Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Circlemakeři všech zemí spojte se!

Mladí skeptici předložili světu hypotézu "kruhy v obilí tvoří lidé" a na četných webových stránkách se tím snaží zviditelnit. Mnoho naivních lidí jim uvěřilo, ačkoli platnost této hypotézy nebyla ničím podpořena. Nelze ji obhájit jinak, než vytvořením dokonalého agrosymbolu před zraky nejzkušenějších badatelů anglických a českých, neboť tito mají v posuzování znaků pravosti agrosymbolů největší zkušenosti. Vychloubačná sláva "circlemakerů" zůstane jen prázdnou slámou, nezdaří-li se uvedený experiment...

Linie piktogramů v Jeseníkách

Dokonalost a krása tvarů agroobrazců vysoce překračuje graffiti a reklamní výzdobu webů "circlemakerů". Veškeré tyto tvary se vyznačují naprostou neznalostí symboliky, jejích parametrů geometrických, matematických, energetických i zvukových. Vše v jednom musí být obsaženo dle zásad posvátné geometrie.

Posvátná geometrie stanovuje přesná pravidla, jež uplatňovaly všechny civilizace na Zemi při stavbě pyramid, sídlištních komplexů, chrámů i paláců, přírodních amfiteátrů, terasovitých staveb i zahrad a parků. Graffity a reklamní nápisy však z těchto dávných tradic nevychází, postrádajíc tak dokonalost tvarů i harmonii.

Celou historii lidstva provázela úcta k těmto znalostem, jež byly předávány z pokolení na pokolení a vyučovány nejvýznačnějšími matematiky a mysliteli, včetně Pythagora. Všechny poklady světové kultury vytvořili vynikající architekti, stavitelé, zvonaři, sochaři, malíři, hudebníci znající tyto zákonitosti. Veškerá činnost našich předků byla těmito pravidly, jež souzněly s tvorbou přírody a vesmírnou harmonií, prodchnuta.

Agrosymboly vychází ze stejných pravidel a parametrů, jež se však vymykají znalostem dnešních lidí. Graffiti mladých "umělců" a webové stránky "circlemakerů" jsou ubohou náplastí na tvorbu mistrů a skutečných tvůrců obrazců na polích a planinách všech kontinentů. Zasvěcenému člověku stačí letmý pohled k odlišení padělku od skutečné umělecké tvorby.

"Circlemakerům" však chybí i znalosti našich předků o energetickém systému Země a posvátných liniích, na něž je vázán výskyt agrosymbolů. Nemají schopnost zasadit je do krajiny dle zásad posvátné geometrie tak, aby v krajině posilovaly energetický systém a opět vytvářely svým rozmístěním obrazce, sdělující lidstvu další neuvěřitelná poselství. Jde o přenos energií, informací a kódů. Je pouze na nás lidech, zda tento komunikační proces úspěšně zvládneme. "Circlemakeři" zatím ne.

Nepovedené výtvory "circlemakers astronomy" byly prý zaznamenány v devadesátých letech u hvězdárny v Úpici v Podkrkonoší, další naleznete na webu brněnské hvězdárny  http://navod.hvezdarna.cz/navod/kruhy.htm klikněte na obrázek a podívejte se na video - hošíci chvíli poskakují jak nedonošení králíci - ale agrosymbol neuvidíte, jen trochu poničeného obilí u neuvedeného  letiště roku 2003. I na letiště u Šumperka, dle svědka z letiště, přiletěli před pár lety plzeňáci, vyskočili z letadla, vyšlápli dva malé kroužky a hned odletěli pryč. V Plzni se pod hlavičkou Česká škola organizuje mnoho Mladých skeptiků. Jejich nepovedené výtvory ovšem na stránkách záhadologických klubů nenaleznete, tak dokonalé nebyly, aby je kdokoli z občanů považoval za důležité badatelům nahlásit.

Páni "circlemakeři" máte poslední šanci podpořit svou hypotézu o vzniku agrosymbolů, pokud ovšem dokážete více, než jste zatím předvedli. Jinak platí teorie o virtuálních hošících chlubících se pouze cizím peřím, kteří nikdy žádný agrosymbol nevytvořili.

V ČR jste již asi dospěli a zmoudřeli, nebo vám ubylo sil, už jen na www.circlemakers.wz.cz se touto činností pyšníte nemajíce však vlastních snímků, jen převzatých ze stránek záhadologických klubů. Vyšlápnout v létě 2008 před televizními kamerami některý z agrosymbolů minulých let, jejichž autorstvím na severu Čech se chlubíte, jste sice odmítli - pokud síly nestačí - požádejte o pomoc autory 2 již nefunkčních webů, nejsou-li ochotni pomoci, pak:

                                            Circlemakeři všech zemí spojte!

                                                           ???    ???  

Hypotéza o tvoření agrosymbolů lidmi je uvedenými skutečnostmi naprosto vyvrácena a rozmetána - circlemakeři vyšlapující po nocích agrosymboly jsou neexistující fámou a virtuální hošíci přece nemohou vyjít do polí...

V polích našich i anglických monitorujeme tvorbu daleko modernější a efektivnější než kterou se vychloubáte - ne primitivní prkýnka a dřina v nočních tmách - ale s lehkostí a jemností podobnou vánku a pohybu motýlích křídel obrazce vznikají!

Pořad Detektor o kruzích v obilí v úterý 12.2. 2008 na ČT1 přinesl mnoho nových pohledů na tento zajímavý a záhadný fenomén.

Autor: Tonička Plíšková | pondělí 11.2.2008 11:22 | karma článku: 11,67 | přečteno: 2515x
  • Další články autora

Tonička Plíšková

Perla Jesenicka - Černá Voda oslaví na jaře 730 let.

Krásná víla seděla na zelené louce pod Hradiskem u břehu Prudkého potoka a na bílé plátno vyšívala krajinu. A jak rychle chtěla mít obrázek hotový, píchla se jehličkou do prstíku - slzy vytrysklé z očí vytvořily nádherné rybníčky.

28.9.2019 v 21:22 | Karma: 17,36 | Přečteno: 435x | Diskuse| Olomouc

Tonička Plíšková

Voda, voda, voda, plyne...

Voda Života proudí vším živým na planetě. Potřebujeme ji k životu stejně jako energii plynoucí kolem nás i v nás. Rovnováha musí být ve všem. Žijeme na střeše světa. Voda od nás plyne do všech moří a do celého světa...

2.9.2019 v 17:54 | Karma: 17,57 | Přečteno: 367x | Diskuse| Média

Tonička Plíšková

Kruhy v obilí nemáme - neboť jsme si jich nevážili!

Na letošním setkání badatelů na Slovensku, to řekl známý slovenský odborník. Letos je to už tak i u nás v ČR. Ozdobena nádhernými tvary je celá Evropa! Nám nezbývá - než těšit se a doufat.Divní "odborníci"hovořili za národ i v ČT.

21.7.2019 v 0:24 | Karma: 20,93 | Přečteno: 906x | Diskuse| Média

Tonička Plíšková

Obrazce v polích

Objevují se každoročně po celé planetě, mají svá období i místa výskytu, letos si více než tradiční Anglii, oblíbily Francii, věnovaly jí celý červen, objevovaly se nové a další denně i vícekrát. Naším polím věnují 7.a 8.měsíc.

9.7.2019 v 14:48 | Karma: 22,12 | Přečteno: 1024x | Diskuse| Věda

Tonička Plíšková

2.červenec - Světový den UFO

Lidstvo se s ufíčky i mimozemskými bytostmi setkává od pradávna.Všechny dávné vyspělé pozemské civilizace byly s vesmírnými učiteli v kontaktu a uctívali je a popisovali jako svá božstva.Posvátné knihy i stavby doložily historii.

2.7.2019 v 8:42 | Karma: 16,98 | Přečteno: 351x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Maďarský premiér Orbán přicestoval na Ukrajinu. Poprvé od začátku války

2. července 2024  6:19,  aktualizováno  8:14

Maďarský premiér Viktor Orbán v úterý poprvé od vpádu ruských vojsk na Ukrajinu přicestoval do...

Před vrchním soudem stane žena obžalovaná z kuplířství, dostala osm let

2. července 2024  7:51

Olomoucký vrchní soud se zabývá odvoláním Aleny Czakóové z Třince, které ostravský soud uložil osm...

V Mexiku našli 19 mrtvých, zřejmě oběti krvavé války drogových kartelů

2. července 2024  7:04

Nejméně 19 mrtvých si vyžádal střet dvou drogových kartelů ve státě Chiapas na jihu Mexika....

Hurikán Beryl v Karibiku zesílil na nejvyšší stupeň. Prožene se i kolem Jamajky

2. července 2024  6:16

Hurikán Beryl v jihovýchodním Karibiku zesílil na pátý, tedy nejvyšší stupeň, informovalo americké...

Rozdáváme kapky pro spokojená bříška ZDARMA
Rozdáváme kapky pro spokojená bříška ZDARMA

Hledáme 40 maminek, které s námi otestují probiotické kapky Kendamil. Tyto kapky jsou speciálně navrženy pro péči o střevní mikroflóru vašich...

  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2746x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik