Pád ovládacího systému

Zastaralý ovládací systém plný útlaku, násilí, válek a utrpení - se hroutí! Ovládání poslušných "ovcí" a "oveček" nadřazenými "elitami" a "mírumilovnými církvemi" udržujícími lid v nevědomosti a poslušnosti, již nefunguje. Ovce i ovečky zmoudřely - domlouvají se na facebooku - jak těm prevítům iluminátským zmizí, pak ať si hledají jiné hloupé ovce, nebo vyrobí bezduché roboty. Nebudeme, těm lumpům mamonářským a vyděračským pořád sloužit! Chceme zpět svou Zemi s čistými vodami, hlubokými lesy a modrou oblohou. Co jste nám ukradli musíte vrátit - restituce neskončily. Svět je veliký - oveček mnoho - ovladačů světa hrstka. 

 

Rozmařilý a nemorální život "elit" podporovat nemíníme, vraťte nám vše, co jste nám vzali a zalezte do svých dračích slují nebo podzemních vojenských krytů. Bezcitné mimozemské entity, jimž jste se upsali svou dračí krví, vás očekávají. Kdo podepsal smlouvu s ďáblem, stal se společníkem Satana a zodpovídá za důsledky svého nerozvážného činu. Mimozemské technologie byly zneužity proti lidstvu v rozdmychaných válečných konfliktech, k manipulacím s počasím i k ovládání myšlení lidstva. Ale ovečky se vzbouřily a brání si svou ZEMI! Dlouho lidstvo trpělo a umíralo ve válečných konfliktech, v pozadí nichž stál plán necitlivých mimozemšťanů a pozemských "elit" na snížení - či zničení populace a ovládnutí planety. Toto úsilí právě vrcholí - ale ničí sláva nesahá až do nebes. Dnes jsme svědky, že prudký vzestup následuje prudký pád!

Duchovní proměna celé Sluneční soustavy i planety Země je v plném proudu. Mění se planeta, příroda i člověk. Příliv nových energií nebývale zesílil. Duchovní bytosti a Strážci nám poskytují ochranu. Život člověka je plný změn - odhoďme strach - radujme se a prociťujme vše bez obav a s láskou v srdci. Změna je život.

Ovládací entity pozemské i mimozemské pošleme kam dávno patří. K čertu! Ač ztrácí svou sílu a moc - snaží se ji získat zpět natrvalo. Země se však očišťuje - už nejsme OVCE a další lidičky se probouzí!

 

 Pro zvídavé čtenáře - mnohem silnější kalibr o ovládacích entitách:

 http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7502-uvod-do-agendy-zeta-zefelium/

http://www.ezopress.sk/2012/02/politici-nas-predali-mimozemstanom/

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tonička Plíšková | pondělí 23.6.2014 6:23 | karma článku: 17,97 | přečteno: 1364x