- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
snad se k tomu někdy dohrabu, abych to zkusila. Díky za inspirace
Díky, Bobrufko a chutná to taky moooc dobře!
Hříbky stále rostou a budou růst podle mě celý říjen. Takže vystaráno, když nezbývá financí na krůtí, kuřecí či vepřové . Někde níže je řeč o guláších. Škoda, že nemůžete ochutnat můj houbový - v tom internet stále pokulhává .
Jarinko, tady taky rostou, dnes jsem nakrájel a suším opět celý stůl v pokoji. Myslím, že za několik let ty "kosmické technologie" budou i tu ochutnávku přes internet zvládat bravurně. Moc se těším!
Mate muj obdiv, ze sem vkladate ty recepty, musi s tim byt hodne prace.
Děkuji moc za příspěvek do diskuse, jak jsem psal na svém blogspot.com blogu - je to vlastně můj zimní projekt, ale už jsem to nemohl vydržet, takže jsem s tím začal a moc mě to baví - mám v kuchyni laptop a připojenou kamerku a tak jak vařím, tak i "cvakám" a pak trochu píšu. Mám s tím hodně zábavy a je to zajímavý koníček - navíc se kloubí příjemné s užitečným Nedělám z toho dogma a nikoho k vaření nenutím, kdo chce, může vyzkoušet a já zase rád ozkouším názory, recepty a připomínky v diskusích. Mějte se moc hezky a pohodový nedělní večer!
tesim se na ten Tvuj recept, muzu na oplatku nabidnout 4 sve, klasicky hovezi, houbovy, zverinovy a segedin...