009 19:35
Za všechny příspěvky o symbolech Vám děkuji!

Ukazují cestu, jíž se snažím jít, ačkoli je to obtížné. Význam symbolů chápu i jejich souvislost s lidskou podstatou. Rozklíčování celého systému je však pravou Cestou lidstva do Božího království...Duchovní přerod člověka souvisící s rokem 2012.

0 0
možnosti
G

genez.

7. 7. 2009 19:50
Re: Za všechny příspěvky o symbolech Vám děkuji!

2012 je nesmyl!

0 0
možnosti
G

genez.

7. 7. 2009 18:02
symboly

1. Jediná vaše cesta objasnit tyto symboly, je přes evangelia. Jinou cestu k nim i když si myslíte neexistuje, to věřte. Zde otevřít vaši svatou knihu na těchto stránkách nejde, po technické stránce je třeba vytvořit základní symboly a propojit fotodokumentací o vaši podstatě. Ale jsem připraven otevřít každé slovo O pravosti Boha, jež je nejdokonalejší bytostí celého Vesmíru.

0 0
možnosti
G

genez.

7. 7. 2009 18:02
symbol

2. Nejdříve musíte postavit Celý systém nazvaném Království, máte ho v symbolech, ale taky ve svaté knize, zde není nikdo, kdo toto království postaví, já jsem připraven.Potom k těmto symbolům musíte otevřít vaše postavení a skrytou bytostní podstatu k celé této věci, jinak se z toho nikdy nedostanete.

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2746x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik