Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

captain cook

26. 10. 2010 4:15
mnam - uzeny losos miluji

ve vsech jeho upravach, uzeny ve studenem i v horkem kouri.

Kdyz jsmee na jednom nasem zdejsim potravinarsko-vinarskem veletrhu koupili porce tasmanskeho lososa uzeneho v horkem kouri, dali nam s tim knizecku receptu, z nichz nejradsi mame tento

http://www.tassal.com.au/index.php?/zesty-salmon-fettuccine.html?Itemid=

 V podstate se jedna o fettucine smichane s lehce opecenym, na kousky nakrajenym nebo roztrhanym uzenym lososem, cesnekem, cili, citronovou stavou a jemne strouhanou citr. kurou, petrzeli, pazitkou. Krome zminenych prisad jeste pridavame tence nakrajene prouzky cerstve cervene a zelene papriky. V receptu to jeste posypou parmezanem, ale my ne.

0 0
možnosti

placekd

26. 10. 2010 4:23
Re: mnam - uzeny losos miluji

R^ to je ale opravdu vydařený recept! moc díky

0 0
možnosti

Bobrufka

25. 10. 2010 10:47
Týjo, už zase sliním...

budu muset vyrazit na nákupy, chybej mi sušený rajčata i losos :-P

0 0
možnosti

Camino

25. 10. 2010 16:45
Re: Týjo, už zase sliním...

Prave vcera jsem koupila maly "smoker" a budu udit. Koupila jsem pred mesicem 5 lososu od Indiana, mam je v mrazaku.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2185x
David pochází z České republiky, vystudoval farmacii a působil několik let v top managementu významné zahraniční společnosti. Před pěti lety přesídlil do Kanady, kde pokračuje ve své profesní kariéře, ale věnuje se i svým koníčkům, ke kterým bezesporu patří i vaření.
Za zmínku také stojí oblast, ve které David žije - Kootenays.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy