Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ničitel planety - asteroid nebo lidstvo samo?

Včera 14/2 jsem přeložila text o asteroidech z knihy kosmonautky Mariny Popovičové. A dnes - výbuch meteoritu nad Čeljabinskem - výstraha pro lidstvo nebo ruské experty i NASA usilující s pozemskou technologií s asteroidy zatočit??? Tato oblast za Uralem vždy sloužila k armádním pokusům - i pozemní výbuchy atomových zbraní sledovali neinformovaní občané ze svých políček... Zvláštní, že jednání Američanů a Rusů o asteroidech proběhlo v této oblasti - ve městech Sněžinsk a Čeljabinsk!  Vesmírné děje jsou nevyzpytatelné a šťourat do nich se nevědomým pozemšťanům nemusí vyplatit. A vědí co sestřelili??? Asteroid 2012 DA14 snad nechají (ti blci blbí) na pokoji, nebo těch "200 miliard dolarů"(na ty blbce blbé) spadne...

NASA gravitační tahač asteroidů na oběžnou dráhu Země - k prům. využití materiálu...

 

 Velice mě těší, že kosmonautka Marina Popovičová má pozitivní názor na budoucí vývoj lidstva, stojí v čele projektu MGF- antigravitačních technologií a usiluje o brzký přechod lidstva k využití dosud utajovaných kosmických technologií, neničení planety a dodržování Zákonů vesmíru, abychom mohli být přijati mezi vyspělé vesmírné civilizace.            

Michio Kaku  japonský teoretický fyzik o 4 typech vyspělých civilizací ve vesmíru:

http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/michio-kaku-o-civilizacich-ve-vesmiru

Výňatek o asteroidech z knihy M. Popovičové - vydané 2006, e-kniha 2009 -  i události typu Tungusky a výskytu UFO dokazují, že ve vesmíru nejsme sami:

"Podle  mínění většiny odborníků, by možné kolize asteroidů se Zemí, mohly být ničivé jako srážka komety se Zemí, k níž došlo asi před 65 miliony lel,což způsobilo vyhynutí 90% druhů na Zemi. Snad i zničení Atlantidy před asi 30 000 lety mohl vyvolat dopad asteroidu.

. Nicméně existují i jiné verze hynutí civilizací na Zemi - zahubení Nejvyšší kosmickou myslí, vzhledem k tomu, že lidé svými ekologicky nezodpovědnými aktivitami vytvořili skutečné peklo na Zemi.

 

Osm záměrných sebevražedných kroků k peklu na Zemi:

 http://www.osud.cz/osm-zamernych-sebevrazednych-kroku-k-peklu-na-zemi

 

 V současné době je lidstvo  na pokraji úplné genetické degenerace, "zaslepeno pozlátkem lesku jedovatých návnad společnosti" (K.Ivanenko).
Po roku 2004,  podle mnoha náboženských proroků, dojde k éře nového oživení lidstva prostřednictvím Zákonů vesmíru a pomohou pozemšťanům poslové mysli Vyšší inteligence.

 Zatímco moudří lidé pochopili velmi dobře, že i kdyby se zázrakem nějakého paprsku  technické nebo vysokofrekvenční technologie podařilo odvrátit hrozbu zničení Země kvůli kolizi s asteroidem, nebude hrozba vyhynutí lidstva zažehnána, ale získá více zlověstnou formu pomalého a bolestivého umírání ve smyslu"hnijící zaživa“.

 A tak, aby ony přežily, vlády jednotlivých zemí,včetně USA a Ruska, se snaží pracovat společně, aby se zabránilo katastrofě. Přijata byla organizační opatření zaměřená na podrobnější studii tohoto problému. NASA založila výbor pro sledování okolního prostoru planety, proběhla série jednání mezi ruskými a americkými profesionály s odpovídajícími odbornými znalostmi v městech Sněžinsk a Čeljabinsk.

 Rozvinuli několik projektů jak ochránit Zemi před asteroidem:
1.Operaci "přesunu" asteroidu navrhoval již "otec americké vodíkové bomby" E.Teller. Podstata je v tom, že "bojovat s tím asteroidem mají těžké rakety" a rozstřílet asteroid na cestě k Zemi. To je neúčinné, protože velice znečištěn není jen kosmický prostor kolem Země – ale i Země sama.

A jestli mají pravdu jiní vědci, že asteroidy vysílají k Zemi vysoko rozumné kosmické síly, pak i UFO je schopno neutralizovat všechny pozemské zbraně, zejména rakety, i  asteroidy. 

        Naši dávní bohové nás ochránili, říkají v Čeljabinsku:     

        http://www.youtube.com/watch?v=WaQIPBqoQ-Q

                                         

2.Ruští konstruktéři vesmírných aplikací Lavočkin a Babakin navrhli méně "výbušný" a více ekologicky únosný způsob jak chránit Zemi. Navrhli stanovit údajné - pokud jde o rizika asteroidů  - kolize, v době před předpokládaným jejich kritickým přístupem k Zemi, autonomní iontové pohonné systémy s relativně malými, ale trvalými trakcemi, které budou připraveny pro předpoklad opakovaného přiblížení k Zemi, aby se podařilo včas a plynule asteroid odklonit od oběžné dráhy Země.

Nevýhodou tohoto projektu je potřeba včasné detekce nebeských těles a kromě toho technologie "zadržení" rychle se pohybujícího asteroidu a provozní propojení s ním je velmi  obtížné, objemné a těžké pohonné systémy ještě v současné době nebyly vyvinuty a jsou velmi složité.

 

Existuje i myšlenka na záchranu Země globální záštitou řadou duchovních společností v kontaktu s Univerzální myslí vesmíru. Předpokládá se řada pravidelných celosvětových meditací. S pomocí moderní vědy a techniky lze celé lidstvo sjednotit a odvrátit hrozbu pro existenci civilizace a biosféry jak zevnitř, tak zvenčí.

                                                              Popovičová Marina – UFO (NLO)nad planetou Zemí

 

 

 V posledních 2 dnech byly vybuchující ohnivé koule hlášeny na všech stranách světa - Rusko, Kazachstán, Japonsko, Austrálie, Kuba, Jižní Afrika, Maroko, Německo, Švýcarsko, severní Itálie, Nizozemsko, Belgie, Velká Británie, Německo I Saudská Arábie:

BREAKING NEWS - Meteor Falls over Saudi Arabia causing SONIC BOOM & Chaos http://www.youtube.com/watch?v=Ly2IfYpBgUk&feature=share

 PS:

 http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/sokujici-podezreni-vybuchy-v-rusku-nezavinil-meteorit-ale-tajna-superzbran.html

 http://www.cez-okno.net/clanok/exopolitika/rusko-vyhlasuje-vysokou-pohotovost-jadernych-bombarderu-z-duvodu-americkeho-utoku-neidentifikovanym-objektem

 

 

Autor: Tonička Plíšková | pátek 15.2.2013 18:39 | karma článku: 14,28 | přečteno: 1616x
  • Další články autora

Tonička Plíšková

Mediální taškařice - pod cizí taktovkou...

Dirigenti taškařice sice nejsou známi - mnozí se však do podobných "aktivit" zapojují již mnoho let. Největší potěšení a příjmy jim přinášejí blížící se volby - parlamentní i prezidetské - a snadno se vybudí emoce čtenářů i diváků.

7.5.2017 v 23:27 | Karma: 28,83 | Přečteno: 1061x | Diskuse| Politika

Tonička Plíšková

Veselé Velikonoce nebo snad Vánoce ?!?

Není to legrace - časy se změnily - roční doby přestaly existovat - počasí si dělá co chce. Před týdnem přicházela přání veselých Velikonoc a k ránu mě vzbudil ženský hlas: " Veselé Vánoce!" Více nesdělil...

19.4.2017 v 17:59 | Karma: 14,97 | Přečteno: 320x | Diskuse| Politika

Tonička Plíšková

Moudrost, pravda a bezpodmínečná láska mění svět

Je načase! Svět se mění s velikou gradací - snad lidstvo tyto změny zvládne. Jsme zaostalá civilizace žijící na různých úrovních - nedodržujeme ani zákony lidské - ne tak vesmírné. Ženy musí projevit svou sílu, lásku a laskavost.

7.3.2017 v 21:28 | Karma: 18,16 | Přečteno: 524x | Diskuse| Politika

Tonička Plíšková

Moc předána do rukou LIDU!

Všemu Lidu na planetě Zemi. Ne ovladačům a satanistům, ale tvořivému Člověku s láskou k rodině, vlasti i planetě, již ochraňuje s láskou v Srdci. Jen dobří a čestní lidé mohou napravit, co způsobily mocichtivé a zbabělé "elity".

25.1.2017 v 18:18 | Karma: 23,61 | Přečteno: 868x | Diskuse| Politika

Tonička Plíšková

Váleční štváči - lidé či nelidé?

Elity se ocitly na pokraji svých sil. Moc se jim hroutí pod rukama. Penězotoky ustanou co nevidět. Lid již otročit na mocipány odmítá.Svět se mění! Má jedinečnou šanci zbavit se otrokářských stvůr i potměšilých entit řídících svět

18.1.2017 v 0:08 | Karma: 25,10 | Přečteno: 767x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Zřícená dálnice v jižní Číně má již 36 obětí, další pátrání komplikuje počasí

2. května 2024  6:23

Nejméně 36 lidí zemřelo v hornaté oblasti na jihu Číny, kde se ve středu po silných deštích zřítila...

Poslanci mají jednat o změně zákoníku práce, o minimální a zaručené mzdě

2. května 2024  5:42

Poslanci by měli na mimořádné schůzi začít projednávat úpravu zvyšování minimální mzdy. Novela...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik