- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
je klasika, ale povidla smíchám s mletým mákem a s troškou citronové kůry.
to by mohlo být výtečné, ale mám doma diabetika, takže se toho vzdáme ( on odmítá i umělá sladidla, takže to pečení je bídné.
jsem se vrátila k babiččině sádlu . I když olej asi bude zdravější.
se někdy dostanu k pečení kynutých dobrot, nezdržuji se vážením a vše sypu do mísy dle oka. Taky už nejsemm žádný začátečník, těm takový postup nedoporučuji. Jen mi prosím někdo poraďte, zdali ten olej je stejně dobrý jako máslo, které používám já.
chuťově lepší asi není, ale co se konzistence produktu (viz zmínka o "vláčnosti") a trvanlivosti týče, je to jiná liga
Davide, Tebe by mel cenzor zakazat!!! Takova dekadence, dovedes si predstavit, jak budeme kynout?? Neboj, drzim Ti palce. Zrovna vcera jsem dostala pres kilo maku. Jen tak mirnix dirnix. Delam podle receptu od mamy makovec bez mouky. Sama vejce, mak, orechy a rum. Bohuzel, tam ma byt Stroh rum z Rakouska a ten tu nemame. Holt tam dam Asbach nebo Moonschine.