Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karlina

6. 2. 2011 14:13
skvělá omáčka

Dělala jsem dnes k obědu, kořením nešetřila, jako přílohu basmati a je to moc dobré, příjemně pikantní. R^ Díky za recept! Jen ty knedlíčky jsem měla hrozně tuhé. Udělala jsem je jen z hovězího. Pomůže, když budou příště s  (trochu tučnějším) vepřovým? Možná do nich neuškodí trochu cibule? Předem díky za radu, masové knedlíčky jsem nikdy předtím nedělala.

0 0
možnosti

hlista

21. 10. 2010 8:57
Nádhera

takhle po ránu R^ až jsem poslintala klávesnici ;-D

0 0
možnosti

mountbiker

21. 10. 2010 6:48
To zas bude den v práci !!!

Už teď se mi kroutí huba ... ;-D;-D;-DR^R^R^

0 0
možnosti

placekd

21. 10. 2010 7:16
Re: To zas bude den v práci !!!

R^

0 0
možnosti

Wendolene/

21. 10. 2010 5:24
Vypada to dobre, sice me tam desi skorice,

kterou jsem driv mela rada, ale dnes uz ne. Dava se az do moc veci...ale to je jine tema, ze? Takze zkusime to. Nevim kdy, ale dam vedet, az a jak to dopadlo.:-)

0 0
možnosti

placekd

21. 10. 2010 5:30
Re: Vypada to dobre, sice me tam desi skorice,

:-) osobně také nemám rád překořeněná jídla, kde se jednotlivé chutě a vůně bijí, ale skořice tam opravdu není jí tam moc a řekl bych, že tak lehce podtruhuje tu pikantnost a chuťovou balanci s tím ananasem. Pokud někomu skořice nedělá dobře (jako mě třeba oregano nebo v minulých článcích zmiňovaný rozmarýn, či tymián), tak není problém ji vynechat úplně nebo jen tak "lehce" na špičku nože... srdečně zdravím a přeji hezký večer do země "Velkého bratra" ;-D

0 0
možnosti

pithart

21. 10. 2010 2:02
Vypadá to dobře

Nevím co mám dělat v sobotu k obědu tak to zkusím. S rýží. Dík za tip R^

0 0
možnosti

placekd

21. 10. 2010 2:13
Re: Vypadá to dobře

Dík! Napiš pak, jak se to povedlo, budu se těšit R^

0 0
možnosti

Stobka

21. 10. 2010 0:36
bez toho ananasu

jsou to klasické americké masové knedlíčky v rajské omáčce,podávají se špagetami, brambory k takové chuti mi nesedí

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2185x
David pochází z České republiky, vystudoval farmacii a působil několik let v top managementu významné zahraniční společnosti. Před pěti lety přesídlil do Kanady, kde pokračuje ve své profesní kariéře, ale věnuje se i svým koníčkům, ke kterým bezesporu patří i vaření.
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy