Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

Eles

21. 5. 2009 21:34
Pěkně jsem se kolikrát paní Toničko

na Vašich příspěvcích pobavil, to nezastírám. Ale do dialogu jít nechcete a vlastně již delší dobu je zřejmé, že o kruzích nevíte nic, co by stálo za zmínku. Proto už jsem se i přestal bavit. Ty poslední Vaše diskuzní příspěvky, to už byla víceméně psychická bolest. Ztrácíte čtenáře, protože moje trpělivost má hranice. Asi to nějak vtipně okomentujete, ale jsem si dobře vědom, že jsem se na diskuzi podílel docela významně, tudíž půjde o ztrátu nezanedbatelnou. A jestli časem ztratíte i těch cca sedm dalších pravidelných čtenářů, tak bude pod články tísnivé prázdno a čtenost, tudíž i smysl blogu poklesne na minimum. Pravděpodobně je to Váš cíl, když se ohlédnu za tou negací diskuze, takže gratuluji, nese to ovoce. Pokud někdy opublikujete nějaké konkrétní důkazy či výsledky svého bádání zase se vrátím. Do té doby (možná navždy) nashledanou... :-)

0 0
možnosti
T

Tonička

22. 5. 2009 11:04
Re: Pěkně jsem se kolikrát paní Toničko

Též se na Vašich příspěvcích nesmírně bavím - ačkoli nejsme na stejné lodi  - konkrétní důkazy a výsledky bádání se však na blogu nepředkládají, pane Elesi, na blog se píší články a základní informace a trochu legrace, ne badatelská či vědecká pojednání.

0 0
možnosti
T

Tonička

21. 5. 2009 0:15
Doufám, pánové, že diskuze bylo nadmíru...

a doplňte si do příště vzdělání i rozhled.V

0 0
možnosti
T

Tonička

18. 5. 2009 15:37
Hezky jste se vykecali, páni skeptici, zas o ničem

Důkaz tvorby kruhů lidmi jste nepředložili, světelné jevy na obloze jsou dle vás pouze thajské lampiony. Moc toho pánové nevíte a jenom žvaníte.

Různé teorie vzniku obrazců ( a nejen v obilí) jsou v předchozích článcích, asi je nečtete - pane dolch i ostatní - jen nesmyslně diskutujete bez znalosti teorie, nechce-li praxe. Ve škole by to bylo za 5 !!Rv

0 0
možnosti
RF

Radek Folprecht

18. 5. 2009 16:10
Re: Hezky jste se vykecali, páni skeptici, zas o ničem

To ani nemusí být speciální "thajský lampión". To muže být úplně obyčejný lampiónek za pětadvacet korun, který má pověšený na svém koštěti nějaká čarodejnice.

0 0
možnosti
T

Tonička

16. 5. 2009 18:47
A konec legrace - diskuze je o kruzích....

Diskuzní prostor patří těm, jež téma článku zaujalo.

0 0
možnosti
PK

dolch

16. 5. 2009 21:00
Re: A konec legrace - diskuze je o kruzích....

Pravda, pravda, moc se omlouvám, i za kolegu Don Dona - doufám, že mohu.

Tak já bych se tedy vrátil k těm kruhům v obilí. Vlastně jsem se na to chtěl zeptat už dávno. Jak vlastně ty kruhy v obilí vznikají? Prý to tam vyšlapávají nějaký chuligáni. Je to pravda?

0 0
možnosti
T

Tonička

15. 5. 2009 15:22
Don don a Dolch vidí jen oranžovou a stvůry pekelné.

Kam jste to koukali pánové? Mohli jste oslepnout . Oranžová až rudá - to je síla pekel - tam raděj nekoukám.:-)Oči otvírám do jiných stran a světů. VYBERTE SI LEPŠÍ SMÉR a správné oko =TŘETÍ OKO! Kdo ho rychle neotevře, zůstane slepý na věky.8-o

0 0
možnosti
AR

Don don

15. 5. 2009 21:17
Re: Don don a Dolch vidí jen oranžovou a stvůry pekelné.

máte naprostou pravdu. Dnes jsem již žil v domění, že se mi konečně to třetí oko klube. A představte si, že přímo uprostřed čela. Radost z budoucího poznání kalil fakt, že to bolelo jako svině. Říkal jsem si, že na oltář poznání bych měl také přinést určitou oběť. Trpěl jsem jako zvíře. Odpoledne jsem koukl do zrcadla a mé zděšení dosáhlo vesmírných výšin. Nebylo to oko, ale beďar. A já se tak těšil;-(

0 0
možnosti
AR

Don don

14. 5. 2009 22:58
na

radu autorky jsem se snažil celý den mít otevřené oči a nebýt slepý. Pravda, do práce jsem dojel poslepu, ale od šesté ráno jsem měl oči otevřené. Pojistil jsem oči sirkami zabodnutými do víček. Neusnul jsem celou šichtu. Večer jsem sirky vyňal a kupodivu zůstal vzhůru. Teď píši bez nich. Aura mne za celou dobu nepotkala. Jsem tedy imunní proti procitnutí. Už jsem měl strach, abych náhodou neprocitl. Děkuji Bohu, že mě toho ušetřil. Nebo to není Bůh, ale Aštar?

0 0
možnosti
PK

dolch

14. 5. 2009 23:06
Re: na

Já už jednou ty oči otevřel. Ale to, co jsem uviděl, byla taková hrůza, že jsem je radši honem rychle zase zavřel :-)

0 0
možnosti
L

LKysa

14. 5. 2009 13:34
Vážená paní Toničko,

cožpak stále nechápete, že nám skeptikům Temnota zašprajcovala aury a proto nejsme schopni vidět jemnohmotný svět? Marně nám slepým spíláte, marně voláte: Cožpak to nevidíte? Ne, jsme slepí. Ale nepřestávejte psát, bojujte, vyzývejte nás abychom otevřeli oči a třebas i jednou procitneme.

Velmi Vám za Váš boj děkuji a chci abyste věděla, že si vážím toho, že jste moje nejoddanější fanynka.

Vždy s láskou Váš Leoš Kyša 8-o

0 0
možnosti
T

Tonička

14. 5. 2009 13:41
Re: Vážená paní Toničko,

Zašprajcované aury chápu, ale pro ty píšete v Právu, já pracuji pro otevřené lidi, do diskuze se však hrnou ti zašpravcovaní - asi potřebují odšprajcovat - ale otevřte oči slepým, když sami nechtějí...V

0 0
možnosti
T

Tonička

14. 5. 2009 13:30
Kdy už vám konečně dojde, že s racionalitou jste v koncích

- vidíte svět jen hmotný, ostatní nevnímáte.

Jak chcete bádat a poučovat veřejnost, když vědomosti nejsou ucelené???:-)

0 0
možnosti
NB

j@ck

14. 5. 2009 12:03
Tonicko

kdy uz vam konecne dojde, ze s celym tim vasim "alternativnem" jste se stala obeti par vychytralych podvodniku? Jako priklad lze uvest treba nejznamejsiho UFOloga 80. a 90. let Billy Meiera - jeho udajny mimozemsky kontakt, divka z Plejad Semjase, byla objevena jako modelka v jakemsi modnim casopise, vsechny jeho fotografie jako naaranzovane podvrhy a jeho teorie jako konfabulace chorobneho lhare. To same plati pro ruzne guru, treba jisty Osho po tricet let balamutil sve ovecky tim, ze je udajne osviceny, jen aby pak provozoval podvody a sexualni zneuzivani. Proste jste obet sve vlastni viry, sve vlastni touhy verit, a tato touha vas zamotava do cim dal vetsich iluzi a stavate se snadnou obeti ruznych sarlatanu a podvodniku. :-)

0 0
možnosti

Liborcermak

14. 5. 2009 12:57
Re: Tonicko

Nevím jak jste přišel na to, že Meier byl nejslavnější ufolog 80. a 90! let. To co prezentoval Meier není ufologie, ale sektářství. (viz například český Aštar Benda a podobní kontaktéři). Zeptejte se schválně, některého z předních českých záhadologů ze Záře nebo z KPUFO a určitě vám ani o Meierovi ani o Bendovi nebude říkat žádné pozitivní věci. Kontakteři, ti na této problematice jen parazitují a vymýšlejí tím své vlastní víry a sekty. Já žádnou takovou sektu nepodporuji a ani nepotřebuji. Jsem svým náboženským přesvědčením římský katolik a to mi stačí. Problematiku UFO a záhad beru pouze jako problém vědecký a nikoliv náboženský.

0 0
možnosti
MS

Awathorn

14. 5. 2009 11:43
kolega Čermák

Koukám, že kolega Čermák vystavil svůj další příspěvěk. Nečetl jsem ho celý, čímž se mu omlouvám neb mu ta rešerše musela dát práci ale já na to dneska čas fakt nemám. Proč ale píšu,úplně dole má pozvánku na jakousi výstavu spojenou s přednáškami o UFO a podobných věcech která bude poměrně dlouho otravovat v centru Chodov. Dost mě to rozladilo,centrum Chodov v tomhle bylo celkem rozumné,výstavy pořádá pravidelně a na zajímavá témata (viz dinosauři někdy před rokem a kousek).Výběr řečníků a témat dává ovšem tušit že tentokrát nepůjde o žádný vzdělávací pořad ale o prezentaci stokrát vyvrácených bludů a nesmylů.Takže slavnostně slibuji že po dobu výstavy si v centru Chodov nekoupím ani rohlík:-) Kdo se k mému protestu připojí?Předpokládám že brzo se tu ozve kejhání o cenzuře apod.Takže upozorňuji že nemám nic proti diskusím a debatám ale proti lžím a demagogii.

0 0
možnosti
PK

dolch

14. 5. 2009 11:54
Re: kolega Čermák

Tak vzhledem k tomu, že jsem si v centru Chodov ještě nikdy nic nekoupil, tak se k protestu rád připojím. Pravděpodobnost, že bych do těch končin v dohledné době zavítal je mizivá :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2746x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik