Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Evakv

20. 9. 2010 10:05
Tvarohová náplň

je klasika, ale povidla smíchám s mletým mákem a s troškou citronové kůry.

0 0
možnosti

Bobrufka

20. 9. 2010 10:28
Re: Tvarohová náplň

to by mohlo být výtečné, ale mám doma diabetika, takže se toho vzdáme :-( ( on odmítá i umělá sladidla, takže to pečení je bídné.

0 0
možnosti

Bobrufka

20. 9. 2010 9:55
Po všech možných pokusech s máslem a olejem

jsem se vrátila k babiččině sádlu :-). I když olej asi bude zdravější.

0 0
možnosti

jarinka

20. 9. 2010 7:47
Když už

se někdy dostanu k pečení kynutých dobrot, nezdržuji se vážením a vše sypu do mísy dle oka. Taky už nejsemm žádný začátečník, těm takový postup nedoporučuji. Jen mi prosím někdo poraďte, zdali ten olej je stejně dobrý jako máslo, které používám já.

0 0
možnosti

LPx1

20. 9. 2010 8:06
Re: Když už

chuťově lepší asi není, ale co se konzistence produktu (viz zmínka o "vláčnosti") a trvanlivosti týče, je to jiná liga;-)R^

0 0
možnosti

Camino

20. 9. 2010 4:16
Hruza!!!

Davide, Tebe by mel cenzor zakazat!!! Takova dekadence, dovedes si predstavit, jak budeme kynout?? Neboj, drzim Ti palce. Zrovna vcera jsem dostala pres kilo maku. Jen tak mirnix dirnix. Delam podle receptu od mamy makovec bez mouky. Sama vejce, mak, orechy a rum. Bohuzel, tam ma byt Stroh rum z Rakouska a ten tu nemame. Holt tam dam Asbach nebo Moonschine.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2185x
David pochází z České republiky, vystudoval farmacii a působil několik let v top managementu významné zahraniční společnosti. Před pěti lety přesídlil do Kanady, kde pokračuje ve své profesní kariéře, ale věnuje se i svým koníčkům, ke kterým bezesporu patří i vaření.
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy