Šesté turné Ericha von Dänikena po ČR se blíží...

Exkluzívní rozhovor přiložen! Na svém týdenním turné 14. - 19. května 2012 navštíví světový spisovatel a badatel Erich von Däniken s přednáškami "Tajemný Egypt" a "Návrat Bohů" - Prahu, Hradec Králové, Kladno, Tábor, Písek i Plzeň. Vstupenky lze zakoupit v předprodeji do 18.dubna.

 

 Více na -  www.daniken.cz

Agentura Aldea pořádající turné Ericha von Dänikena nám umožnila zaslat slavnému badateli otázky a zprostředkovala tak exkuzivní rozhovor našich mladých badatelů a příznivců se světovým spisovatelem.

Rozhovor připravil nejmladší badatel v ČR, Ondřej Procházka ze Šumperka, který má na svém webu již několik zajímavých rozhovorů s našimi badateli, mladí kolegové na facebooku pomohli otázkami:

                               Exkluzivní rozhovor s Erichem von Dänikenem


http://prochazkaondrej.wordpress.com/2012/04/04/exkluzivni-rozhovor-s-erichem-von-danikenem/

 

Přednášky Ericha von Dänikena navštěvuji pavidelně od roku 2005 "Nevyřešené záhady minulosti" v Kongresovém centru v Praze, roku 2006 již proběhlo týdenní říjnové turné po velkých městech ČR začínající v Pardubicích, zde jsem navštívila i tiskovou konferenci, stejně tak v říjnu 2007 v Liberci v Centru Babylon, kde bylo zahájeno turné po severočeských městech.

Dubnové turné 2010 po SR a ČR začínalo na Slovensku - Bratislava, Trenčín - pokračovalo v Brně přednáškou "Tajemný Egypt", pak následovala Jihlava.

Rok 2012 začal neoficiálně lednovými přednáškami v Praze a Brně, dalších 6 měst navštíví Erich von Däniken na květnovém turné, všechny budou zakončeny autogramiádou.

Magický rok 2012 a datum 21. 12. 2012 oslaví milovaný i zatracovaný spisovatel Erich von Däniken přednáškou "Návrat bohů" - na což se velice těšíme a 15. května v Hradci Králové si rádi Moraváci, Češi i Slováci nové skutečnosti vyslechneme.



Erich von Däniken je nyní v Brazílii na turné a bude přednášet v těchto městech - Curitiba, Belo Horizonte, Brasilia, Blumenau, Rio de Janeiro a Sao Paulo. Srdečně zdraví všechny fanoušky v ČR!

Máte zájem cestovat
s Erichem von Dänikenem do střední Ameriky? V termínu 24.11.-8.12.2012 se tato jedinečná příležitost nabízí. Na programu je mimo jiné návštěva Copanu, Tikalu, El Miradoru, Palenque, Chichén Itzá, Monte Albanu a Teotihuacanu.
Informace získáte v cestovní kanceláři Vasellari, Stalden 19, tel.: 0041 CH-4502 Solothurn (0) 32 624 43 43, e-mail: post@vasellari.ch

                       Hezké zážitky z přednášek, knih i z cest za poznáním přeji!     

Atraktivnější verze se snímky na  http://www.kruhy-v-obili.cz/?p=1375      

   

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tonička Plíšková | středa 4.4.2012 14:20 | karma článku: 12,52 | přečteno: 1628x