Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Obrazce v obilí 2008 stále záhadou - vyřeší vše kruhy v řepce?

Pátrání po neznámých tvůrcích kruhů v obilí nekončí - rarit i záhad neustále přibývá. Všude kolem je zvláštně žluto, budou i u nás kruhy v řepce? V celé Evropě se již obrazce množí. Neznámým tvůrcům stačí klid a trochu deštíčka, což je  pro tvorbu nejvhodnější chvilička.

Rousínov 2008Foto: Pavel Kobza

Loňské kruhy v obilí vznikaly velmi různorodě: u obce Štěrbina - Zabrušany u Teplic 28.-30.6.2008 nejdříve 1 kruh v zelené pšenici a pak postupně další kolem celé obce.

http://teplicky.denik.cz/zpravy_region/v-poli-se-objevily-podivne-kruhy-20080701.html

Nádherný snímek z vrtulníku odhalil dokonalost a záhadnost obrazce u Jitravy na Liberecku umístěného pod Sloními skalami, odsud byl 28.6.2008 spatřen. Z blízkých turistických stezek a komunikací nebyl dobře viditelný. Pouze z výšky ukazovaly tvary agrosymbolu svou "pravou tvář" a smysl.

http://tn.nova.cz/red/zajimavosti/zahadne-kruhy-v-obili-na-liberecku.html

V časných ranních hodinách 2.7.2008 ve vysokém pšeničném porostu po předchozí velké bouři za účasti poletujících světýlek nad místem zrodu vznikl obrazec medvídka u Hluku. Ze svahu nad městem vítal  návštěvníky Dolňáckých slavností a hosté se jen smáli... Smíchu podlehli i kolegové badatelé, když méďu zezdola spatřili - netušili však, jakou dokonalostí tvarů a záhadnými jevy je méďa překvapí: u ucha dva trojúhelníky (šipky, rozcestníky "Kudy se lidé vydáte?") v obrazci stále plno světýlek! Datum vzniku je úžasné - 2/7 podpis smlouvy o umístění radaru v Brdech i Světový den UFO. Obrazec zaujal týdeník Blesk i televizi Novu. 

 

Soustředné kruhy v ječmeni u pláže plumlovské přehrady zkoumali kolegové 7.7.2008 za prudkého deště. V noci na 8/7 vznikl na svahu složitý obrazec stylově podobný předchozímu tvaru. Obrazec ubitý deštěm hyzdil plevel trčící v soustavě kruhů, neb tvarování nepodlehl. Oba obrazce (viditelné z pláže i silnice)byly doplněny záhadnými tvary směřujícími k vodě přehradní nádrže. Po půlnoci 8.7.2008 vzbudily celý Prostějov podivné zvuky a zkreslený hlas samočinně se spustivšího městského rozhlasu.

http://prostejovsky.denik.cz/zpravy_region/kruhy-obili-20080707.html

11.7.2008 byl nahlášen symbol spojených kruhů nad městem Rousínov u Brna. V dolíku vprostřed velkého lánu v těsné blízkosti všech zůstával neviditelný, jen Lukin z domků pod dálnicí zahlédl důmyslně ukrytý pelíšek. I pak jen největší vytrvalci s velkými obtížemi tajuplný úkryt nalezli, nádherné tvary agrosymbolu však opravdu stály za to! "Byl to medvěd", prohlásil agronom po pokosení obrazce. Viděl celý jeho tvar v plné nahotě a kráse, což nám ostatním nebylo dopřáno. Ani místní tisk tuto zajímavost nezaregistroval, foto zhora Pavla Kobzy však krásu tvaru zachytilo.

11.7.2008 vyfotografoval během vyhlídkového letu u Českých Budějovic zajímavý obrazec Radek Maxa. "Obilí je polehlé způsobem, který je běžný pro pravé obrazce. Mám na mysli, že je způsobilo zřejmě gravitační záření z výšky. Otázkou je, kdo to záření generoval, ale patrně šlo o nějaké zařízení nad povrchem země. Většinou se to děje v noci, mohla to být nějaká loď kdesi nahoře, nebo fenomén čtyř bílých koulí, které letí pár metrů nad terénem a mají takovou energii, že to obilí dokážou položit. Ty koule viděli svědci i při vzniku obrazce v Křemži," sdělil jihočeský expert na poli záhad Pavel Kozák.

http://ceskobudejovicky.denik.cz/multimedia/galerie/546048.html

20.7.2008 objeven cykloturistou při trati ze Znojma do Hodonic obrazec geometrických tvarů /hvězda s křížem, 3 obdélníky, kruh rozpůlený, čtverec v obdélníku/ tvořící snadno čitelný rébus: "Z hvězd ve jménu Ježíše Krista a sv.Trojice v jednotě a harmoniii sestupujeme na planetu Zemi." Bílá energetická koule zachycená kamerou dotvrzuje duchovní sílu zdánlivě jednoduchého agrosymbolu umístěného na naplaveninách řeky Dyje u sloupu vysokého napětí. Důvod rozsáhlé podzimní rekonstrukce poničeného vysokého napětí zatím neznáme.

http://www.znoj-tyden.cz/?t=30&r=2008

Nad východočeským podhorským městečkem Králíky se vypínají 2 větrné elektrárny. Pod nimi za mírnou proláklinou - na svahu a zároveň v dolíku obklopena bunkry pohraničního opěvnění se ukryla před zraky zvědavců další vrtule - avšak v obilí! Kruh se třemi vrtulkami, dílko čistě energetické - 3. větrná elektrárna u Králík!?? Záhadné jevy zde začaly k večeru 25.7. velkou bouřkou, ve 23 hodin pulzoval nad Suchým vrchem diskovitý objekt modrým světlem a měnil pozice, v přírodě byl celou noc klid, 26.7.2008 byl obrazec místními občany objeven, výskyt však nahlásil pilot šumperského letiště, který jej náhodně spatřil. Po pokosení obilí tvar vrtule zůstal na svahu viditelný, v nové mírně zasněžené plodině začátkem prosince se vrtule zobrazila opět v plné kráse svého tvaru! Obrazec navštívili i redaktoři pořadu "Mezi nebem a zemí" Českého rozhlasu Olomouc.

Od 6.8.2008 měli návštěvníci zámku Kunštát na úpatí Vysočiny další atrakci. Ze zámecké vyhlídky obdivovali 3 protínající se kruhy v obilí s podivnými polehy dotvořivšími charakter obrazce, jež vypadal jako tlustý mžourající medvěd. Obyvatelům půvabného městečka Kunštát tato "podívaná shora" nebyla běžně dopřána. Pro zajímavý pohled na neuvěřitelnou skutečnost bylo třeba vystoupit výše...

V srpnu zaujala televizi Primu největší rarita letošní sezóny - kruhy v řepě u Jaroměře! Lidé v Zaloňově nahlašovali pozorování diskovitého objektu a zanedlouho byly objeveny i podivné kruhy v řepě vzniklé pozastaveným růstem plodiny - spodní listy byly seschlé, spálené - řepa však již nabrala na síle a obnovila svůj růst.

Obrazce v obilí nejsou obyčejným lidským dílkem, ale dokonalým geometrickým, matematickým, energetickým a informačním výtvorem vysokých duchovních inteligencí snažících se lidstvo posunout o píď dál. Zdá se však, že se nechováme jako moudří lidé ochotní poučit se z nových skutečností, ale jako nevědoucí medvědi.

Pentagram na severu Čech v průběhu srpna ve tvaru PĚTICÍPÉ HVĚZDY je obrazem lidské netečnosti. Mnozí procházeli kolem, aniž by si obrazce všimli:

                                         http://alef.i.sweb.cz/2008.html

Choďme s otevřenýma očima, lány řepky se rozprostírají všude a sezóna obrazců je v plném proudu...

          První kruhy 2009 v ČR nahlášeny v zeleném obilí na Vyškovsku v sobotu 27/6 !

          První obrazec 2009 v ČR nalezen v zeleném obilí pod hradem Bezděz 2/7   !!!

 

Nález agrosymbolů ohlaste badatelské organizaci KPUFO:   kpufo@kpufo.cz        www.kpufo.cz

Související články :             http://pliskova.blog.idnes.cz/

                                          http://liborcermak.blog.idnes.cz/

 

Další zajímavosti:     Rozluštěno první tajemství obrazce v obilí /Anglie 2008/

        http://modroocka.net/index.php/zajimavosti/47-zajimavosti/97-tejemstvi

                                 V Anglii začala sezóna agrosymbolů 2009

        http://kpufo.cz/portal/view.php?cisloclanku=2009042402

 

Autor: Tonička Plíšková | středa 13.5.2009 8:21 | karma článku: 15,28 | přečteno: 4575x
  • Další články autora

Tonička Plíšková

Perla Jesenicka - Černá Voda oslaví na jaře 730 let.

Krásná víla seděla na zelené louce pod Hradiskem u břehu Prudkého potoka a na bílé plátno vyšívala krajinu. A jak rychle chtěla mít obrázek hotový, píchla se jehličkou do prstíku - slzy vytrysklé z očí vytvořily nádherné rybníčky.

28.9.2019 v 21:22 | Karma: 17,36 | Přečteno: 435x | Diskuse| Olomouc

Tonička Plíšková

Voda, voda, voda, plyne...

Voda Života proudí vším živým na planetě. Potřebujeme ji k životu stejně jako energii plynoucí kolem nás i v nás. Rovnováha musí být ve všem. Žijeme na střeše světa. Voda od nás plyne do všech moří a do celého světa...

2.9.2019 v 17:54 | Karma: 17,57 | Přečteno: 367x | Diskuse| Média

Tonička Plíšková

Kruhy v obilí nemáme - neboť jsme si jich nevážili!

Na letošním setkání badatelů na Slovensku, to řekl známý slovenský odborník. Letos je to už tak i u nás v ČR. Ozdobena nádhernými tvary je celá Evropa! Nám nezbývá - než těšit se a doufat.Divní "odborníci"hovořili za národ i v ČT.

21.7.2019 v 0:24 | Karma: 20,93 | Přečteno: 906x | Diskuse| Média

Tonička Plíšková

Obrazce v polích

Objevují se každoročně po celé planetě, mají svá období i místa výskytu, letos si více než tradiční Anglii, oblíbily Francii, věnovaly jí celý červen, objevovaly se nové a další denně i vícekrát. Naším polím věnují 7.a 8.měsíc.

9.7.2019 v 14:48 | Karma: 22,12 | Přečteno: 1024x | Diskuse| Věda

Tonička Plíšková

2.červenec - Světový den UFO

Lidstvo se s ufíčky i mimozemskými bytostmi setkává od pradávna.Všechny dávné vyspělé pozemské civilizace byly s vesmírnými učiteli v kontaktu a uctívali je a popisovali jako svá božstva.Posvátné knihy i stavby doložily historii.

2.7.2019 v 8:42 | Karma: 16,98 | Přečteno: 351x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Maďarský premiér Orbán je na Ukrajině. Poprvé od začátku války

2. července 2024  6:19,  aktualizováno  8:14

Maďarský premiér Viktor Orbán v úterý poprvé od vpádu ruských vojsk na Ukrajinu přicestoval do...

Před vrchním soudem stane žena obžalovaná z kuplířství, dostala osm let

2. července 2024  7:51

Olomoucký vrchní soud se zabývá odvoláním Aleny Czakóové z Třince, které ostravský soud uložil osm...

V Mexiku našli 19 mrtvých, zřejmě oběti krvavé války drogových kartelů

2. července 2024  7:04

Nejméně 19 mrtvých si vyžádal střet dvou drogových kartelů ve státě Chiapas na jihu Mexika....

Hurikán Beryl v Karibiku zesílil na nejvyšší stupeň. Prožene se i kolem Jamajky

2. července 2024  6:16

Hurikán Beryl v jihovýchodním Karibiku zesílil na pátý, tedy nejvyšší stupeň, informovalo americké...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2746x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik