Génius naší vědy!?

Kdo vědecky objasní vznik tohoto unikátního útvaru v zeleném obilí v Jítravě na Liberecku je génius naší vědy a zaslouží Nobelovu cenu. Plastičnost obrazce / malý snímek/ vzniklá mnoha úrovňovým položením stébel v obrazci je lidsky neproveditelná. Letecký snímek UFO klubu Záblesk ukazuje dokonalost obrazce z ptačí perspektivy, úžasnou tvarovou rozmanitost a dokonalost nezjistitelnou výzkumem v poli.

Záběr z ptačí perspektivyFoto: UFO klub Záblesk

 

Jak by tohle mohl člověk vytvořit? Je snad pták vznášející se v oblacích? Má lehkost a hebkost motýlka, aby porost neponičil? Mávnutím křídel motýlích tvaruje stébla do různých směrů a úrovní? Kolem obrazce vyhloubí četné jamky a dolíky viditelné i  na snímku - na nichž jsem si mohla nohy zlámat?

Ó člověče! Jsi génius, jsi Božská bytost, zvládneš-li tohle vše do kuropění! S rozedněním by volali od benzínové pumpy u Bílých skal policii na ničitele úrody...

Riziko basy ani pokuty - po Tobě člověče nežádám. Ručky dávno zlenivěly a svaly ochably, práce v poli není Tvou doménou:

Zapni laskavě svůj počítač a nažhav mozkové závity moudrý a vzdělaný člověče - člene AV ČR - objasni vědecky vznik tohoto pozoruhodného výtvoru v zeleném obilí. Vezmi zrno z obrazce a zjisti příčinu vyšší klíčivosti. Ověř, zda byla stébla pšenice opravdu zasažena mikrovlnami a kdo v našich polích toto činí? Odkud ty paprsky přicházejí, jaká inteligence je směruje k položení obilí do tak dokonalého tvaru, čím dosáhne tak úžasné plastičnosti a mnohovrstevnosti obrazce, přesahující rozměr dimenze lidské?

                                          KDO A PROČ TOHLE VŠECHNO ČINÍ !??

Objasníš-li s pomocí vědy a techniky tuto záhadu, vysloužíš si Nobelovu cenu i finanční ocenění přislíbené anglickou královnou za vyřešení této celosvětové záhady.

Nedovol si však - ani v diskuzi s nic neříkajícími nicky - tvrdit, že v polích pobíhají skeptičtí hošíci s provázky, prkýnky a mikrovlnkou pod paží! Vyslovíš-li tuhle nejjednodušší hypotézu dle zastaralé "Occamovy břitvy", ztrácíš právo - člene AV ČR - čerpat penízky daňových poplatníků na vědu a výzkum, zasloužíš si pouze lopatu do ruky, nebo provázek s prkýnkem a mikrovlnkou a zkus s tím tvořit kruhy! Chachá...

 PS: Astronomická společnost AV ČR jistě brzy odhalí, proč nad obrazci v obilí pózují záhadné objekty zachycené na řadě snímků i pozorované mnohými občany - už se velice těšíme!!!

30/7 vše odhalil pan Genez - v diskuzi "Vědcům" najdete odkaz pro paní Toničku:

                              VÍTE, CO VYTVÁŘÍ OBRAZCE?  MÁTE TO NA OBRÁZKU.

   V evropských zemích zkoumají problematiku celé vědecké týmy - v ČR ani jediný geniální vědec? A to jsme v množství výskytu agrosymbolů na 2. místě, hned za Anglií.

                  Vědce asi brzy potřebovat nebudeme, na vše přijdeme sami.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tonička Plíšková | úterý 27.7.2010 7:27 | karma článku: 20,09 | přečteno: 4512x