Kruhy v obilí nezvládne racionální mysl, ale logika!

" Kód kruhů v obilí je založen na poznatcích kvantové teorie (vznik univerza), kabaly (židovsko-hebrejská tajná nauka), posvátné geometrie (matrice stvoření), merkaby (nauka o světelném těle člověka) a na přímé intuici." Uvádí v předmluvě své knižní novinky " Kruhy v obilí - odhalený kód tajuplných obrazců " německý badatel Eckhard Weber.

S televizí PrimaAntonín Bartoš

Dějiny mysteria kruhů v obilí i obrazců po celé planetě provází lidstvo od nepaměti. V knize uvedená dokumentace výskytu od roku 1590-1979 je dokladem odvěké záhadnosti jevu.

Doprovodné jevy a zvláštní příhody v kruzích zaznamenávají ve všech zemích: světelné body, záblesky, kužely světla, světelné koule i objekty na nebi, tetelení vzduchu a vibrující zvuky v kruzích - bzukot, cvrkot, klepání i bručení. Jsou fotografovány a dokumentovány hmotné létající talíře i plazmové světelné lodi.

S obdobnými jevy a zvláštními příhodami se setkávají badatelé i občané v souvislosti s obrazci v obilí též v našich zemích, mnohé jsou zaznamenány v knize " Piktogramy v ČR a energetický systém Země. Krásy agrosymbolů na Moravě 2000-2006." Nové a stále záhadnější příběhy zažíváme i slýcháme od občanů v místech výskytu agrosymbolů. Rok 2008 s výskytem 10 agrosymbolů v obilí, 1 v řepě, i kruhů v trávě, byl na zajímavosti a překvapivé zážitky velmi bohatý. Mnohé by racionalistům a zarytým skeptikům doslova vyrazily dech!

Neuvěřitelně dokonalé tvary agrosymbolů na Moravě  / Hluk, Plumlov 2x, Rousínov, Tasovice, Kunštát  /  i v Čechách  / Jítrava, České Budějovice, Králíky /  též upozorňují na nutnost výzkumu jejich geometrických a matematických proporcí v souvislosti s posvátnou geometrií, symbolikou a kabalou. Důležité je zjistiti důvod opakování jevu v lokalitě ( Hluk, Plumlov, České Budějovice i Králíky ), či důmyslného umístění v krajině, což v uvedených případech je doslova kouzelné a člověkem neproveditelné.

Piktogramy jsou přesně zasazeny do krajiny i vzhledem k historickým a posvátným místům v krajině, výskytu minerálů a zlomových linií. Rozmístění v krajině naprosto není náhodné, jsou zde přesná pravidla matematická, geometická a energetická. I časté znovuobjevení se obrazce v následné plodině - urychlení nebo též zpomalení růstu nové plodiny, či dokonce tvar obrazce viditelný i ve sněhu - to vše dokládá, že nejde o nejapný žert lidský. Mnohé obrazce se objeví znenadání v průběhu dne, aniž by lidé cokoliv zvláštního zpozorovali. Při vzniku během noci sledují lidé podivné záblesky v krajině, poletování záhadných světélek nebo světelný sloup dole se otáčející v místě vznikajícího piktogramu. Na obloze se objevují záhadná světla nebo dokonce objekty.

Okamžité reakce sdělovacích prostředků či jednotlivců na původ obrazce nemohou být směrodatné. Výskyt tohoto zajímavého fenoménu v krajině vyžaduje nejen zodpovědné prozkoumání obrazce v terénu,ale též důsledné zpracování a vyhodnocení získaných informací a posouzení všech zákonitostí mnoha odborníky se znalostí dané problematiky.

Televizi Primu zaujala největší rarita letošní sezóny - kruhy v řepě u Jaroměře! Vznikly retardovaným (pozastaveným) růstem plodiny. Spodní listy plodiny byly seschlé, spálené, řepa však časem nabrala na síle a obnovila svůj růst. Sdělovací prostředky však mají "za povinnost" uvést i "opačný" názor. Tak si často vyslechneme "odborníky", kteří o těchto nových skutečnostech naprosto nic nevědí...

Nad východočeským podhorským městečkem Králíky se vypínají u rodiných domků 2 větrné elektrárny. Za mírnou proláklinou - na svahu a zároveň v dolíku se ukryla před zraky zvědavců další vrtule - avšak v obilí! Kruh se 3 vrtulkami, dílko čistě energetické - 3. větrná elektrárna u Králík!? Záhadné jevy zde začaly k večeru v 17 hodin velkou bouřkou, ve 23 hodin pulzoval nad Suchým vrchem diskovitý objekt modrým světlem a měnil svou pozici (popojížděl sem a tam). Všude v přírodě byl celou noc klid - další den 26.7. 2008 byl nalezen v dolíku za domky obrazec. Nahlášen jeho výskyt však nebyl místními občany, ale až později mladým pilotem šumperského letiště, který jej náhodně spatřil.

Nejen Tasovický RÉBUS - ani další obrazce v obilí nejsou obyčejným lidským dílkem, ale dokonalým geometrickým, matematickým, energetickým a informačním výtvorem vysokých duchovních inteligencí, snažících se lidstvo posunout o píď dál. Zdá se však, že se nechováme jako moudří lidé, ochotní poučit se z nových skutečností,ale jako nevědoucí medvědi...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tonička Plíšková | pátek 19.9.2008 8:00 | karma článku: 22,77 | přečteno: 3998x