Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

igor

22. 7. 2008 16:51
obrazce v obilí dělá ...

dle mých poznatků anténní systém HAARP ,

který se nachází v Aljašce , USA. Zařízení tohoto typu je zbraňový systém na bázi emitace mikrovlnní energie,

paprsku o vysokém výkonu který odrazem v Ionosféře přenáší energii o

vysokých frekvencích. Proto to nikdo nikdy nemůže spatřit jak se

obrazec vytváří.

0 0
možnosti
K

Kakarel

4. 3. 2008 23:58
Na zválený

kruh, mě stačí prkno, silný provaz a silný kolík, zatlučený do země. No a pár maníku, kteří mají smysl pro legraci a nemají dvě promile v krvi. A p.Tonička má o čem mluvit a psát. Asi nemá nic jiného na práci, tak mudruje a plotna studená!  ;-D

0 0
možnosti

alien

14. 2. 2008 9:54
Pište klidně dál!

Ze skeptiků si nic nedělejte. Pan Grygar je velký vědec a byl neposvrněně počat jako Ježíš. Sám fyzice houby rozumí a aby z toho nezcvoknul, tak se dal na víru v Boha. Je dobré vědět, že astronomové věří, že Pán Bůh stvořil náš svět a dělá zázraky.

Jsem přející člověk a pevně věřím že pan Grygar se za svoje BLBy (Bludné balvany) nedostane do pekla ale do ráje. Čert ovšem nikdy nespí a tak by si stejně měl dát pozor a denně odříkat alespoň jediný Zdrávas a Otčenáš. Ámen. R^

0 0
možnosti
WD

wildge

14. 2. 2008 11:12
Re: Pište klidně dál!

Nebojte se, ani Vas to nebude bolet.

0 0
možnosti

Fanta

13. 2. 2008 19:01
Začínám věřit na UFO.

Po shlédnutí videí, ať již v Detektoru nebo ze zde uvedených odkazů, nechápu jak party lidí šlapajících v obilí, za bílého dne, jako "sloni", dokáží za temných nocí vytvořit tak krásné obrazce.

0 0
možnosti
WD

wildge

13. 2. 2008 20:05
Re: Začínám věřit na UFO.

Z toho si nic nedelejte. To neboli.

0 0
možnosti

Braňo

13. 2. 2008 16:35
Detektor

Dobry den,

vcera som sledoval relaciu Detektor. Svoje kriticke pripomienky budem adresovat divackemu centru CT, avsak rad vyuzijem moznost a napisem komentar aj priamo Vam :)

Preco Ste sa v programe vyjadrovali o posobeni mikrovlnneho ziarenia a plazmatickych vybojov? Ocividne nemate vzdelanie v tomto obore a Vase tvrdenia boli nespravne. A nelogicke. Bud Ste si vedoma toho, ze sa tejto problematike nerozumiete - v tom pripade sa radsej k nej nevyjadrujte, alebo si myslite, ze tomu rozumiete - ale v tom pripade ludi klamete.

0 0
možnosti
WD

wildge

13. 2. 2008 16:36
Re: Detektor

Prosim Te, s logikou na ni nechod - ta je pro ni spanelska vesnice. Intuici musis mit (tu jeji, abych byl presnejsi)! Tak jedine Te muze pravda osvitit.

0 0
možnosti
WD

wildge

13. 2. 2008 16:30
Dusevni nemoc

Tonicko, Vy si asi porad myslite, ze nemocna nejste, ze to nejde, abyste byla nemocna, ze nemuzete byt. Ze to je ode mne jen nejaky trik, jak Vas znemoznit, nebo Vam ublizit.

Jenze uz jsem takove pripady zazil. Zacina to nenapadne. Ale pak to ma grady. Uredne Vas za magora prohlasi na to tata. Sice se budete moc jeste porad lecit, ale zbaveni svepravnosti ma mnoho velmi neprijemnych dusledku. Nepodcenujte moznost, ze jste dusevne nemocna, a zajdete si k odbornikovi. Neni hanbou si uvedomit, ze neco v hlave nemusi byt v poradku.

Navstivte psychiatra a sverte se mu. Minimalne Vam pomuze s tim, jak se s nemoci vyrovnat a zit tak, aby se dale nezhorsovala.

Mozna nejste nemocna. Nejsem psychiatr a i kdybych byl, nedelal bych diagnozu po Internetu. Ale prave proto, ze jsem uz podobne pripady videl, tak Vas na toto nebezpeci upozornuju. Je to nebezpeci predevsim pro Vas a Vase blizke.

0 0
možnosti

Autorka

13. 2. 2008 16:56
Re: Dusevni nemoc

Blázny děláte ze všech udělováním Bludných balvanů, všechny posíláte k psychiatrům, obávám se však, že pod vlivem sekty Sisyfos tam brzy skončíte právě Vy. Moc usilovně za ni kopete.

0 0
možnosti

Anup

13. 2. 2008 14:02
Paní Toničko,

             tady s těmi ,co se chovají jako bodygárdi pana Grygara ,Projektu Záře a církevních institucí,nemá asi cenu ztrácet čas.

Líbí se mi Váš přístup,jak jdete za "věcí"Nejsem rozhodně sama,kdo zná osobně člověka,který by Vám mohl poskytnout logiické vysvětlení úplně o všem ohledně jevů,které věda nazývá paranormálními.Věda na to totiž jde jen z hlediska rozumu.Což je ten  její mínus.Duch je tu rozumem pořádně obezděný.

Pokud budete mít zájem,mohu Vám na výše zmiňovanou osobu dát kontakt.Je to možné normálním dopisem zaslaným do ČT1(Detektor)?

0 0
možnosti

Johan

13. 2. 2008 14:30
Re: Paní Toničko,

Ta zmiňovaná osoba musí být Děd Vševěd, jen pozor při kladení otázek ......čichám čichám člověčinu...

0 0
možnosti
O

offelius

13. 2. 2008 13:55
Einstein raz povedal

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I am not sure about the former.

Cardinalita Vasej hluposti je nekonecna. Je dokonca najvyzsia a stoji nad vsetkymi ostatnymimi kardinalitami. :-D

0 0
možnosti

Autorka

13. 2. 2008 14:18
Re: Einstein raz povedal

"Jedinou opravdu cennou věcí je intuice." (Smysl, jež popírá fyzično a čerpá z nekonečna.) Povedal Albert Einstein!

Každý holt máme jiné schopnosti, offelie, pohled na nekonečno je též různý. Nechtějte to měnit - je to prostě tak.

(Máte však prvenství - jste první Slovák, který byl na mě drzý - u Čechů jsem zvyklá, že se někteří chovají v posledních letech neurvale.)

0 0
možnosti

Autorka

13. 2. 2008 10:37
Hypotézu o vzniku obrazců neznámými silami

Se vědcům ani "circlemakerům" zatím nepodařilo vyvrátit - je otázka, zda to vůbec jde...

0 0
možnosti

Pook

13. 2. 2008 12:04
Re: Hypotézu o vzniku obrazců neznámými silami

což má tu samou váhu jako že oponentům se nepodařilo hypotézu o vytváření obrazců mimozemskými silami dokázat. Čili nula od nuly pojde.

0 0
možnosti

nemo

13. 2. 2008 7:20
vznik agroornamentů

Nejsou vždycky moudří ti, kdo mají mnoho let.. Jób 32, 9 To jen na úvod. Pročítal jsem Vaše texty a nestačil se divit, brojíte proti nabubřelosti, drzosti a hlouposti svých oponentů a Vaše texty se vyznačují nabubřelostí, drzostí a hloupostí. V čem tkví jádro Vaší činnosti? Zatímco ti, které neustále oslovujete jako mladí skeptikové nabídli jedno z možných vysvětlení vzniku a předvedli jej, vy jen dáváte jako vysvětlení prohlášení nic víc, je to stejné jako kdybych teď prohlásil, že tyto kruhy má na svědomí Mickymouse a byl by to stejný "důkaz" jako dáváte Vy. Kde máte nějaký podklad pro svá tvrzení? Ve víře, že jen Vy máte pravdu.(mimochodem na víře nevidím nic špatného jako věřící, naopak, ale Vaše nabubřelost a neznalost základních faktů je do nebe volající.) Když už ve své "argumentaci" používáte termínů jako energie, plazmoid, fraktál zkuste si zjistit co to je. Fraktály např. se matematici zabývají od 70. let a na PC je běžně vytvářejí, ale to byste věděla kdyby jste chtěla.

0 0
možnosti
WD

wildge

13. 2. 2008 7:53
Re: vznik agroornamentů

Pochopit Occamovu britvu byl pro ni nadlidsky ukol. Nechtejte po ni, aby myslela, to nedokaze.

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2746x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik