Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

Bobrufka

27. 9. 2010 9:34
To vypadá výtečně,

snad se k tomu někdy dohrabu, abych to zkusila. Díky za inspirace :-)

0 0
možnosti
DP

placekd

28. 9. 2010 7:38
Re: To vypadá výtečně,

Díky, Bobrufko a chutná to taky moooc dobře!

0 0
možnosti

jarinka

27. 9. 2010 6:49
Nedokonalý internet.

Hříbky stále rostou a budou růst podle mě celý říjen. Takže vystaráno, když nezbývá financí na krůtí, kuřecí či vepřové ;-D. Někde níže je řeč o guláších. Škoda, že nemůžete ochutnat můj houbový - v  tom internet stále pokulhává ;-D.

0 0
možnosti
DP

placekd

27. 9. 2010 6:55
Re: Nedokonalý internet.

;-D ;-D ;-D Jarinko, tady taky rostou, dnes jsem nakrájel a suším opět celý stůl v pokoji. Myslím, že za několik let ty "kosmické technologie" budou i tu ochutnávku přes internet zvládat bravurně. Moc se těším!

0 0
možnosti
W

Wendolene/

27. 9. 2010 2:05
Vypada to dobre, zkusim to

Mate muj obdiv, ze sem vkladate ty recepty, musi s tim byt hodne prace.

0 0
možnosti
DP

placekd

27. 9. 2010 3:40
Re: Vypada to dobre, zkusim to

Děkuji moc za příspěvek do diskuse, jak jsem psal na svém blogspot.com blogu - je to vlastně můj zimní projekt, ale už jsem to nemohl vydržet, takže jsem s tím začal a moc mě to baví - mám v kuchyni laptop a připojenou kamerku a tak jak vařím, tak i "cvakám" a pak trochu píšu. Mám s tím hodně zábavy a je to zajímavý koníček - navíc se kloubí příjemné s užitečným ;-D Nedělám z toho dogma a nikoho k vaření nenutím, kdo chce, může vyzkoušet a já zase rád ozkouším názory, recepty a připomínky v diskusích. Mějte se moc hezky a pohodový nedělní večer!

0 0
možnosti
C

czmarioposmrti

27. 9. 2010 0:12
Vcera byla rec o gulasi,

tesim se na ten Tvuj recept, muzu na oplatku nabidnout 4 sve, klasicky hovezi, houbovy, zverinovy a segedin...

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2185x
David pochází z České republiky, vystudoval farmacii a působil několik let v top managementu významné zahraniční společnosti. Před pěti lety přesídlil do Kanady, kde pokračuje ve své profesní kariéře, ale věnuje se i svým koníčkům, ke kterým bezesporu patří i vaření.
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy