Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Tonička

30. 9. 2008 19:16
Názorová rozdílnost je nutná!

V politice, vědě, veškeré tvorbě. Klaním-li se názorům druhých, zůstávám ve vleku...

Krásné je souznění názorů - velmi však řídké!

0 0
možnosti
JD

gagaryn

1. 10. 2008 6:55
Re: Názorová rozdílnost je nutná!

moc hezké haiku R^

0 0
možnosti
H

honcer

29. 9. 2008 17:25
Poznámka k neustále skloňovaným vědeckým důkazům:

http://www.bltresearch.com/plantab.html - biofyzikální anomálie na rostlinách, http://www.bltresearch.com/magnetic.html - nálezy magnetických materiálů v půdě, http://www.bltresearch.com/xrd.html - detailní rozbor vzorků z CC, http://www.bltresearch.com/published.html - některé články publikované ve vědecké literatuře

http://www.bltresearch.com/proffcons.html - seznam vědců, kteří se podílí na zkoumání CC

0 0
možnosti
H

honcer

29. 9. 2008 17:24
Poznámka k neustále skloňovaným vědeckým důkazům:

S názory Toničky Plíškové se mohu jen těžko ztotožnit. Je však zajímavé, jak bouřlivou diskusi u Vás její příspěvek vyvolal. Je tak dobře vidět, že téma „kruhů v obilí“ je stále živé:) Vzhledem k tomu, že můj zájem o fenomén „kruhů v obilí“ je trochu z jiného úhlu pohledu, předkládám pár odkazů, kde skuteční zájemci najdou tolikrát žádané informace o vědeckém zkoumání těchto obrazců. V zahraničí je přístup k tomuto tématu trochu jiný, takže některé závěry vědeckých týmů bylo možné publikovat i v renomované vědecké literatuře, viz odkazy níže. :-)

0 0
možnosti
T

Tonička

28. 9. 2008 20:02
Důkazů je dostatek, vědců zkoumajících CC též

Skeptici racionalisté - silně zaostáváte, vaše znalosti neodpovídají stupňujícím se požadavkům dnešní doby! Poznatků z výzkumu agrosymbolů z celého světa je nadbytek - a Vy stále sníte o kruhošlapeckých hošících, naivkové! Zkuste něco vyšlápnout - zajímalo by mě Vaše "umění " , diváků na tuto atrakci zajistím dostatek !

0 0
možnosti
MN

Forrrest

24. 9. 2008 6:39
Ty dukazy asi nebudou, co?

Mrknete na Youtube na "Is It Real? Crop Circles (2005)". Predstavte si, ze dokonce ti nejvetsi kruhovi badatele nemaji nikoho, kdo rozumi biologii - a presto jim to nebrani vynaset fantasticke soudy, dochazet k rozumu se vymykajicim zaverum. Takze znovu, mili pseudobadatele: kde jsou nejake vedecke dukazy?:-)

0 0
možnosti

Liborcermak

23. 9. 2008 14:14
Chcete se pobavit nad přístupem skeptiků k CC?

Tak si přečtěte jeden můj článek, který je sice pět let starý, ale myslím si, že je i tak stále aktuální. http://www.ufo.cz/data/design/index.php?akce=clanek&id_clanku=1521&id_kat=13 

0 0
možnosti
A

Anup1

23. 9. 2008 15:20
Re: Chcete se pobavit nad přístupem skeptiků k CC?

R^!

0 0
možnosti
A

Anup1

23. 9. 2008 14:00
Myslela jsem si,

že normální člověk s logikou a kritickým myšlením, chce-li diskutovat  o mimoz.civ.,se napřed sám musel v něčem o tom přesvědčit,co je pravdy na tom, co jiní říkají,obzvlášť,když se dověděl,kde je zdroj.

Vy všichni skeptikové tady, ani sisyfovští,jste ještě nic takového neudělali,ani sami nic neviděli,ale střílíte proti nám jen od stolu své bla,bla,pořád dokola.

Kdokoli soudný ,kdo ty vaše výplody čte,nutně si musí udělat obrázek o tom,že,buď si za žádnou cenu své vědomosti rozšířit nechcete,nebo,že máte potíže s tou logikou a kritickým myšlením,i se čtením.Je to gól,když jeden z vás expertů od toho stolu,p.Forrest ještě přizná,že i nevšiml mé poukázky na zdroj,kde byste si mohli nechat všechno ujasnit  a následně pochopit i ty kruhy na polích.

Nevidíte ani,že si takto děláte špatnou vizitku.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

23. 9. 2008 13:16
Tak logika

není produktem racionální mysli? odkdy? Nebo snad existuje na člověku nezávisle? Jsou potom zákony logiky platné všude ve vesmíru?

0 0
možnosti
T

Tonička

22. 9. 2008 23:22
Pane Čermák, diskuzi skončeme....

Mladíčka s nicky Forrrest, alias Wildge, čili Roman znám z diskuzí u článků předchozích. Tomuto hošíkovi s mnoha jmény nejsem ochotna cokoli vysvětlovat.

Informace získává v Klubu Sysifos, tam prý vědí vše, nechápu, o čem my bychom tohoto studentíka mohli poučit.

0 0
možnosti
MN

Forrrest

23. 9. 2008 6:00
The truth is out there...:)

Dik za info o tom klubu - je tam spousta zajimavych veci. Co se tyka Wildge a Romana, naprosto te chapu. Je jednodussi dat si vsechny sve zaryte odpurce do jedne osoby. Pak to vypada, ze s tebou v podstate vsichni souhlasi:) Co se tyka uceni, pripominas mi pacientku v psychiatricke lecebne, ktera chce ucit doktory o tom, ze je, ac je to zni podivne, samotna Jana z Arku. Doktori reaguji: Zni to velmi nepravdepodobne. Mas, Tonicko... pardon Jano, nejaky dukaz? Ne, nemam, ale tam venku je dukazu hodne. Vyrazte do terenu! Jste proste obeti sve nevedomosti a nevzdelanosti, nic nevite! A nic a nic a nic. Jsem Jana z Arku a jsem a jsem a jsem;-D

0 0
možnosti
T

Tonička

22. 9. 2008 20:59
Solidní lidi, vědce a odborníky rádi do kruhů přibereme

Braniik a Eles a mnozí z diskuze na astrofóru o kruzích v obilí budou dokonce vítáni. Rošťáci však ať se mi do cesty nepletou Forrreste!

0 0
možnosti
MN

Forrrest

22. 9. 2008 21:06
Re: Solidní lidi, vědce a odborníky rádi do kruhů přibereme

OK, ja jim to vzkazu, Tonicko;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik