Povolební haštěření pokračuje...

Pravice i levice ztratily svou neomezenou moc síly a vlády. Stoletého přelévání moci, tvrdého boje o vládu, vliv, výsadního postavení a přístupu k financím. Netradiční seskupení přišla s novým pohledem a zvítězila. Svět se mění!   

Haštěření a rozbroje nikomu neprospějí, emoce je třeba přidržet na uzdě a začít se chovat  moudře a racionálně. Dnešní svět klade na nás veliké nároky, politici musí být prozíraví a vláda silná a zodpovědná.

Mnoho škod se již napáchalo nezodpovědností chtivých jedinců i politiků. Nastal čas úcty k vlastnímu národu, rodině a dětem. Žijeme v krásné krajině v srdci Evropy, chraňme si ji a ctěme - je to dar našich předků. Národ český má důležité poslání v Evropě - zdá se - že se konečně probouzí a začíná své poslání naplňovat. Začínáme mít v úctě spolehlivé a čestné lidi, kterým můžeme důvěřovat, na které se můžeme spolehnout. Lháře, pokrytce a podvodníky, žijící na úkor jednotlivců, či dokonce celého národa, brzy prokoukneme a odstraníme podivné penězoky příživníkům. 

V historii bylo mnoho snah český národ pokořit a zničit, vždy se však našel vůdce, který národ stmelil, aby společnými silami překonal všechny překážky.

A tato doba opět nastala! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tonička Plíšková | čtvrtek 2.11.2017 23:32 | karma článku: 23,43 | přečteno: 789x