Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Já Vás podpořím! Prohlášení Ellena Dullese z r.1947!

"My investujeme všechno, veškerou moc, veškeré zlato na oblbování lidí a vymývání mozků lidí. Lidský mozek a lidské vědomí se dá měnit. Když vytvoříme v něm zmatek, my nenápadně zaměníme pravé hodnoty za falešné a potom je přinutíme uvěřit těmto hodnotám. Jak? My najdeme své spojence, pomocníky se stejným myšlením přímo v Rusku. A potom postupně, kapitola za kapitolou, se odehraje tragédie zničení jednoho z nejvíce nepokorných národů na světě, konečného a nenávratného zhasnutí jeho sebevědomí. Literatura, divadlo, filmy, všechno bude vychvalovat a oslavovat primitivní lidské vlastnosti. My budeme podporovat každého, kdo bude protlačovat do vědomí kult sexu, násilí, sadismu, zrady... Zkrátka veškerou nemorálnost

0 0
možnosti
SN

:-)....V řízení státu vytvoříme zmatek a nepochopení. My budeme nenápadně, ale aktivně podporovat svévůli úředníků, korupci a nezásadovost. Čestnost a vychovanost budou předmětem výsměchu a stanou se přežitkům minulosti a již nebudou zapotřebí. Buranství a lež, drzost a podvod, alkoholismus, narkomanii a zrádnost my budeme nasazovat do lidského podvědomí a málokdo si bude uvědomovat, co se doopravdy děje. My budeme ničit duchovní kořeny, zesměšňovat a likvidovat lidskou morálku. Takovým způsobem my destabilizujeme postupně každou generaci. My se budeme věnovat dětem a mládeži. Vždy si vsadíme na mladé. Rozložíme jejich morálku, zneuctíme a rozvrátíme je. Právě tak my to provedeme."

Nyní si to srovnejte se současnou realitou !

0 0
možnosti
Foto

Pro ty, kteří patří Pánu Ježíši a jsou křesťané to není nic nového pod sluncem. To, že Ježíš Kristus přijde, je každému z nás jasné... (logicky je jeho příchod blíž, než před 2 000 lety) Nejmenoval se ten křesťan David Wilkerson? Mám dojem, že od něj tohle proroctví je.

3 0
možnosti
JP

J85o36s62e49f 10P86o33t79r

21. 2. 2016 1:23

Paní Plíšková,

máte pravdu. Karma !

Ale. probůh, už nikdy nepište o kruzích v obilí.

2 2
možnosti
Foto

naopak, to bylo alespoň pro zábavu, tohle je k pláči.

0 1
možnosti
Foto

Odkazujete na moc pekny clanek. Ten clanek ma zajimavou diskusi.

Preji Vam peknou nedeli. Nebalamujte lidi, tim se jen zesmesnujete.

4 0
možnosti
Foto

Tim odkazem myslim odkaz na konci Vaseho clanku na blog pana Maska.

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik