Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J57a59r35a 41R22a54n37k

8. 5. 2017 23:01

Jisteze pod cizi taktovkou a z Vychodu, kde se bude car menit s medvidkem.....ovlivnuji volby v cele Evrope i za Velkou louziRv

0 0
možnosti
PU

No dobrá, ale co konkrétně? Je jasné, že nás média masivně přesvědčují o pravdě, kterou hlásají jejich chlebodárci, ale já nějak nevím, o které mluvíte (píšete). Pokud o té Kalouskově, souhlasím. Je to už hnus. A vyhrazuji si právo používat vlastní mozek, nikoliv ho nahradit zjevně zmanipulovanými frázemi a dogmaty třeba ČT.

Ale třeba máte na mysli pravý opak a odsuzujete ta média, která se zastávají Babiše. Nedá se to poznat. Těžko pak klikat na karmu.

1 0
možnosti
EP

Jen dodám, že hledání pravdy vyžaduje hodně práce a tím také hodně času. To vše mají k k dispozici ty starší generace. Mají k tomu ještě i tu obrovskou výhodu, pokud jim byl rozum zachován, že si i pamatují mnoho starých situací, které ve veřejném životě zažili a často i prožili.

Bohužel velká většina dnešních mladých ani netuší, že vědět něco a najít souvislosti je víc než přijmout nějakou přežvýkanu pravdu předkládanou jako žvanec,s hlavním cílem oblbnout ty co jsou rádi že ví ,?

1 1
možnosti
JP

Karma, není, moc co dodat.

0 1
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik