Církevní restituce jsou obrovský tunel a velmi dobře připravený!

Kalousek a Schwarzenberg přihrají obrovský majetek Vatikánu, sami jsou přichystáni rozšířit své pozemkové vlastnictví v jižních Čechách, i samotní církevní funkcionáři a lidé napojení na církev se velmi angažují v tom, jak na předpokládaném darování polí a lesů církvím pořádně vydělat. Církev katolická velice upadá, počet věřících za poslední desítiletí klesl na třetinu, podobně v ostatních církvích, lidé jdou cestou vlastního poznání a nechápou nač platit finanční náhrady církvím: 59 000 000 000 celkem, římskokatolické 47 200 000 000 Kč - to budeme z našich daní splácet po 30 let! "Svatá" církev po tomto pekelném tunelu ztratí všechu úctu i zbytek příznivců a penízky poplynou do PEKEL dál??? Naše babičky nosily penízky a dary do kostelů, obce přispívaly statisíce v malých obcích na údržbu církevních památek, města jistě miliony - stavby se brzy začnou hroutit a přispěje na ně KDO??? Přemýšleli jste poslanci? Kalousek a Schwarzenberg a další tuneláři zmizí na Bahamách nebo v pekle a naše děti budou z hrůzou zírat na hroutící se památky - neboť 250 mld darovaných církvi bude dávno rozfofrováno. Stát však slíbil hradit náklady církví ještě 17 let!? A mají vystaráno - už Ježíš musel vyhodit hamižné farizeje z chrámu... 

 

        Církevní  restituce  byly vyřešeny již před 21 lety - hned po sametové revoluci!!!

                            Stejně i na Slovensku a tam se již víc neřeší.

 Federální shromáždění ČSFR 1.srpna 1991 schválilo výčtový zákon, kterým se restituovaly majetky církví a náboženských společností. Jako důkaz onoho vstřícného kroku mezi státem a církví bylo prohlášení tehdejšího kardinála Františka Tomáška, že to je poslední nárok, který církev vznáší!

MÁME KRÁTKOU PAMĚŤ NEBO JSME OPRAVDU NÁROD BLBCŮ, KTEŘÍ ZVEDNOU RUKU PRO COKOLIV A ROZDAJÍ COKOLIV? NAŠI MOUDŘÍ PŘEDKOVÉ SI CHRÁNILI VLAST I MAJETEK.

 Kardinála Františka Tomáška nesu v paměti, coby moudrého lidem ctěného člověka - kolik je dnes v církvích takových, jež lidé opravdu milují? Většina církví opravdu ztrácí i svou duchovní platnost.

Národ však hodnotí jednání všech představitelů jak politických stran, tak církví - a zdá se, že není velkého rozdílu - klesá přízeň politikům i církvím. Nalézt příčiny je snadné...

 Lidé mají informací mnoho i o církevních restitucích - zajímavá témata jsou na blocích, putují facebookem i emaily, nespokojenost s neúctou k národu, věčným oblbováním, vydíráním a tunelováním neuvěřitelně roste.

Nespokojenost roste i se stálým zatajováním důležitých skutečností pro život a zdraví člověka i planety, jedna totalita skončila a nastupuje další? Letošní rok je velmi hektický v mnoha ohledech, lidem se nedostává od vlády a institucí informací o změnách, jež jsou v plném proudu, ani o nových technologiích nabídnutých vládám ke zlepšení života obyvatelstva i stavu naší planety. A tohle jsou skutečnosti nutné k přežití lidstva!

 

 PS: Pozemky byly vždy součástí obcí a lesů - těm nechť zůstanou.

 

Marek Vokšay  napsal do diskuze:

"máte pravdu .... můj hlas dostane strana, která tenhle megatunel co nejrychleji zruší ..."

                                          Děkuji pane Vokšay - můj též!

 

 Související článek:

 http://pliskova.blog.idnes.cz/c/285588/Lhali-nam-komuniste-cirkve-EU-i-elity.html

 

 Prameny:

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Cirkve-maji-tajne-seznamy-restituovaneho-majetku-A-uz-obchoduji-230378

 http://politika-zdraveho-rozumu.webnode.cz/news/u-koho-nakonec-skonci-majetek-vraceny-cirkvim-/

 http://voksay.blog.idnes.cz/c/240324/U-koho-nakonec-skonci-majetek-vraceny-cirkvim.html

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tonička Plíšková | pátek 9.11.2012 9:11 | karma článku: 35,45 | přečteno: 3826x