Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z

zuzanaklt

30. 1. 2011 13:49
Zdravím do té dálky,

 

  a ráda přidám další  a jednoduchý recepis na tak úžasnou pochoutku,jakou štrůdl

  JE.

   40 dkg hladké mouky,1ztužený tuk nastouhat,16 lžic piva.Ztéto dávky máte 4 šišky

  vynikajícího štrůdlu.Plnit dle chuti.Zuzana

0 0
možnosti
DK

dakram1

30. 1. 2011 7:40
Človíčku...

Človíčku, tak Vám také poradím 1 recept, byť není můj, jmenuje se štrúdl z Nivnice:

1 kelímek pomazánkového másla a 1 kelímek hladné mouky=těsto. 3 jablka,hrozinky,ořechy, trochu cukru, skořice=náplň. Uděláme těsto, vyválíme 2 placky. posypeme strouhankou a potřeme náplní, stočíme. Potřeme žloutkem a pečeme 35 minut. Dobrou chuťV

0 0
možnosti
DP

placekd

30. 1. 2011 7:59
Re: Človíčku...

... děkuji za milý vzkaz a recept na nivnický štrůdl, bohužel to pomazánkové máslo tady taky také s největší pravděpodobností neseženu (a technologie jeho přípravy je trošku komplikovanější), budu si na jeho vyzkoušení muset počkat do své další návštěvy evropského kontinentu :-(

Každopádně ještě jednou moc děkuji a přeji vám krásnou neděli. DP

0 0
možnosti
W

wiki5

30. 1. 2011 4:43
to mam

sakra sedet v mraznicce abych spravne nastrouhal maslo?

0 0
možnosti
DP

placekd

30. 1. 2011 4:56
Re: to mam

;-D nemusíš přece sedět v mrazničce ;-D stačí, když tam necháš pár hodin to máslo. Strouhané se lépe propracuje s moukou a nemaže se tak po struhadle ;-D

0 0
možnosti
M

marketita

30. 1. 2011 3:17
High Altitude Baking

Ahoj Davide,

ten strudl vypada dost dobre, jenom mam strach, aby se to upeklo v nasich skoro 3 000 metru nad morem...nemas nejaky tip na peceni ve velke nadmorske vysce?

0 0
možnosti