Hrstka šílenců ovládala svět...

Miliony mrtvých a zmrzačených, miliony sirotků a znásilněných žen. Války a násilí se táhnou historií lidstva. Století vědy a pokroku nepřineslo mír - znásobilo jen utrpení lidstva a rozčlenilo společnost. Koloniální násilí a dvě světové války trpce poznamenaly celou Zemi. Hrstka šílenců usiluje o válku třetí - a vylidnění planety. Váleční štváči řvou na poplach, platí a cvičí armády i teroristy, ohrožují a destabilizují celý svět. Masy lidí opouštějí svoji zničenou vlast a hledají příznivější místo k pobytu. Budou šťastni v cizí zemi? Přizpůsobí se jiné kultuře - naučí se zde žít? Soužití etnik různých kultur může být harmonické při vzájemné úctě a toleranci. Konflikty však mohou ohrozit celý svět.

Cílem vyhladit světovou populaci se novodobí váleční štváči - řezníci a řeznice - vůbec netají. Touží vlastnit celou planetu a hrstku poddajných otroků. Vyzbrojují jako vždy obě strany konfliktů moderní technikou - fašisty i všechny teroristy. Válečné konflikty připravují s předstihem několika let na co nejdelší období, aby se země co nejvíce zdevastovaly a vylidnily:

Assadova Sýrie, Kaddáfího Libye, zdevastované Somálsko a celá Afrika barevnými revolucemi, nyní Ukrajina a Jemen - opět války naplánované na několik let, aby se dolar ještě chvíli udržel - ač je to bezcenný papír...

Vývozem zbraní, občanských válek, terorismu a zparchantělých "Lidských práv" západní mocnosti zamořily celý svět. NATO a EU rozšířilo všude "svou brutální demokracii a svobodu" a teď neví co s tím???

Tradiční křesťanské hodnoty jste odvrhli a prosadili ďábelskou faleš a přetvářku mocipánů světa.

Karneval však skončil a masky jsou strženy! Tisíce uprchlíků - lidí bez domova - jimž jste zničili jejich svět, hledají nový domov, mír a klid, zázemí pro svou rodinu a práci. Nabídnout tábor pro uprchlíky a potravu nestačí! Ti lidé potřebují žít a tvořit! Mít práci a živit svou rodinu sami. Nechtějí být vašimi otroky!

A co nabídnete mladíkům z Al-Kájdy, ISIL, Boko Haram, Šababu a Banderovcům??? Byli placeni za vraždy. A co teď??? Mají na západ proudit s uprchlíky a pokračovat v práci??? Máte pro ně lepší vizi?

Lidstvo se mění - odmítá zastaralý otrokářský systém násilí a zvůle privilegovaného člověka amerického stylu.Tradiční kulturní okruhy na Zemi musí zůstat zachovány. Člověk má právo žít v jiné zemi, pokud je to jeho vůle. Nesmí však být jinou mocností donucen k útěku z vlastní země a vykořeněn! Váleční štváči a agresoři porušují základní lidská práva občanů těchto zemí!!! Žít v klidu a míru ve vlastní zemi je základní právo člověka. Občané jiných zemí nemají právo v cizí zemi rozdmychávat nepokoje, majdany, války...

EU - nemá právo prosazovat příliv muslimů do zemí křesťanských a ohrožovat kulturu národa, stabilitu a bezpečnost občanů.

Více informací o násilí z oblastí devastovaných terorem vládních i nevládních institucí:

                                                            http://radiovaticana.cz

 

Autor: Tonička Plíšková | středa 22.4.2015 8:00 | karma článku: 28,20 | přečteno: 1241x