Děsivá vize současnosti – amerického kněze z roku 1973

„Prosím pokorně, abys mi dodal odvahu Ježíši z plna srdce říci - co mám oznámit - a to, bez bázně a třesení. Dýka a kříž naléhá na mě, abych toto učinil. V tomto vidění jsem spatřoval 5 velkých katastrof přicházejících na Ameriku.

Vidění z roku 1973 popisuje hrůznou skutečnost, která se teprve v Americe začínala rozvíjet. Text se mi dostal do rukou před 20 lety - a naprosto jsem nechápala popisovanou skutečnost. Předvánoční úklid mi opět vložil do rukou několikastránkový text - plný špíny dnešního bulváru – už chápu, dohnali jsme Ameriku, mravní bahno máme i zde! Když vezmu text do rukou - je mi  zle - vynasnažím se stručně a jemně informace podat:

1. Nastane celosvětová krize způsobená hospodářským chaosem, veliké osvědčené společnosti zkrachují, církve ba i misijní společnosti zaniknou.

2. Uviděl jsem přírodu v porodních bolestech, nadpřirozená znamení a změny, jež nebude možno rozumově vysvětlit. Katastrofy budou stále sílit, čím blíže bude příchod Božího království.

3. Ameriku zaplaví proudy mravní špíny a bahna, bude to jako v době Lotově a Noeho se Sodomou a potopou.

4. Vzpoura v rodinách - v Americe i na celém světě. Budou tisíce mrtvých rukama dětí, které se učily rodiči pohrdat.

5. Smršť pronásledování křesťanů skutečně naplněných Duchem svatým, kteří milují Ježíše Krista, zachvátí celý svět. Vidím, jak se vzmáhá světová nadcírkev, aby se stala nejsilnější politickou mocí. Tato mocná světová nadcírkev ponese jméno Pána Ježíše jen zdánlivě. Vidím armádu kariéristů, antikristovců posedlých myšlenkou, že tato "nadcírkev" musí mít politickou moc - tak silnou, aby potřela každého, kdo se jí vzepře.

Vidím, jak se v této "nadcírkvi" rozšíří homosexualita a lesbická láska, i dětem budou předkládat učení a literaturu, že homosexualita je normální potřebou.

Vidím přicházet den, kdy jistí duchovní, kteří nebyli v úzkém obecenství s Ježíšem, budou velmi blízko Satanu. Ten se bude zjevovat jako posel světla, jen aby svedl i vyvolené. Budou provozovány i okultní praktiky a praví křesťané budou pronásledováni.

6. Vidím také duchovní probuzení za železnou a bambusovou oponou. Ti, kteří žili v hrozném náboženském tlaku, prožijí krátký čas svobody.

 7. Nejdůležitější ze všeho - a to se týká každého zde přítomného - zlá pomluva a neporozumnění budou zaplavovat denní tisk. Každé slovo bude zkoumáno, každé tvrzení přetřásáno, falešná tvrzení budou jen pršet jako déšť nejhlubších pekel. Bude to nadpřirozená demonstrace démonských sil.

8. Když jsem obdržel všechna tato sdělení, byl jsem tak přestrašen, že jsem nespal po dvě noci a ptal se znovu na všechny věci. - Jak vykonáme a co máme vykonat? Jak překonáme ty smrště a katastrofy? -

9. Odpověď zněla: "Vše je pod Boží kontrolou, i celá příroda, nic se neděje náhodně. Nebojte se běsnění přírody ani Satana. I ďáblova moc je omezená. Postavte se mu a uteče.

                       Zbavte se všech strachů. Kristův příchod se blíží...

                         

 

Předzvěst budoucnosti:

http://hledani.gnosis.cz/vyznam-vstupu-kosmickeho-principu-krista-na-planetu-zemi-v-tele-jezise/

 

„Pokud chceme, aby náš  živočišný druh přežil, pokud chceme najít smysl života, pokud chceme zachránit svět a každou živou bytost, jež ho obývá, láska je jedinou odpovědí.

 

Možná zatím nejsme připraveni postavit bombu lásky, zařízení dost silné na zničení veškeré nenávisti, sobectví a chamtivosti, na zničení vlastností, které devastují planetu.

 

Nicméně, každá individualita s sebou uvnitř nosí malý generátor lásky, jehož energie čeká na vypuštění do světa.“ Albert Einstein

http://richardmasek.blog.idnes.cz/c/465387/dopis-alberta-einsteina-sve-dceri.html

 

Autor: Tonička Plíšková | sobota 20.2.2016 20:50 | karma článku: 27,24 | přečteno: 1841x