Děkujeme za pochopení.
zuzanaklt
Zdravím do té dálky,
a ráda přidám další a jednoduchý recepis na tak úžasnou pochoutku,jakou štrůdl
JE.
40 dkg hladké mouky,1ztužený tuk nastouhat,16 lžic piva.Ztéto dávky máte 4 šišky
vynikajícího štrůdlu.Plnit dle chuti.Zuzana
dakram1
Človíčku...
Človíčku, tak Vám také poradím 1 recept, byť není můj, jmenuje se štrúdl z Nivnice:
1 kelímek pomazánkového másla a 1 kelímek hladné mouky=těsto. 3 jablka,hrozinky,ořechy, trochu cukru, skořice=náplň. Uděláme těsto, vyválíme 2 placky. posypeme strouhankou a potřeme náplní, stočíme. Potřeme žloutkem a pečeme 35 minut. Dobrou chuť
placekd
Re: Človíčku...
... děkuji za milý vzkaz a recept na nivnický štrůdl, bohužel to pomazánkové máslo tady taky také s největší pravděpodobností neseženu (a technologie jeho přípravy je trošku komplikovanější), budu si na jeho vyzkoušení muset počkat do své další návštěvy evropského kontinentu
Každopádně ještě jednou moc děkuji a přeji vám krásnou neděli. DP
placekd
Re: to mam
nemusíš přece sedět v mrazničce stačí, když tam necháš pár hodin to máslo. Strouhané se lépe propracuje s moukou a nemaže se tak po struhadle
marketita
High Altitude Baking
Ahoj Davide,
ten strudl vypada dost dobre, jenom mam strach, aby se to upeklo v nasich skoro 3 000 metru nad morem...nemas nejaky tip na peceni ve velke nadmorske vysce?
- Počet článků 60
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2185x
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.