- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Dělala jsem dnes k obědu, kořením nešetřila, jako přílohu basmati a je to moc dobré, příjemně pikantní. Díky za recept! Jen ty knedlíčky jsem měla hrozně tuhé. Udělala jsem je jen z hovězího. Pomůže, když budou příště s (trochu tučnějším) vepřovým? Možná do nich neuškodí trochu cibule? Předem díky za radu, masové knedlíčky jsem nikdy předtím nedělala.
kterou jsem driv mela rada, ale dnes uz ne. Dava se az do moc veci...ale to je jine tema, ze? Takze zkusime to. Nevim kdy, ale dam vedet, az a jak to dopadlo.
osobně také nemám rád překořeněná jídla, kde se jednotlivé chutě a vůně bijí, ale skořice tam opravdu není jí tam moc a řekl bych, že tak lehce podtruhuje tu pikantnost a chuťovou balanci s tím ananasem. Pokud někomu skořice nedělá dobře (jako mě třeba oregano nebo v minulých článcích zmiňovaný rozmarýn, či tymián), tak není problém ji vynechat úplně nebo jen tak "lehce" na špičku nože... srdečně zdravím a přeji hezký večer do země "Velkého bratra"
Nevím co mám dělat v sobotu k obědu tak to zkusím. S rýží. Dík za tip
Dík! Napiš pak, jak se to povedlo, budu se těšit
jsou to klasické americké masové knedlíčky v rajské omáčce,podávají se špagetami, brambory k takové chuti mi nesedí