Karel IV. by se styděl za Putnu,

že naletěl cizákům a nevede studenty jeho univerzity, k lásce k národu a české zemi, kterou on zvelebil, vybudoval, postavil na výsluní Evropy. I svobodní zednáři v následujících staletích - včetně Schwarzenbergů, o nichž pan Putna stále píše - zvelebovali tuto zemi a vzdělávali lid, aby byl schopen pečovat o svou zemi a ubránit ji proti nepříteli. Ač mnohé panstvo - po bitvě na Bílé hoře - bylo původu cizího, přijali naši zem za svou novou vlast.

 

 

Moudrostí těchto pánů zasvěcenců Vyšší Mysli a jejich ctnostmi neoplývají současní vůdci světa, lidstvo zapomnělo na své kořeny, národní hrdost a tradice. Zůstalo pouhými hloupými ovcemi v moci pochybných zisku a mocichtivých "zednářů" vedených klanem Rothschildů, kteří vytvořili skupinu ILUMINÁTI /1770/  manipulující nyní již celým světem s pomocí bank, bankovních domů, zpravodajských agentur, monopolů, vyvoláváním krizí, válek, "revolucí", šířením drog, pornografie, nemocí z vakcín, snahou o snížení populace a zotročení zbývajícího lidstva.

Ač se hned po Napoleonských válkách nepodařilo roku 1815 Rothschildům ovládnout celou Evropu - pod jejich vlivem již natrvalo zůstala. I  k nám mají "vřelý" vztah - 1843 ovládli s pomocí vídeňského bankovnictví Vítkovické železárny, doly a hutě i dostavbu Severní Ferdinandovy dráhy. Dnes k nám jejich dceřiné firmy hravě pronikají a financí na podporu prezidentských kandidátů a ovládnutí  Pražského hradu věnovali až příliš.

Po skončení 2. světové války, v níž jejich finanční zájmy též hrály rozhodující roli, založili v roce 1954 BILDERBERG GROUP - s pomocí tohoto seskupení dál rozšiřují svůj vliv - hlavním cílem je podřídit si obyvatelstvo na Zemi v plánu NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD snížit populaci na 500 miliónů jedinců a zotročit je.

Na to se těší i pan Putna, když tak propaguje české protagonisty těchto seskupení, jak v boji o Hrad pana Schwarzenberga a idealistické pravdoláskaře, tak církevní mamonáře i černé mágy typu pana Halíka.

Nevím, zda se i studenti z Karlovy Univerzity těší na své brzké zotročení v NWO. Pan Putna prý volá ku pomoci Bilderbergu a Novému světovému řádu /NWO/ i Blanické rytíře...

Blaničtí rytíři se již velmi silně ozývají - jsou však připraveni v čele se sv. Václavem, vévodou Země české, vyrazit k ochraně českého národa a silných jedinců, kteří se nenechají oblbnout cizáckými pravdoláskaři a zotročit ilumináty. I Karel IV. je hrdý na nepoddajný český národ! Jen neví, co s těmi falešnými "profesory" na univerzitě???

Všechny pokusy o nadřazenost, nadvládu a světovládu na Zemi skončí vždy nakonec fiaskem - ve hře jsou nyní už Vyšší síly...

 

 

 PS: Napsala jsem vše velmi mírně - články moravského novináře odhalí exotiku pravdoláskařů:

http://streit.blog.idnes.cz/c/341612/Putna-Kdyby-jen-katolicka-buzna-ale-i-sprosty-exhibicionista.html

http://streit.blog.idnes.cz/c/332911/

A moudrý kolega ze svobodomyslné ciziny:

http://frankkrejci.blog.idnes.cz/c/341816/Pane-Putno-katolicka-buzno.html

 

 Příspěvek z diskuze:


Zednáře bych do toho netahal, není to nutné. Pan Putna rád káže o morálce druhým, ale sám ji postrádá.

Vím něco o tom, jaký podraz udělal Putna na své kolegy při přípravě komplexního vydání Jakuba Demla. Z toho důvodu si dovolím tvrdit, že jde o člověka amorálního a profesury nehodného.

Proto prosím všechny slušné lidi, aby podepsali petici proti jeho jmenování profesorem:

http://www.petice24.com/martin_c_putna_by_neml_byt_profesorem

 

 A vše se vyřešilo - Pupna na Hrad nepůjde - profesorem bude v podhradí:

http://vyvadil.blog.idnes.cz/c/342271/Profesori-si-nezaslouzi-aby-je-prezident-jmenoval.html

 

Autor: Tonička Plíšková | pondělí 20.5.2013 8:52 | karma článku: 21,71 | přečteno: 1371x