Obrazce v obilí v ČR červenec 2015

Netradiční znaky v polích – typu morseovky a kódů se začaly objevovat 24/6 – na Sv. Jána severně od Prahy při toku Vltavy a Labe, stejně jako loni. Z dálnice jsou vidět v obilí již žlutém u obcí Bořanovice a Dušníky.

 

Dobrý den,posílám dnešní fotku z neuvěřitelné scenérie po polích asi 1 až 3km, vznikalo to postupně, …jestě v pátek bylo pole poseto informacemi snad jen z 10%,po několika dnech jde mozaika informaci doslova po poli do nedohledna:

 

Tradiční obrazce souvisí s poselstvím, jež nám vyšší inteligence touží sdělit. Máme před sebou 2 významné státní svátky – oba se týkají víry, náboženství a pravdy – vše, co bylo našimi předky uctíváno, je ohroženo! Duchovní bytosti z vyšších světů -Strážci planety Země – mnohokrát lidstvo varovali před válkami a násilím:

Poselstvím z Fatimy i Meždugorie i poselstvím v obrazcích v obilí.

Základem víry v bytosti z vyšších světů – je pokora a všeobjímající Láska v lidských srdcích.

Vládci světa a církve nedodržují řád vesmírný ani zákony lidské a práva člověka. Jsme pro ně pouhé loutky – s nimiž manipulují dle svých záměrů. Sérií válečných konfliktů vyvolali chaos a stěhování zbídačelých národů do cizích zemí.

Přípravy elit na konflikt náboženský a 3. světovou válku vrcholí. Můžeme tomu zabránit?   ODPOVĚZTE  – PROSÍM V OBRAZCÍCH V  ČR:

12/7 2015  obrazec v ČR nedaleko Boskovic objevil pan J. R. Kopřiva:

https://www.youtube.com/watch?v=m5rYClQBw6A

http://blanensky.denik.cz/zpravy_region/nadprirozene-sily-nebo-prace-recesistu-na-boskovicku-se-objevil-obrazec-v-poli-20150713.html

SRDCE – znamená Lásku, která může zachránit svět…

http://www.cropcircleconnector.com/2015/Krhov/Krhov2015.html

 

Nádherný obrazec nafotil večer 12/7 z letadla i Michal Šmíd u Jablonce nad Nisou:

 

http://www.cropcircleconnector.com/2015/Klicnov/Klicnov2015a.html

http://www.cropcircleconnector.com/2015/Klicnov/groundshots.html

 

…. trochu z jiného soudku o kruzích v obilí…

UFO u Frýdštejna? Objevili kruhy v obilíTajemné kruhy v obilí na poli mezi Kopaninou a Dalešicemi nedaleko zříceniny hradu Frýdštejn přilákaly pozornost zvědavců. Míří sem ufologové a nadšenci ze všech koutů republiky, aby si agrosymbol ležící asi 100 metrů od silnice prohlédli. Místo…liberec.idnes.cz|Autor: Tomáš Lánský

 

  Ač je mladý redaktor ťula a manipulátor, snažící se nás přesvědčit, že kruhy v obilí tvoří pářící se srnci a klokani, ožralci po pivních slavnostech, kluci s vidlemi a holky s hráběmi – skutečnost je podstatně jiná…  Do obrazce vstupujeme KOŘENY – svého rodu, národa, země – NA NĚŽ JSME JIŽ ZAPOMNĚLI – vystupujeme výš a procházíme celým vesmírem, všemi jeho dimenzemi a branami. Obilí odshora dolů je stočeno pravotočivě po směru hodinových ručiček = energie vesmírná JANG je ve všech kruzích a směřuje dolů do zemských jinových kořenů – přes dolní velký kruh položeného obilí točícího se oběma směry kolem 2 středů ukotvených a uzeměných velikými vtlačenými balvany.  Vnímavý člověk zde spatří vystupovat sloup světla tyrkysového a zeleného. Všímavý člověk nalezne v obrazci spustu anomálií typických pro kruhy v obilí. Tvůrci obrazce dávají národu na vědomí, že je nutný návrat ke kořenům, nechceme-li být vykořeněni jako přicházející běženci.   

OBA DVA OBRAZCE JSOU NÁDHERNÉ PROUDÍ JIMI A FOTÍ SPOUSTA NADŠENÝCH LIDIČEK!

                                                

                               Nové se objevily u Jihlavy :  www.kruhy-v-obili.cz       

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tonička Plíšková | sobota 25.7.2015 23:30 | karma článku: 18,00 | přečteno: 1491x