Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

Evakv

20. 9. 2010 10:05
Tvarohová náplň

je klasika, ale povidla smíchám s mletým mákem a s troškou citronové kůry.

0 0
možnosti
B

Bobrufka

20. 9. 2010 10:28
Re: Tvarohová náplň

to by mohlo být výtečné, ale mám doma diabetika, takže se toho vzdáme :-( ( on odmítá i umělá sladidla, takže to pečení je bídné.

0 0
možnosti
B

Bobrufka

20. 9. 2010 9:55
Po všech možných pokusech s máslem a olejem

jsem se vrátila k babiččině sádlu :-). I když olej asi bude zdravější.

0 0
možnosti

jarinka

20. 9. 2010 7:47
Když už

se někdy dostanu k pečení kynutých dobrot, nezdržuji se vážením a vše sypu do mísy dle oka. Taky už nejsemm žádný začátečník, těm takový postup nedoporučuji. Jen mi prosím někdo poraďte, zdali ten olej je stejně dobrý jako máslo, které používám já.

0 0
možnosti
LP

LPx1

20. 9. 2010 8:06
Re: Když už

chuťově lepší asi není, ale co se konzistence produktu (viz zmínka o "vláčnosti") a trvanlivosti týče, je to jiná liga;-)R^

0 0
možnosti
C

Camino

20. 9. 2010 4:16
Hruza!!!

Davide, Tebe by mel cenzor zakazat!!! Takova dekadence, dovedes si predstavit, jak budeme kynout?? Neboj, drzim Ti palce. Zrovna vcera jsem dostala pres kilo maku. Jen tak mirnix dirnix. Delam podle receptu od mamy makovec bez mouky. Sama vejce, mak, orechy a rum. Bohuzel, tam ma byt Stroh rum z Rakouska a ten tu nemame. Holt tam dam Asbach nebo Moonschine.R^

0 0
možnosti